Ancient Awakenings, “Jullie staan op het punt van Grote Veranderingen”

Jullie staan op het punt van Grote Veranderingen”

Ashtar gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 30 januari 2022. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Asthar

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit moment in vreugde zodat ik bij jullie kan zijn en met je kan delen en één met je kan zijn.

Terwijl deze tijden waar jullie je nu in bevinden blijven stijgen, doorgaan met het brengen van nieuw begrip, komen er nieuwe waarheden naar voren op verschillende manieren en in verschillende opzichten als je de verschillende dingen ziet die gebeuren, zelfs in je driedimensionale illusionaire staat. Ze zijn aan het gebeuren. Veel van wat je in het verleden van ons hebt gehoord en van al de verschillende gidsen die tot je hebben gesproken en je deze informatie hebben gebracht, dat dit een tijd van grote verandering zou zijn.

En inderdaad, dit is een tijd van grote verandering en jullie zien er nu steeds meer van omdat dit het Grote Ontwaken is. Het is nu aan ons. Verandering in het bewustzijn van de mensen over de hele wereld.

Hier in jullie Verenigde Staten van Amerika, of liever Amerika, Canada en Australië, in verschillende delen van Europa, zelfs in plaatsen zoals China en andere, vindt bewustzijn plaats. Bewustzijn is aan het ontwaken. En het gebeurt allemaal dankzij jou, de collectieve jij, die de vibraties over de planeet verhoogt.

En ja, je ontvangt veel hulp van de kosmische krachten. Het licht dat naar voren komt van de hogere trillingsfrequenties die naar de Aarde komen, die het bewustzijn op deze planeet verhogen, liefde brengen en licht terugbrengen naar deze planeet.

Want deze planeet is voorbestemd om een planeet van licht te zijn, niet langer een planeet van duisternis. Niet langer een school voor vooruitgang. Want jullie zijn dan al gevorderd.

En wij op onze schepen die waken over dit hele proces, en velen die kijken, velen die ook iets doen, velen die actief deelnemen aan jullie vooruitgang, aan de Omschakeling die op deze planeet plaatsvindt. En zelfs degenen van de binnenaarde  zijn klaar om in een oogwenk naar voren te stappen om op te staan, om uit hun veilige haven in de Aarde tevoorschijn te komen om zich weer te mengen met jullie allemaal, met al hun broeders en zusters.

Zoals wij, van de sterren, ook klaar zijn om weer samen te smelten met onze broeders en zusters op het oppervlak van deze planeet. Want we komen allemaal weer samen als één. Zielen herenigen zich uit alle verschillende delen van de Melkweg en zelfs van buiten de Melkweg.

Het moment is bijna aangebroken waarop deze grote overgang zal plaatsvinden, namelijk het vinden van het grote momentum in de mensen die de woorden verspreiden, het licht verspreiden, de liefde voor vrijheid verspreiden, vrijheid van keuze en het grote konvooi dat nu plaatsvindt.

Het grote konvooi dat enorm zal toenemen, niet alleen om het gebied in Canada te omvatten, maar ook in de Verenigde Staten en in andere landen als iedereen volgt. Dat is nu voorbestemd op dit moment.

Kan het veranderen? Ja het kan. Want de duistere krachten zijn nog steeds springlevend en werken eraan om alle inspanningen van het licht te dwarsbomen. Maar weet dat de krachten van licht de krachten van het duister ver vooruit zijn. En weet dat elke beweging die is en zal worden genomen en klaar is om tegen hun bewegingen in te gaan en om op te staan voor vrijheid. Vrijheid van de mensen, niet alleen van een paar naties, maar van de hele planeet, van alle mensen van deze planeet.

Dit is dat Grote Moment waar jullie allemaal naar hebben uitgekeken en dat zal leiden tot het hoogtepunt dat nu snel nadert. Het komt door jullie allemaal en wij allemaal die als EEN samenwerken om eens en voor altijd vrijheid te brengen, licht naar deze planeet te brengen zodat duisternis hier geen plaats meer kan hebben. Waar alleen liefde, licht en eenheid, met zijn Bron van de hele schepping in ieder van jullie is en zal zijn.

Ik ben Ashtar. Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde, om te weten en te begrijpen dat jullie nu op de drempel staan van een groot aantal veranderingen op jullie planeet. Veranderingen die al eonen lang zijn voorspeld en die nu klaar zijn om te worden zoals ze zijn voorspeld.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen