Galaxy Girl, Het leven zoals je het kent staat op het punt verder uit te breiden, wat schokkend zal zijn voor hen die slapen.

Het leven zoals je het kent staat op het punt verder uit te breiden, wat schokkend zal zijn voor hen die slapen.

door Galaxy Girl, februari 2018

Groeten, vrienden en familie, van het licht en van de stugge moed. Jullie zijn sterk genoeg voor dit moment in wat binnenkort jouw geschiedenis zal zijn. Dit kanaal wil dat ik spreek hoe je de waarheid vertel aan diegenen die het niet willen horen, waardoor je waarschijnlijk in andere levens gedood zou worden.

Het is waar. Velen van jullie zijn talloze keren op talloze niet zo mooie manieren gestorven door diegenen die niet klaar waren voor jouw licht en daardoor verblind werden en in angst reageerden. Het is tijd voor jullie om dit te vergeven en om verder te gaan. Ik verzeker je dat dit het leven is waarvoor je hebt getraind en dat jou licht het meest nodig heeft.

Het leven zoals je het kent staat op het punt verder uit te breiden, wat schokkend zal zijn  voor degenen die het gelukkigst slapen. Jullie kennen de uitdrukking “Maak nooit slapende kinderen wakker”, of niet? Er zijn vele – miljarden – van deze slapende spirituele kinderen die geïrriteerd, verward, boos en geschokt wakker zullen worden. Ze zullen jullie nodig hebben om hen te leiden en in eerste instantie de rustige stem van troost te zijn, gevolgd door je luidste stem van leiderschap, van wijsheid, van hoop, van genade.

Je zal niet alleen zijn. Niet alleen zal je sluimerende genezing en wijsheid uit vorige levens online komen voor je, maar natuurlijk heb je ons, het Gezelschap van de Hemel (zonder rechtspersoonlijkheid!), die jullie bij elke stap van de weg begeleiden. Verzoek ons op alle mogelijke manieren die je kent om inspiratie. Het was nog nooit zo eenvoudig om verbinding te maken via jullie opkomende en evoluerende technologie.

 We begrijpen en zien het sociale isolement voor onze Aardse mensen, die ernaar verlangen veilig te blijven in hun duisternis.
Ascensie is normaal. Onze Aardse personen moeten duidelijk vanuit hun hart spreken over hun ervaringen. En ik, wij verzekeren jullie dat dit het leven is dat ze naar je zullen luisteren. Jou stem is het meest noodzakelijk voor het succes van deze missie, hoewel ja, wees gerust dat succes verzekerd is, een “gedane zaak” zoals jullie zeggen.

Het menselijke bewustzijn was gezaaid door mijn hemelvaart, maar ik liet je alleen zien hoe het moest, het zaad zaaien voor deze mogelijkheid om te beginnen met verwerken. En nu is de tijd van massale planetaire ascensie op ons in dit meest glorieuze Nu, en Wij op de schepen dansen en kunnen onze vreugde nauwelijks bevatten bij de gedachte aan onze imminente hereniging met onze familie en vrienden van het licht die het onmogelijke hebben gedaan met de gratie en het gemak van meesters van licht en liefde. Van echt liefdeslicht.

Sta me toe. Sta me toe je te helpen bij deze overgang. Harten moeten voorzichtig worden aangeraakt. Het is niet jouw taak om harten uit te breiden, maar om hen een hart te tonen dat zo is uitgebreid met Christusliefde en licht dat het aanstekelijk zal zijn en zij zullen mij zoeken om hen te helpen uit te breiden. Jullie zijn de geliefden, de leiders van dit nieuwe glorieuze tijdperk van Nova Gaia. Jullie zijn gedurende dit leven in leiderschapstraining geweest, gedurende vele levens. Wees niet bang, want ik ben met jullie.

In deze wereld waar niets is zoals het lijkt, ben ik echt, mijn liefde is echt, het Gezelschap van de Hemel is echt – overal om je heen – het is gewoon de illusie die wordt weggenomen. Alle “goede dingen” zijn zelfs beter dan je je op dit moment kunt voorstellen!

Ik laat jullie nu omhuld in mijn Christuslicht, in je ontwikkelende Christuslicht en weet dat ik er altijd ben voor je, en succes is verzekerd. Leun op mij. Ik zal op je leunen. Samen zijn we zo sterk, vriend, je hebt geen idee. Niets is onmogelijk voor degenen die geloven, omdat je intentie creëert. Wees voorzichtig met wat je aan het creëren bent. Liefde moet voorop staan ​​- van alles.


Ik hou van jullie. Ik ben jullie Sananda. Wees aangemoedigd.

Bron: Galaxygirl

Terug naar pagina Diverse Berichten