Ancient Awakenings, Sananda: “Vergeef, Vergeet en ga Verder”

“Vergeef, Vergeet en ga Verder”

Sananda gechanneld door James McConnell   

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 9 januari 2022. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom in deze tijd om bij jullie te kunnen zijn en met jullie te blijven delen. Om de voortdurende veranderingen te delen die over de hele planeet plaatsvinden, veranderingen waarvan je je misschien niet bewust bent.

Velen over de hele planeet zijn zich er niet van bewust omdat er zoveel dingen gebeuren, wat jullie achter de schermen noemen. Maar dat komt allemaal tot wasdom, het komt steeds meer tot een crescendo. En je zult een grote onthulling van waarheid naar buiten zien komen, een waarheid die niet kan worden tegengehouden. Het licht kan niet worden tegengehouden.

Want de duisternis zal het bekopen. Ze moeten het bekopen. Het wendt zich ofwel tot het licht, ofwel wordt het door het licht verteerd. Er is niets en niemand die dit proces nog kan stoppen. Ook al blijven ze het proberen, ook al blijven ze de dingen doen waarvan ze al zo lang weten dat ze ze doen en die zo goed voor hen hebben gewerkt, ze beseffen dat ze deze hogere vibraties niet kunnen weerstaan ​​en hebben er alles aan gedaan om de trillingen laag te houden.     

Ze hebben er alles aan gedaan om angst op te wekken, om woede op te wekken, om haat op te wekken, om de een tegen de ander op te zetten. Maar dat kunnen ze niet langer doen, want jullie die opstaan, jullie die het licht dragen, het licht verankeren en het licht delen, rijzen nu op als één, tezamen als één en schreeuwen naar de hemel dat je niet langer meegaat in hun plannen. Je staat niet toe ​​dat ze je controleren, dat ze je tegenhouden.

Omdat je je steeds meer realiseert dat je alles moet loslaten wat er in het verleden is gebeurd. Alles wat je tegenhoudt, alles dat in je chakra-centra zit. De programmering, het karma, al die dingen, worden nu losgelaten, je moet het loslaten. Je moet alles vergeven wat ooit met je is gebeurt, door wie dan ook, waar dan ook, ook in jezelf. Vergeef jezelf. En laat dan de herinneringen los die je nog steeds tegenhouden, die je vasthouden. Niet dat je ze niet meer herinnert, maar dat je de dingen loslaat die je tegenhouden in die herinneringen. Je zult je veel dingen herinneren terwijl deze veranderingen naar buiten komen als de waarheid naar buiten komt. Je zult het je zelfs na dit leven herinneren, tot in je vorige levens. Velen van jullie zullen het zich zelfs herinneren voordat jullie naar hier kwamen voor deze evolutie.

Maar niets van dit alles zal je vasthouden. Dat is waar je naartoe gaat. Om volledig voorbij het verleden te gaan waar het je vasthoudt, waar het je vasthoudt in de chakra’s, waar de programmering je tegenhoudt. Want de programmering kan je niet langer vasthouden tenzij je het laat vasthouden. En als je eenmaal de programmering hebt losgelaten die zich in je chakra-centra bevindt, als je dat eenmaal hebt losgelaten zul je voor eens en voor altijd voorbij deze illusie gaan en je zult eindelijk volledig beseffen dat het maar een illusie is en dat niets je meer kan tegenhouden.  

Als dat besef eenmaal komt, zul je volledig naar de hogere vierde en zelfs vijfde dimensie zijn verhuisd waar de aarde nu is, waar Gaia zelf verblijft, en die een plaats vrijhoudt terwijl je naar hogere en hogere vibraties gaat, al die dingen die je hebben tegengehouden of je leven hebben onderbroken op welke manier dan ook, of het nu virussen zijn of iets dat angst creëerde of iets dergelijks dat je tegenhield, zal je niet langer vasthouden.

Je zult niet te maken krijgen met die dingen zoals virussen. Het virus zelf zal voortbestaan. Het is voorbestemd om verder te gaan en te worden geëlimineerd vanwege de vibratie. Een lagere vibratie kan niet binnen een hogere vibratie bestaan, je moet dat volledig gaan begrijpen.

Wanneer je in een hogere vibratie verblijft, kan niets van een lagere vibratie je schaden – niets.

Dus wees in vrede, mijn broeders, mijn zusters, wees in vrede. Want dat is waar je nu naar op weg bent, naar een vredige, liefdevolle wereld waar niets en niemand je kan weerhouden van je bestemming van wie je bent en wie je nog moet worden. Vertrouw op alles wat er in jou gebeurt en vertrouw op alles wat er gebeurt waaraan wij werken om jullie te helpen dit tot stand te brengen. Wij, de Galactics, helpen allemaal in dit proces. Je bent zeker niet alleen, je was nooit alleen en zal ook nooit alleen zijn.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie blijven vasthouden aan wie je bent en eindelijk het volledige potentieel van wie je bent realiseert. Want jullie als collectief zijn niet langer tegen te houden.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen