Ancient Awakenings, Jullie zijn Systeembrekers!

Jullie zijn Systeembrekers!

KaRa gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 14 november 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Ik kom op dit moment als de Pleiadische Afgezant naar deze planeet, naar dit collectieve bewustzijn van de mens. Ik ben hier om een ​​vervolg te geven aan jullie eerdere discussie als ‘systeembrekers’.

Wat maakt jullie systeembrekers? Je weet het al, ieder van jullie, diep van binnen, dat jullie dat al zijn. Je weet dat je hier bent met een reden. Je weet dat je hier bent met een doel. Een missie en een vervulling van een belofte. Een belofte die lang, lang geleden is gedaan. En hier zijn jullie nu als die systeembrekers om weer een ander systeem wijd open te breken, zoals jullie al vele malen eerder hebben gedaan, in veel verschillende systemen, verschillende sterrenstelsels, verschillende planeten, misschien zelfs in verschillende universums. Maar hier ben je dan, op het hoogtepunt van dit specifieke systeem.

Dit systeem dat niet meer functioneert, niet langer werkt ten behoeve van het collectieve bewustzijn van de mens. Het kan het niet. Het heeft zijn doel bereikt, deze illusie. Deze driedimensionale illusie, waar je jezelf soms nog steeds in bevindt, heeft zijn doel bereikt. Het is niet langer meer nodig. 

Je moet gaan begrijpen en beseffen, dat je zowel deel van deze illusie bent en geen deel van deze illusie. Je maakt er zoveel deel van uit als je zelf wilt. Maar je kunt er ook gescheiden van zijn zo veel je zelf wilt. Want het houdt je niet vast, tenzij jij je eraan laat vasthouden.

Nu weten jullie allemaal dat er eeuwenlang tegen jullie is gelogen in deze illusie. Maar diep van binnen kenden jullie allemaal de diepere waarheden, en dat op een dag deze waarheden onthuld zouden worden, zoals ze nu worden onthuld. Omdat degenen in de schaduw niet langer in de schaduw kunnen zijn. Ze brengen de waarheid naar buiten, ook al willen ze dat niet. Maar ze ondervinden dat ze de waarheid naar buiten moeten brengen. En ze doen het op zeer belachelijke manieren, net genoeg voor degenen die nog niet ontwaakt zijn om te beginnen te ontwaken. Om te beginnen te ontwaken voor wat wij noemen, en velen van jullie noemen dat ook zo, ‘de onzin’ die gaande is. Want dat is het inderdaad. Maar weet dat het een doel heeft. Alles.  

Je hele leven heeft een doel. En degenen van jullie die hebben gezegd en nog steeds zeggen: “Ik wil eruit!” Je bent nog niet klaar om dit te verlaten. Je bent nog niet klaar met je missie, of missies. Het is nog steeds een deel van jou en je moet dat volledig gaan begrijpen dat je dit tot het einde moet volhouden. Jullie zijn niet degenen die klaar zijn om je fysieke lichaam te verlaten. Het is de bedoeling dat jullie dit doorzien, en jullie fysieke lichaam er doorheen meenemen, om je een weg door de ascentie te banen. Om in die eerste golf van ascentie te zijn, die snel nadert. 

Maar het zal alleen gebeuren als jullie er allemaal klaar voor zijn om het te laten gebeuren. Jullie zijn degenen die de Event naar jullie roepen. De Grote Omschakeling. Jullie zijn degenen die dat doen. En hoe meer je er om vraagt, hoe meer je de illusie ziet voor wat het is, hoe meer je weigert om deel van die illusie te zijn, om niet toe te staan, zoals je vaak hebt gehoord. Om geen deel uit te maken van het systeem, behalve waar je het systeem open kunt breken en je eigen systeem kunt creëren. En dat is waar jullie allemaal mee bezig zijn. Elke keer dat je “Nee!” zegt maak je een nieuw systeem. Je draagt ​​bij aan het collectieve bewustzijn van de mens en verhoogt het bewustzijn. Het verhogen van de trillingsfrequentie op de planeet. Elke keer dat je zegt: “Nee, ik zal het niet toestaan! ik doe niet mee! Ik zal geen deel meer uitmaken van dit systeem!” Elke keer dat je die gedachte hebt, zelfs als je die gedachte niet bekend maakt, elke keer dat je die gedachte hebt, gaat die gedachte het collectieve bewustzijn van de mens binnen. Het gaat de universele geest binnen. Elke gedachte en elk woord dat je spreekt. Onthoud dat dus. Onthoud dat de gedachten en de woorden die je uitspreekt deel zijn van het grotere collectieve bewustzijn en er deel van worden, en er nu zijn. Deze woorden, deze gedachten zijn er nu voor iedereen die nog steeds niet ontwaakt is om te beginnen te ontwaken. Opdat ze die gedachten in zichzelf opnemen. En het helpt hen om zich te herinneren waarom ze hier zijn. 

En ja, het is waar dat velen over de hele planeet in deze tijd hun fysieke vormen verlaten en door het doodproces gaan. Maar ze doen dit om de weg vrij te maken voor iedereen die daarna komt. Niet om hun fysieke lichaam te verlaten, maar om met hun fysieke lichaam verder te gaan met hun lichaam. Sommigen hebben ervoor gekozen, velen hebben er op dit moment voor gekozen om te vertrekken. Maar jij, jullie zijn niet diegene. Want als je dat doet, als je besluit zelfmoord te plegen, dan vervul je je missie niet. Je kunt je belofte dan niet nakomen. Dat is natuurlijk aan jou. En we weten dat er soms onder jullie zijn die hierover nadenken. Het is niet aan jullie om hierover te beslissen. Het is aan je Hogere God Zelf om die beslissingen te nemen. Denk daar eens over na. Overweeg dit.

Alles wat ik je nu vertel, alles wat je hebt gehoord van alle verschillende Opgestegen Meesters, Galactische en Agarthanen die met jullie hebben gewerkt, met deze groep, met Ancient Awakenings, al geruime tijd, en al degenen die later resoneren met deze woorden, die deze woorden in hun wezen opnemen, de waarheden realiseren die hen worden gegeven. Jullie wordt de waarheid verteld. En jullie herkennen die waarheden vanwege wie jullie allemaal zijn.

Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie doorgaan met je missie. Net zoals wij doorgaan met onze missie om planeet Aarde, Gaia en alle mensen op de planeet zoveel mogelijk te helpen.  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen