Ancient Awakenings, Dit gaat allemaal over de Transformatie van de Illusie

Dit gaat allemaal over de Transformatie van de Illusie

St. Germain  gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 06 februari 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik applaudisseer voor jullie, voor ieder van jullie, voor het spreken over transformatie.

Want deze hele ervaring waar je doorheen gaat, gaat daar helemaal over, het gaat allemaal over transformatie. Je eigen leven transformeren. De illusie transformeren die, zoals ik al zei, er niet meer is.

Het transformeren in de nieuwe visie, de nieuwe visie van de New Age van Gaia, de New Golden Age. Dat zijn jullie nu allemaal aan het creëren. En hoe meer ervaringen je op doet zoals we net deden, en die ervaring vasthoudt, die uitdrukking vasthoudt, dat gevoel, die levenskracht in je, de Ik Ben Aanwezigheid die in ieder van jullie is, en al het leven, alle bewustzijn hier op de planeet. Hoe meer je dat vasthoudt, en dat herinnert, en dat ben, ga je stap voor stap naar deze Nieuwe Aarde, richting het creëren van deze Nieuwe Aarde, het creëren van deze hogere vibratie en frequentie. Het is de nieuwe vijfdimensionale Aarde.

Is het makkelijk? Nee. Het was niet de bedoeling dat het gemakkelijk zou zijn. Het was gewoon bedoeld om simpel te zijn. Maar moet het moeilijk zijn? Nee dat doet het niet. Het hoeft geen moeilijke reis te zijn. Het is alleen de programmering in jou die het moeilijk maakt. Laat de programmering los, laat de gehechtheden los en de reis wordt veel, veel gemakkelijker. Veel vloeiender. Meer stromend. Het is aan jullie, ieder van jullie als individuen, en ook als de collectieve jij.

Jullie zien de transformatie plaatsvinden binnen de Vrijheidskonvooien die zich overal ontwikkelen, overal in beweging zijn. Omdat het deze beweging is die de vrijheid katapulteert, de vrijheidstrein zo je wilt, om deze over het hele land te verspreiden. Vrijheid van de Republiek. Een Republiek die door het volk en voor het volk is, niet tegen het volk.

Samen smeden jullie allemaal deze Nieuwe Republiek. Brengen het samen. Brengen  degenen samen die in de voorhoede staan en die kunnen opstaan en zeggen. “niet meer”, dat ze kunnen opstaan en zeggen: “Volg mij.” Net zoals velen van jullie uit je comfortzone stappen en “volg mij” beginnen te zeggen tegen de mensen om je heen.

Volgen ze? Misschien niet. Maar je opent de deur voor velen van hen om dit te doen. Velen van hen openen zich vanuit hun slaap, vanuit hun slaperigheid in het ontwaken. Velen over de hele planeet, steeds meer en meer ontwaken. Ook al zie je het misschien niet helemaal, want de duisteren zijn nog steeds sterk om de illusie vast te houden voor al degenen die nog slapen, in een poging hen in die slaaptoestand te houden. Maar de krachten van Licht gaan vooruit en brengen de ontwaking, Het Grote Ontwaken, De Grootse Ontwaking naar al diegenen die er klaar voor zijn.

Het is slechts een kwestie van tijd en, meer dan dat, een kwestie van vibratie. En zoals je weet, neemt de vibratie overal toe. We zien het in het lichtquotiënt dat zich over de planeet verspreidt terwijl steeds meer mensen zeggen: “Ik hou van je.” Steeds meer mensen zeggen: “Ik vergeef je.”

Het is nu niet meer te stoppen. Het Licht heeft al gewonnen. Het is alleen de duisternis die zich nu terugtrekt in elk gat over de hele planeet. Ze proberen nog steeds vast te houden. Ze vinden het steeds moeilijker om dat te doen, naarmate de trillingen toenemen kan er geen lagere trillingsenergie bestaan in de hogere trillingsfrequentie. Ze vinden dit steeds moeilijker, daarom steken ze hun hand uit, schreeuwen ze in veel opzichten, doen ze veel dingen die ooit verborgen waren, maar nu uit de schaduw zijn gekomen en worden onthuld voor de duisternis die zij zijn.

Heb geduld, mijn broeders en zusters. Nog eventjes. Maar blijf opmerken hoe deze transformatie plaatsvindt, en zal blijven plaatsvinden en deze grote transitie tot stand brengt die nu voorafgaat aan de Grote Ascentie van de Mens.

Al mijn liefde en vrede zij met ieder van jullie. Mogen jullie doorgaan, vasthouden aan deze hogere vibraties, jullie vijfdimensionale bril dragen en gebruiken, wetende dat ze jullie licht geven waar er voorheen geen licht was.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen