Ancient Awakenings, Vergeef, Vergeet en Ga Verder!

Vergeef, Vergeet en Ga Verder!

Sananda gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 21 november 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom in deze tijd, in deze geschikte tijden.

Deze geschikte tijden van de waarheid komen inderdaad vanuit veel verschillende richtingen en veel verschillende bronnen naar buiten. De waarheid komt eraan. De waarheid is hier. Het is nog steeds voor degenen die de ‘ogen hebben om te zien en de oren om te horen’.

Degenen die afgesloten zijn van de waarheid, degenen die het niet willen weten, degenen die stil blijven staan ​​waar ze zich in hun comfortzone bevinden, zij zullen de waarheid niet kennen. Ze krijgen het misschien te zien. Het zal hen worden verteld, maar ze zullen het niet accepteren. Er zullen er velen zijn die deze waarheid niet zullen accepteren, die het licht niet zullen accepteren.

Maar degenen die dat wel doen zullen vooruitgaan in deze hogere trillingsfrequenties. En alles wat van het oude is, alles wat van de oude lagere vibraties is zal in hun weten en begrijpen ophouden te bestaan. Ja, je hebt er misschien nog wel wat herinneringen aan maar die herinneringen zullen vervagen. Die herinneringen van voor de Omschakeling zullen uiteindelijk vervagen.

Daarom zeggen we je nu, vergeef, vergeet en ga verder. Vergeef alles wat iemand je in het verleden heeft aangedaan. Je kunt het niet vasthouden. Het is de gehechtheid die je vasthoudt aan deze lagere vibraties. Vergeet. Vergeet wat er in je verleden is gebeurt. Zelfs de goede herinneringen zullen uiteindelijk vervagen.

Omdat je ze niet langer nodig hebt, omdat je je altijd in het perfecte nu-moment bevindt en niet langer vasthoudt aan het verleden en niet langer alleen maar uitkijkt naar de toekomst. Omdat je in het perfecte nu-moment bent is er geen verleden en is er geen toekomst om je zorgen over te maken. Er is alleen het nu.

En als steeds meer van jullie dit zouden beginnen te begrijpen en dit zouden accepteren, om gewoon in het nu te zijn en het universum het over te laten nemen, in termen van het creëren van je intenties, zoals je in jullie discussies hebt gezegd, laat het universum het werk voor je doen. Dat is wat je zou moeten doen. En hoe meer je dat doet, hoe meer je leven een wending ten goede zal nemen, een wending naar het Licht, meer en meer naar de hogere vibraties. En je zult niet langer worden tegengehouden door die lagere trillingen. Ze houden je niet meer vast.

Ze kunnen je niet vasthouden als je ze niet toestaat, als je de angst niet door je wezen laat gaan, zoals het bij velen over de hele planeet in deze tijd doet, waar ze zich door angst laten beperken, waardoor ze niet in hogere trillingsfrequenties komen, wat hen weerhoudt om in  een hoger bewustzijn te geraken, wat hen vasthoud in een comfortzone.

Maar dat is niet voor degenen die zich voorbereiden, zich nu voorbereiden op de eerste golf van ascentie. En die golf is er nu. Het is al hier in de hogere vibraties. Telkens wanneer je jezelf in de hogere vierde en zelfs vijfde dimensionale frequenties bevindt, ben je daar. Ben je al in de ascentiegolf.    

Ben je helemaal geascendeerd? Nee. Omdat er nog gehechtheden zijn, de programmering die jou steeds weer terug trekt. En wanneer je terug getrokken wordt besef je dat je inderdaad terug getrokken bent. En jij, met je vermogen om je vibraties te verhogen, gaat regelrecht weer terug naar die hogere frequenties en de hogere dimensie. En als je eenmaal weer in de hogere dimensie bent, wordt het steeds moeilijker om je terug naar de lagere vibraties te brengen.  

En zo blijft het werken. Hoe meer je jezelf in de hogere vibratie kunt houden, de  hogere frequentie van de hogere dimensie, hoe meer je daar zult blijven. En dat, mijn vrienden, is ascentie. 

Dus verlaat ik jullie nu met deze afscheidsgedachte, sta jezelf toe om los te laten. Laat het oude los. Gebruik de Violette Vlam om de oude programmering weg te branden. Brand het uit je chakra-centrum, waar de programmering zich bevindt, waar de herinneringen zich bevinden. Brand het eruit. Laat het gaan. Vergeet het. Ga verder. En als je dat steeds meer doet, dan zal je leven een nieuwe wending nemen voor jou, voor jullie allemaal, voor ieder van jullie. Laat los, laat God, of laat het universum het overnemen.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen