Ancient Awakenings, Saint Germain, “Wees in het NU”!

Wees in het NU!

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 2 januari 2022. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben in deze tijd gekomen om bij jullie te zijn in dit nieuwe jaar.

Dit nieuwe jaar dat nog maar net begonnen is. Een jaar dat je net hebt verlaten en een jaar dat begint. Want het is het begin van iets groots.

Jullie zijn op dit moment bezig om steeds meer te worden van wie je kwam om te zijn. Jullie denk- en gevoelsprocessen. Je begint te weten en te begrijpen dat je zoveel meer bent dan dat je geprogrammeerd bent om te geloven in dit leven en de levens daarvoor. Je komt steeds meer tot jezelf.

De dingen die je vroeger, zelfs enkele jaren geleden niet zou hebben begrepen, zelfs niet in je woordenschat voorkwam, dingen als ‘trilling’ en ‘bewustzijn’, nu wordt het een alledaagse uitdrukking voor je. Het idee van ‘geloven is zien’ in plaats van ‘zien is geloven’.

Bedenk hoe lang je al geprogrammeerd bent om het altijd te (willen) zien voordat je het geloofde. Nu is die programmering veranderd. De programmering is nu ‘eerst geloven, en dan zal ik zien.’ Dat is waar jullie je het komende jaar meer en meer op moeten concentreren als je verder gaat.  

Dit jaar dat zoveel opmerkelijke veranderingen kan brengen in je eigen innerlijke wereld en de wereld buiten je. Omdat het de innerlijke wereld is die de uiterlijke wereld creëert. Als je dat echt gaat begrijpen, dat jij het Schepperwezen bent, dat jij zowel schept alsook in de schepping bent.

Dus hoe meer je erop vertrouwd dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent, dat je in het perfecte nu- moment bent, elk moment. Ja, dat blijf je horen van ons: “wees in het nu.” “Wees in het nu.” Dat is zo belangrijk. Want dat is vijfdimensionale expressie. In de vijfde dimensie is er geen verleden. Er is geen toekomst waar je je zorgen over hoeft te maken. Het is altijd in het nu.   

Bedenk hoe dat zou kunnen zijn als je op de schepen zou zijn, als je op reis was, als dat is wat je wilt doen. En het enige waar je je zorgen over hoeft te maken, is wat je op dat moment doet. Je hoeft je niet te concentreren op wat er in het verleden is gebeurd, om je schuldig te voelen en al die dingen die deel uitmaakten van je programmering. En je hoeft zelfs niet na te denken over wat je in de toekomst gaat doen, wat je doel is. Daar hoef je je geen zorgen over te maken als je gewoon in het moment bent. 

Denk daar dus over na. Overweeg dat eens. Mediteer daar meer over het komende jaar. Bevind jezelf in dat perfecte huidige moment. En als je dat doet, als je je realiseert dat dit het perfecte moment is, en het volgende moment is ook een perfect moment, en het volgende moment daarna, dan is er geen ruimte voor iets anders dan perfectie. Er is geen ruimte voor iets anders dan liefde, mededogen, eenheid, waarheid en licht.  

Ja, het is waar dat er nog steeds velen over de hele planeet in een on-ontwaakt stadium zijn. Ze slapen nog steeds. Maar ze worden nu snel wakker dankzij jullie allemaal, de Systeem-Openbrekers, degenen die hier kwamen om alles te veranderen, om verandering in deze wereld te brengen. Jullie zijn degenen die dit doen! Ja, met onze begeleiding.

Maar jullie zijn het, ieder van jullie. En ieder van jullie is gelijk aan het collectieve jij, en het collectieve bewustzijn als jullie allemaal bij elkaar komen als één.    

Samen als één in vrijheid. Vrijheid van keuze, vrijheid om te zijn wie je bent. En niets en niemand kan dat van je af nemen, tenzij je het aan hen geeft. En velen over de hele planeet die nog niet ontwaakt zijn hebben dat gedaan. Ze hebben hun vrijheid weggegeven. Maar dankzij jullie kunnen ze die vrijheid terugnemen. Omdat jullie hen  de weg wijzen. Je geeft hen het pad dat ze moeten volgen, ook al weten ze dat nog niet. Ook al weten ze niet dat jullie de Wegwijzers zijn. Velen van hen denken dat je gek bent, dat je niet weet waar je het over hebt, dat je nepnieuws volgt.       

Maar jullie kennen allemaal de waarheid. En inderdaad de waarheid zal, niet zal, maar maakt je vrij.   

Dus vertrouw erop dat mensen die op het punt staan ​​te ontwaken, zullen ontwaken. En ze zullen massaal ontwaken. Niet één voor één zoals vroeger, maar allemaal tegelijk. Dat is waar alles naar toe leidt. Alle voorbereidingen leiden tot de Grote Onthulling van dit jaar.

Zal het gebeuren zoals je uit zoveel verschillende bronnen hebt gehoord? Zeer waarschijnlijk, zeer wel mogelijk. Is het in steen geschreven? Nee. Dat kan nooit. Daarom geven we geen voorspellingen. Maar zoals One Who Serves aan jullie op oudejaarsavond doorgaf, zitten we in de mogelijkheid- en waarschijnlijkheid. Wij kunnen jullie op verschillende manieren begeleiden en begeleiden jullie op deze verschillende manieren. 

Maar het is aan jullie allemaal om die begeleiding te horen, de begeleiding op te volgen, wat het ook mag zijn. Om je missie te vervolgen. En jullie missie als geheel, samen als groep, of als groepsmissie, draagt ​​bij aan de missie van alle andere groepen over de hele planeet. Alle andere individuen die naar voren zijn gekomen om dit grote ontwaken tot stand te brengen. Jullie zijn het. 

Ik ben Saint Germain. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat de Violette Vlam doorgaat met het uitzuiveren van de oude programmering om jullie verder in de richting te brengen waar jullie allemaal voor kwamen om te volgen. Het pad ligt voor je, volg het gewoon.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen