Ancient Awakenings, “Jullie moeten je allemaal realiseren dat dit een proces is”.

“Jullie moeten je allemaal realiseren dat dit een proces is”.

KaRa ( Pleiadische Afgezant ) gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 2 januari 2022. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

KaRa

Ik ben KaRa.

Ik ben hier als Pleiadische afgezant op deze planeet, zeker niet de enige, slechts één. Eén die speciaal op deze groep is afgestemd via dit kanaal waar ik nu door spreek.

Want de tijden komen nu heel snel waar het beeld dat ik je gaf (tijdens de geleide meditatie), al is het maar voor een moment, dat beeld dat nu in je geest en in je hart ingeworteld is, zal steeds meer tot bloei komen. Omdat jullie de scheppers hiervan zijn, jullie en alle andere groepen en individuen over de hele planeet, die een beter leven visualiseren voor henzelf en voor hun families en hun vrienden. Allen die meedoen en visualiseren, visualiseren wat ze willen in hun leven, wat ze willen dat hun leven is. Dit beïnvloedt allemaal het grote collectieve bewustzijn en de universele geest van deze planeet en dit collectieve bewustzijn.

Dus jullie zijn allemaal precies dat aan het creëren zoals je het zich voorstelt. Weet dit dus. Weet hoe krachtig ieder van jullie is. Krachtig als individuen, maar ook samen als collectief, als groep, en als groepen die samenkomen terwijl steeds meer groepen het collectief vormen. Het Grote Ontwaken dat in beweging is. En het is een Groot Ontwaken!

Wij zien het als een golf. Een golf die zich over de planeet verspreidt. Een golf van hoger bewustzijn, van hogere vibratie. Want steeds meer mensen over de hele planeet herinneren zich wie ze zijn, of laten de alarmwekkers afgaan, net zoals die van jullie enige tijd geleden afgingen, voor velen van jullie.

En het is tijd, het is tijd voor dit alles om nu verder te gaan. Voor al die projecten en programma’s die wij, de Pleiadiërs, evenals alle andere beschavingen die hier zijn om met en binnen dit Grote Ontwaken op jullie planeet te werken. Het is krachtig, onmetelijk krachtig.

Jullie zijn onmetelijk krachtig, maar alleen als je het gelooft. Alleen als je het gelooft. En terwijl je steeds meer zegt en voelt dat als je iets gelooft, je het creëert. Het wordt een deel van je. Het wordt een deel van je expressie.

Jullie hadden een Groot Iemand (Wayne Dyer) die naar voren kwam en heel eenvoudig zei: “verander de manier waarop je naar dingen kijkt, en de dingen waar je naar kijkt veranderen.” Hoe simpel is dat. En hoe diepgaand is dat. Want dat is de manier van de vijfdimensionale expressie, dat is waar jullie allemaal naar toe gaan. Sneller dan je je op dit moment kunt voorstellen.

Ja, ik weet het, we weten dat je soms ongeduldig wordt en wilt dat alles in een razendsnel tempo vooruit gaat. Maar helaas, dat kan niet. Omdat de mensen die in het ontwakingsproces zijn, dat proces moeten doorlopen, net als jij. Anders worden ze verscheurd. Zelfs van hun fysieke lichamen. Omdat het te veel voor ze zal zijn om alles in één keer aan te kunnen. Het moet dus een rustig proces zijn.

Ascentie is een proces en het moet op deze manier gaan. Het moet op die manier voortgaan. Maar er zal een tijd komen dat dit alles in een stroomversnelling zal komen. Want die golf, die ascentiegolf komt eraan. En wanneer die toeslaat, zal het de grotere bevolking van deze planeet voortstuwen om meer volledig naar hun eigen ascentie te gaan. Het zal geen levens kosten. Het duurt momenten. Momenten van jullie creatie. Dus weet dat.

Jullie hebben de kracht in jullie, ieder van jullie, om dit naar voren te brengen. Om het crescendo voort te brengen van alles waar je naartoe hebt gewerkt gedurende de duizenden en duizenden jaren dat je in deze evolutie bent geweest waarin je naar hier kwam om de wegwijzers te zijn. Om de systeembrekers te zijn. En jullie doen dat nu allemaal op jullie eigen verschillende manieren, jullie eigen individuele manieren, dit systeem neerhalen om een nieuw systeem te laten ontstaan tussen de as van het oude.

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je met elkaar blijft delen, het Licht deelt waar en wanneer het maar mogelijk is om steeds meer van je broeders en zusters te helpen ontwaken als ze er klaar voor zijn.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen