Blossom Goodchild, Channeling De Federatie van Licht 27 februari 2022

Blossom Goodchild – Channeling De Federatie van Licht –

27 februari 2022

Blossom: Hallo, mijn vrienden. Jullie hadden gelijk, het huis dat jullie voor me ‘kozen’ is inderdaad een Heiligdom! Ik voel me hier zo op mijn gemak. Dank U. Nu dan, het nieuws van een wereldwijde lockdown heeft de wereld bereikt, lijkt het. Toch heb je al een hele tijd over de lockdown gesproken. Het is de introductie van ‘Fergus the Fungus’ die velen heeft geïntrigeerd. Kunt u daar iets over zeggen, of niet?

Federatie van Licht: Hartelijke Groeten. Ook wij voelen dat deze nieuwe verblijfplaats prachtige vooruitzichten voor u heeft, vooral wat betreft de Energieën, typisch voor onze communicatie. We zijn blij dat u daar gelukkig bent.

Wat betreft de lockdown, ja, daar is door ons inderdaad vaak over gesproken. Wat ‘nuttig’ is om te weten, is dat ‘wat ook wordt gepresenteerd’ als reden om dit te bewerkstelligen, slechts een inzet is. De gebruikte tactieken zijn een vermomming om ‘de mensen te hebben’ waar ze moeten zijn.

Blossom: En waar is dat?

Federatie van Licht: VEILIG in hun huizen. Nogmaals, we proberen het uit te leggen zonder ‘Het Spel weg te geven’ want dat is niet geschikt. Dit Plan is omvangrijk en net als in een schaakspel veranderen strategieën en omstandigheden voortdurend om iemands volgende zet het meest gunstig te maken.

Blossom: Toch zegt u dat het Licht heeft gewonnen.

Federatie van Licht: Dat heeft het ook. Zonder twijfel. Toch moet Het Spel worden uitgespeeld, want er zijn essentiële ‘eigenschappen’ die op hun plaats moeten zijn. Daarom moet Het Spel worden uitgespeeld, zodat degenen van/vanuit de Licht-Krachten hun missie(s) kunnen voltooien.

We VerHeugen ons in de bewegingen van verheffing van vele helden op jullie planeet, die de wereld en degenen die erop leven laten zien dat wat niet juist is met betrekking tot de ‘Vrijheidsstatus’, moet worden aangepakt.

De muren rond jullie Planeet brokkelen af en tuimelen naar beneden. Onthoud dat het meeste van wat jullie wordt voorgehouden een rookgordijn is. Achter de schermen vindt een heel ander ’toneelstuk’ plaats en het is nu bijna zover dat het gordijn omhoog gaat, zodat het publiek kan deelnemen en voor zichzelf kan ‘zien’ wat de WAARHEID is.

Blossom: Werkelijk? Gaat dat ooit gebeuren? Niemand weet meer wat te geloven … over wat dan ook. Het is moeilijk te ontcijferen en te onderscheiden wat echt is. Ik weet dat velen bang zijn voor een wereldwijde lockdown. Ik zeg, kom maar op en laten we de show op de weg krijgen. We kunnen tenminste voelen dat we vooruit gaan.

Federatie van Licht: Het moet plaatsvinden. En inderdaad, Blossom, het zal dingen vooruit helpen op een manier die de mensen ‘Hun Verstand’ te boven zal gaat! Dit is nog een reden voor een avondklok, 24 uur per dag, 7 dagen per week, want wat aan het Licht wordt gebracht, zal velen in een staat van shock, afschuw en ongeloof achterlaten.

Jullie rol, zoals jullie weten, nu en wanneer dit plaatsvindt, is om jullie Licht te sturen.

Het Krachtigste Licht dat jullie ontdekken … van/door/als … jezelf zal hard nodig zijn om de stromende rivieren te kalmeren die onvermijdelijk veel onrust zullen veroorzaken bij hen die naïef en bang zijn.

Blossom: Het lijkt wel een hoofdstuk uit een boek. We hebben zoveel ‘verhalen’ gehoord over dit, dat en het andere. Uitzendingen van noodsituaties, bijvoorbeeld, die DE WAARHEID onthullen. Maar, zoals met de meeste dingen die we horen, het vindt nooit plaats. U kunt ons geen tijdschema geven … daarom zouden we hier over vijf jaar nog steeds op kunnen zitten wachten!

