Jenny Schiltz, Eclipse-berichten

Eclipse-berichten

Door: Jenny Schiltz, 19 november 2021

Ik droomde dat ik leerde duiken. Ik werd helemaal in mijn natte pak en uitrusting gehesen.

Er werd uitgelegd dat dit geen gewoon duiken was. Ik ging naar diepe gebieden met donkere, kronkelige en lange paden. Het voelde alsof ik in het kanaalwerk van een gebouw werd geperst.

Tijdens de training zeiden ze dat dit het moeilijkste van allemaal zou zijn. Ze lieten me duiken met de zon hoog aan de hemel, hoe die tot op de bodem van de oceaan filterde. Je wist altijd dat de oppervlakte daar was, dat je altijd de goede kant op ging.

Waar ik me klaar voor maakte om in te duiken, was helemaal niet zo. In feite, Soms was het enige licht dat je had, het licht dat aan je borst was vastgebonden. Ze legden uit dat, hoewel het pad donker en ingewikkeld was, ik het zou redden als ik op mijn hart, mijn training en mijn team vertrouwde.

Angst was de vijand, omdat het ervoor zou zorgen dat ik te veel zuurstof zou gebruiken wat er voor zorgde dat ik geen gebruik kon maken van mijn weten. Het was mijn taak om kalm, gecentreerd en vol geloof te blijven. Het potentieel om te verdwalen was reëel, velen hadden dat. Ze werden afgeleid, depressief of bleven op hun plaats ​​vanwege angst, maar ook comfort. 

Mij ​​werd getoond waar delen waren met een grotere grot, hoe sommigen die plaats bereikten, ze vonden dat het beter was dan de krappe plaatsen en weigerden verder te gaan. Ze waren tevreden en raakten uiteindelijk zonder lucht.

Ze vertelden me dat een deel van de reis het omarmen van de uitdaging en het ongemak is. Een bepaalde mindset zou me er doorheen helpen om van de reis te genieten en het als een avontuur te zien.

Ik vroeg hoe ik weet welke kant ik op moest, er waren uitlopers en andere opties. Ze vertelden me dat alle paden uiteindelijk naar dezelfde plek leiden, zolang je maar doorgaat. Dat ik de blauwdrukken van de snelste route uit het hoofd had geleerd, ik moest gewoon herinneren en vertrouwen op mijn weten. Niet iedereen had dezelfde blauwdruk geleerd. Als ik hun leiding zou vertrouwen in plaats van die van mij, zou ik verdwalen.

Ik hoorde mijn team zeggen: “Heb vertrouwen en herinner je dat het allemaal in je zit (op hun harten tikkend en vervolgens op hun verstand)”. Daarmee viel ik achterover in het water en ontwaakte uit de droom.

Deze droom past heel goed bij de intense eclips-energieën. Deze energie graaft al onze rommel op EN het herinnert ons eraan wie we zijn op Zielsniveau.

De zonnewinden zijn immens en verzwakken het magnetische schild op Aarde (en onze aura). We worden ook bestookt door plasma, codes en uitzendingen van de Grote Centrale Zon. Dit alles bovenop de zonsverduistering heeft sommigen van ons opgewonden, sommigen ronduit en anderen boos en gefrustreerd gemaakt.

Wat je ook voelt, het is perfect en nodig. Doe je best om je denken en reacties te vertragen, zodat je ze kunt observeren en je kunt verdiepen in het waarom en wat (welk aspect) je voelt en waar je op reageert.

Deze energieën helpen ons bij het overgeven aan onze Ziel en ons pad. Het is de systematische en soms brute afbraak van onze beperkingen, overtuigingen en ego. 

Dit is een zeer intense tijd, wees gemakkelijk voor jezelf en anderen. 

Korte opmerking: op zondag 21 november bied ik een groepsoproep en genezingsmeditatie aan over het omarmen van onze Schepper Zelf om ons leven meer op één lijn te brengen met onze ziel. Genezingsmeditatie is om je te helpen duidelijk te maken wat die afstemming in de weg staat. Een opname wordt naar alle deelnemers gestuurd, dus je hoeft niet live aanwezig te zijn. Klik hier om je te registreren voor: “Welke droom droom jij?”: Webinar-informatie – Zoom

Dank aan al de steun en deel dit werk. Het betekent echt de wereld. Als je deelt, deel dan het hele bericht met de websitelink zodat anderen zich kunnen abonneren en mij kunnen vinden. Sociale media verschuiven snel en censureren veel van deze informatie.  

 Als je mee wilt doen aan de wekelijkse Aura Cleansing, healing en energizing, samen met een energieverslag om je te helpen navigeren door de intense energieën vanaf $ 11,11 per maand, klik dan HIER.

Jenny  

Terug naar pagina Diverse Berichten