Ancient Awakenings, Tijdlijnen lopen nu uit elkaar

Tijdlijnen lopen nu uit elkaar

Aartsengel Michael gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 26 december 2021.

(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn. Om meer en meer en meer bij jullie te zijn. Ikzelf en vele anderen die jullie gidsen zijn en die met jullie werken, komen meer en meer in jullie ruimte zal ik zeggen. Terwijl je je bewust wordt van ons om jullie vooruit te helpen, om jullie te blijven leiden.

Tot nu toe hebben velen van jullie deze leiding ontvangen, maar jullie geloofden niet volledig dat die er was. Maar in de komende tijd zul je het steeds meer voelen. Sommigen zullen zelfs het bewijs zien van onze komst, van onze meer volledige verbinding met jullie allemaal. Het zal op verschillende manieren zijn dat dit zal gebeuren. Sommigen zullen het zien. Sommigen zullen het horen. Sommigen zullen voelen. De verbinding zal er zijn, ongeacht hoe het naar je toe komt. Weet gewoon dat dit gebeurt. Dit maakt deel uit van je ascentieproces.

Het is alleen voor degenen die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen. Dus weet dat jullie, op dit moment, jezelf voorbereiden, niet dat wij jullie voorbereiden, maar jullie bereiden jezelf voor om vollediger naar de nieuwe hogere dimensie te gaan die op dit moment op deze planeet wordt gevormd, waardoor het gemakkelijker wordt meer toegang ertoe te krijgen dan je ooit eerder hebt gehad in deze evolutie als collectief; als individuen, maar meer als collectief.

Nu wil ik dat jullie een analogie overwegen en je dit voorstelt als je wilt. Het collectief, de mensheid, komt op een splitsing van wegen. Als je die splitsing nadert kun je naar links, naar rechts of rechtdoor en je weet niet welke kant je op moet. Velen buigen af ​​naar links. Vele anderen gaan rechtdoor. En dan zijn er van jullie die de weg naar rechts al hebben genomen, want je weet dat die weg naar volledige verbinding met je Hogere God Zelf leidt, met de Kosmische Bron in elk van jullie, je hebt die keuze al gemaakt.

Dan zijn er velen die rechtdoor gaan, zoals ze altijd al hebben gedaan, ze gaan geen van beide kanten uit, ze vervolgen hun pad wat zij denken dat goed is en gaan onbewust verder, ze volgen de comfortzone die ze altijd hebben gekend. Maar degenen die rechtdoor gaan zullen op een gegeven weer op een splitsing komen. Ze zullen dan weer de keuze hebben, of dat nu maanden of jaren duurt, of levens die voor hen liggen, is aan hen en hun Hoger Zelf.

En dan zijn er nog die al linksaf zijn gegaan. Zij zijn degenen die in duisternis gehuld zullen blijven en hebben besloten niet rechtuit of naar rechts te gaan. Ze zullen doorgaan op hun pad, het pad dat hen volledig van deze planeet zal verwijderen. Want ze hebben ervoor gekozen om niet te ascenderen, ze hebben ervoor gekozen om niet naar de hogere vibratie te gaan omdat ze de hogere vibratie niet kunnen weerstaan. Ze kunnen niet in die frequentie verblijven. Ze schrikken ervoor terug en slaan daardoor links af.

Dit is natuurlijk slechts een analogie. Maar het is iets voor jullie om te overwegen als je het idee van tijdlijnen overweegt. Want je kunt deze paden namelijk vervangen door andere tijdlijnen. De tijdlijn naar links is degene waar de duistere krachten hebben geprobeerd om aan  vast te houden, om er zoveel mogelijk mee te nemen op die tijdlijn, zelfs tot het punt waarop ze een grote meerderheid van de planeet doden en doorgaan om hun ziel aan die taak vast te houden. Dat mag natuurlijk niet.

De tijdlijn die rechtdoor gaat, dat is de tijdlijn die velen momenteel hebben gekozen, omdat ze het niet weten, ze slapen nog. En ze hebben er tot nu toe voor gekozen om te blijven slapen. Kunnen ze op een gegeven moment wakker worden? Zeker. Op een gegeven moment hebben degene die zijn doorgegaan en jullie eigen tijdlijn hebben gecreëerd, een tijdlijn die naar de vijfde dimensie leidt, zijn jullie er klaar voor om degenen te helpen die nu rechtuit gaan, die verder gaan op de tijdlijn waarop ze zich bevonden. 

Denk hierbij aan tijdlijnen die nu steeds meer uiteen beginnen te lopen. Dit is waarom je merkt dat je familie, je vrienden, degenen die zich van je terugtrekken, zich terugtrekken van je ideeën, je idealen. Want ze begrijpen het niet. Ze begrijpen alleen wat ze weten. Zij begrijpen niet wat mogelijk is, zoals jij.

Dus blijf vertrouwen. Vertrouw op jezelf. Vertrouw op degenen die je in de gaten houden, die je begeleiden. Vertrouw op het plan. Want het is een onbreekbaar plan. Het is niet te stoppen. Alles leidt je in een richting die dat plan blijft volgen.

Ik ben Aartsengel Michaël. Het is altijd een genoegen dat ik bij jullie kan zijn en met je kan delen en kan helpen beter te begrijpen wie je bent en wat je hier komt doen.

Jullie zijn allemaal hier voor een geweldige missie. Sommigen van jullie hebben die missie al opgepakt. Sommigen gaan naar een ander deel van een missie. Jullie worden allemaal geleid om het pad en de tijdlijn naar rechts te volgen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen