Ancient Awakenings, “De IK BEN AANWEZIGHEID zal jou altijd begeleiden”

“De IK BEN AANWEZIGHEID zal jou altijd begeleiden”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 23 januari 2022. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain 

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit geschikte moment, deze momenten van doorgaan om jezelf te vinden, om jezelf steeds meer in de hogere vibratie te bevinden.

Dit doen jullie allemaal. Wij houden jullie in de gaten. We kennen jullie hogere trillingsfrequenties. Zeker niet de hele tijd, maar steeds vaker merk je dat je in contact bent met de natuur, de eenheid om je heen voelt, de liefde ervaart, weet, je de IK BEN Aanwezigheid hierin herinnert. Want het is deze IK BEN Aanwezigheid die je nooit op een dwaalspoor zal brengen. Het zal je altijd begeleiden op de manier die je nodig hebt om van moment, naar moment, naar moment te gaan.

Dat is hoe je jezelf van moment tot moment moet gaan uiten. Blijf niet hangen in het verleden en in de herinneringen aan het verleden en in de programmering van het verleden. Bevind jezelf in plaats daarvan in het moment. En focus ook niet alleen op de toekomst. Want de toekomst zal komen. De toekomst is er al en jij bent al in die toekomst. Weet dat het een proces is. Het is een overgang waar je doorheen gaat.  

En deze overgang zal je naar de hogere trillingsfrequenties en in de hogere dimensie brengen. Maar daarvoor moet je het verleden loslaten. Je moet de zorgen loslaten. Je moet de angst loslaten. Je moet de woede loslaten.

Dit alles moet worden vervangen door het weten van eenheid, het weten van de IK BEN Aanwezigheid in jou. De IK BEN dat IK BEN. Dat zijn jullie allemaal. En er is alleen de voortdurende verhoging van jou vibratie nodig. Bewust, doe het bewust wanneer je de kans ziet. Wanneer dat moment naar je toe komt, bevind je dan in die hogere vibraties.

Kom uit het slop. Kom uit de depressie. En nogmaals, ga uit de zorgen en de angst. Want ze hebben geen plaats waar je naartoe gaat, of in veel opzichten, waar je al bent. Je weet het alleen nog niet. Je realiseert je niet helemaal dat je er al bent. Nee, niet volledig geascendeerd, maar nu snel door dat ascentieproces heen beweegt. Omdat steeds meer van jullie die oudere gehechtheden loslaten, de dingen die jullie blijven tegenhouden in de driedimensionale illusie.

En zelfs als je weet dat het een driedimensionale illusie is, heb je al een voorsprong op de rest zou je kunnen zeggen. Want zoals je vaak hebt gehoord, zijn jullie de Wegwijzers. Jullie zijn degenen die het peloton leiden, de weg leiden, de weg wijzen.    

Maar om dat voor jezelf te doen, moet je je volledig realiseren dat je al de weg, de waarheid en het leven’ bent. Net zoals Yeshua was. Net zoals jullie nu allemaal zijn. Weet dat jullie het Christusbewustzijn zijn dat in ieder van jullie groeit, van dag tot dag en van moment tot moment groeit. 

Jullie zijn dat Christusbewustzijn. Jullie zijn de IK BEN Aanwezigheid die in ieder van jullie tot leven komt.    

En hoe meer je dat van moment tot moment basis volledig beseft, dan kun je volledig zeggen dat je bent aangekomen. Niet aangekomen bij het eindstation, want er is geen eindstation. Er is altijd de rit. Er is altijd de reis. Maar jullie zijn allemaal op die reis om een ​​hoogtepunt te bereiken, of een soort crescendo, dat je zal helpen om voor eens en voor altijd volledig te beseffen wie je werkelijk bent.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, in liefde en eenheid, de Violette Vlam gaat door met het uitzuiveren van al het oude en het nieuwe voortbrengend. Het nieuwe en eeuwige verbond, dat jullie allen zijn.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen