Jenny Schiltz, Activering van oude codes die helpen met de Grootse Terugkeer.

Activering van oude codes die helpen met de Grootse Terugkeer.

door Jenny Schiltz, 9 december 2021

Zoals velen van jullie weten, werd ik in juli geroepen om naar Cozumel Mexico te gaan om te werken om de onderwaterpiramides te activeren. Velen over de hele wereld werden tegelijkertijd naar het water geroepen en hielpen om ze in hun gebied te activeren, zelfs als ze zich er niet bewust van waren. Dit is de blogpost van die tijd: Activering van De Verborgen Pyramides, het is gebeurt! – Jenny Schiltz

Zonder twijfel heeft Cozumel mijn hart. Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld als op dat eiland. Toen ik thuiskwam bleef ik de drang voelen om terug te gaan naar het warme blauwe water. Toch wist ik dat het niet op dit moment was om terug te keren naar Cozumel, dus ik was nogal in de war. Ik bleef er mee zitten en probeerde erachter te komen of het mijn verlangen naar het water was, aangezien ik in het door land omgeven Colorado ben, of dat ik naar extra werk werd geleid.

Ik begon te dromen van oude beschavingen, in het bijzonder beschavingen die nog steeds het Goddelijke Vrouwelijke eren, codes in de aarde plaatsend om verzameld te worden wanneer de tijd er rijp voor was.

Toen droomde ik dat ik op een eiland was, het was niet Cozumel, onder het water zag ik groepen stenen naar de kust bewegen. Het leek op stapels stenen die ooit deel uitmaakten van heel oude gebouwen, die nu begonnen te verschuiven. Ze waren bedekt met zeewier en zeeleven. Het was duidelijk dat ze al heel erg lang stil hadden gelegen. Toen ik me in de droom afvroeg wat er aan de hand was, kreeg ik te horen dat het de Maya-krijger-beschermende energie was. Ik begreep dat niet maar wist dat ik terug naar het water werd geroepen.

Oorspronkelijk dacht ik dat het Belize was, maar toen kwam het door dat ik in Honduras mijn werk ga doen. Ik droomde nog drie keer van de rotsformaties van Maya-krijger beschermers van diep in de oceaan die zich naar het land begaven. Ik had echter nog steeds geen echte duidelijkheid.

Maar, zoals zovelen van ons doen, volgen we gewoon de aansporingen en wetenswaardigheden, zelfs als we geen logische reden kunnen formuleren waarom. Ik heb een reis naar Honduras geboekt tijdens de kerstvakantie van mijn dochter. Ik zal er zijn voor de Solstice, direct aan het water.

Ik heb mijn team om duidelijkheid gevraagd, om enig begrip te krijgen waarom ik daarheen ga. Waarom ik bereid ben om tijdens deze chaos te reizen en de financiële uitgaven op mij te nemen. Ik vraag dit al sinds september en heb onlangs het antwoord ontvangen. Het voelde voor mij alsof er een wachttijd was om te zien of andere dingen eerst op hun plaats zouden vallen voordat dit werk kon worden gedaan. Ik had alles als restitueerbaar geboekt en vertelde mijn familie dat we op het laatste moment voorbereid moesten zijn om niet te gaan voor het geval er iets was veranderd. Het is een andere manier van doen als je naar de Ziel luistert, flexibiliteit is vereist.

Onlangs werd ik om 3.30 uur ‘s ochtends gewekt en kreeg ik dit bericht:

“Jij en anderen over de hele wereld zullen de codes activeren die lang geleden werden neergelegd. Deze codes zijn nu klaar om te worden geïntegreerd. Veel van deze codes bevinden zich onder water vanwege het veranderende landschap van jullie wereld. Daarom is het zo belangrijk dat degenen die de roep voelen om terug te keren naar het water dit ook doen.

Het betekent een omkering, een verandering, een terugkeer.

Het is een Activering, een signaal aan het universum dat er mensen zijn die klaar zijn om terug te keren naar de Moeder.

Er zijn slapende energieën geweest in en op de aarde die dit signaal zullen ontvangen en beginnen te verschuiven en te ontwaken. Jouw wereld zal dan niet meer slapen.

Degenen op jullie planeet die de Goddelijke codering in zich hebben, zullen de activeringen beginnen te ontvangen die de informatie in hun DNA zullen doen ontwaken van de heilige kennis van het helen van de aarde en het helen met de aarde. Als de aarde geneest, zal de mens dat ook doen. (Het beeld dat ik hierbij ontving was van mensen die een slot in hun veld hebben en deze activering is een sleutel die omdraait of opent wat erin verborgen was.)

Her-verbinding van de bioritmen van de mens met de planeet en het helen van de vervormingen die binnenin worden vastgehouden zal voorop staan. Zoveel in jullie wereld gaat tegen deze ritmes in en het heeft grote schade toegebracht aan systemen in het lichaam en aan de aarde. De genezers die weten hoe ze voor beide moeten zorgen zullen het zich gaan herinneren.

Deze activering zal het begin zijn van de terugkeer van de oude, verborgen en geërfde kennis van de ware verbinding tussen allen op jullie planeet. Met dit ontwaken zullen velen terugkeren naar het hebben van eerbied voor de aarde, zichzelf en elkaar.

We vragen dat iedereen met nieuwe ogen om zich heen kijkt. Naar de genezingsmodaliteiten kijkt en ze toestaat te verschuiven en te veranderen. Zelfs je begrip van het specifieke medicijn van een plant zal beginnen te verschuiven. Nieuwsgierigheid en nederigheid voor het besef dat er zoveel meer te leren is, is essentieel.

Het signaal zal ook galactisch worden verzonden. Vraag,  je het weet, zo boven, zo beneden, zo beneden zo boven. Dit signaal zal laten zien dat het tijd is voor meer ontwaken en waarheidscodes over het bestaan ​​van de mensheid buiten het gesloten systeem van de Aarde. Het geeft aan dat de tijd voor de Aarde en haar mensen om terug te keren naar de kennis van hun plaats en impact in de Melkweg. De timing van deze activering tijdens de Zonnewende is niet toevallig, maar eerder een groots ontwerp. Er is veel opwinding in de koninkrijken van de Aarde en in de Melkweg. Het is het begin van de Grote Terugkeer.”

Deze boodschap bracht meer duidelijkheid en ik begrijp dat ik tijdens de zonnewende op het water moet zijn. Het heeft me ook geholpen om de Maya-krijgers/beschermers te begrijpen. Naarmate de oude zuiverdere kennis terugkeert, nemen ook de energieën toe die helpen om degenen die het ontvangen te beschermen. De genezers, de wijsheidsbewaarders, de wijzen, de priesteressen en de wijsgeren zullen veilig blijven.

Ik zal verbinding maken met de codes onder water, het universum en allen die dit werk doen vanuit hun locatie in de wereld. Zelfs als je niet bij het water kunt komen, voel je dan vrij om verbinding te maken met wat er wordt geactiveerd. We activeren de informatie die lang geleden in de Aarde was opgeslagen. Dit is informatie die rechtstreeks verband houdt met een tijd waarin het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke in rust samen leefden toen ze co-creëerden en volledig van binnen en van buiten verbonden waren.

Ik organiseer ook een groepsgenezings-meditatie op vrijdag 10 december om te helpen met de energieën die binnenkomen van de 12:12 Sterrenpoort en de 12:21 Zonnewende. Deze meditatie is ontworpen om je lichaam te helpen zuiveren, zodat je de codes en activeringen gemakkelijker kunt opnemen. Hoewel het met opzet voor deze tijden is ontworpen, kan het op elk moment worden gebruikt dat je diepe opruiming en hulp nodig hebt bij het verbinden met alles wat je bent. Maak je geen zorgen als je niet live kunt deelnemen, er wordt een opname naar alle deelnemers gestuurd.

Als je geïnteresseerd bent, klik dan op deze link om lid te worden. https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_QDKIafURTSi-78xMHVGdQQ

Iedereen bedankt die dit werk steunt en deelt. Het betekent echt de wereld. Als je het deelt, deel dan het hele bericht met de websitelink zodat anderen zich kunnen abonneren en mij kunnen vinden. Sociale media verschuift snel en censureren veel van deze informatie.

Als je mee wilt doen aan de wekelijkse Aura Zuivering, healing en energizing, samen met een energieverslag om je te helpen navigeren door de intense energieën, vanaf  $11,11 per maand, klik dan HIER.

Heb een mooie 12:12 en Solstice.

Jenny  

Terug naar pagina Diverse Berichten