Federatie van Licht: Blossom … Fase Twee zal al lang daarvoor in werking zijn gesteld. Velen van jullie ‘voelen’ de behoefte om naar binnen te gaan en zich voor te bereiden. Ieder op zijn eigen manier. Velen van jullie voelen dat er iets op het punt staat ‘van start te gaan’.

Blossom: Ja, en velen van ons voelen dit al jaren, af en aan!

Federatie van Licht: Het komt eraan, Blossom. We zeggen tegen niemand van jullie dat jullie MOETEN geloven wat we zeggen.

Dat is niet waarom we komen.

We komen om jullie geest te versterken.

We komen om jullie te helpen de WAARHEID te herkennen van wie jullie zijn.

DIT IS ONZE MISSIE.

Want door dit te doen helpen wij … het gehele /Ascensie proces.

HET IS JIJ … IEDEREEN die hier is om jullie Planeet op te tillen. Dit weten jullie.

JULLIE WETEN ZOVEEL.

Blossom: Toch hebben wij het gevoel dat we niets weten.

Federatie van Licht: Blossom, wanneer dit ‘van start gaat’ … deze Fase Twee van Vijf … zul je je realiseren … dat wat je moet weten … zich bewust is van wat er gedaan moet worden!

Blossom: Is dat wel logisch?

Federatie van Licht: Jullie hebben het gevoel dat je moet weten wat er aan de hand is om te doen wat je moet doen. Maar in feite hoeven jullie helemaal niets te weten van wat er aan de hand is om te doen wat je kwam doen.

Want wanneer jullie Verlicht ‘ZIJN’ door datgene wat onthuld moet worden, zullen jullie zien dat ‘die kant van de zaak’, hoewel onthullend, niet is waar jullie je op hebben ingesteld … niet waar jullie je op hebben voorbereid.

Waar jullie je op hebben voorbereid is het HOE!

Hoe je dan, nu, de KRACHT VAN JE GEEST gebruikt om de onrustige wateren te kalmeren. Om uit te reiken naar hen die in een staat van verdoofdheid en overweldiging verkeren.

Blossom: Hoe doen we dat als we allemaal opgesloten zitten?

Federatie van Licht: Om te beginnen via gedachten en gebed … wanneer de dingen tot rust komen, zal het gemakkelijker zijn om te communiceren via manieren van internet … en persoonlijk. Want de lockdown is om veiligheidsredenen, zoals we hebben gezegd.

Blossom: Ik neem aan dat je veiligheid bedoelt, omdat mensen ‘doordraaien’ als ze horen van gruweldaden. In feite, beseffen dat alles wat ons verteld is een leugen is! In mijn hoofd voel ik dat mensen in opstand zullen komen, en grote menigten zullen op hol slaan. Geen prettige gedachte, maar toch, een die blijft.

Federatie van Licht: Blossom, er is er niet één die precies kan voorspellen hoe deze ‘uitval’ er weer terug in zal ‘vallen’.

Begrijp je dit terwijl we met je spreken? Voel je/weet je, dat dit … deze Fase Twee … een GROTE STAP is naar het ontwaken van de mensheid?

Herken je de roering in je Ziel dat dit op het punt staat plaats te vinden …

Blossom:  Ik merk dat je wilde dat ik ‘ongeveer’ zou zeggen … hoewel ik een minuut aarzelde.

Federatie van Licht: Dat wat ‘op het punt staat’ plaats te vinden zal zich zo duidelijk aan jullie presenteren … JULLIE REDEN OM HIER TE ZIJN.

Jullie zullen zo Krachtig en duidelijk ‘jullie orders’ VOELEN. Wij hebben eerder gezegd dat ‘orders’ in deze context niet zijn ‘Wat jullie MOETEN doen’ … Het zijn orders in de zin van WETEN ‘Wat je MOET doen’.

Blossom: Maar toch, toen je het eerder over bevelen had, ging het over het openen van onze Enveloppen* en onze bevelen voor ieder die erin zit. Ik heb het gevoel dat het nog niet de tijd is voor het openen van de Enveloppen? Is dat zo?

Federatie van Licht: Niet als zodanig. Die specifieke onthulling wacht verder op de reis.

Deze ‘bevelen’ zijn ‘KENNIS VAN DE WAARHEID’.

KENNIS VAN WAT ER GEDAAN/VERWEZENLIJKT MOET WORDEN.

Wij wensen uit te drukken dat deze komende tijden openbarend zullen zijn (?)

Blossom: Denk niet dat dat een woord is. Ik weet wat je bedoelt en ik weet dat je niet revolutionair bedoelt.

Federatie van Licht: ER IS NIETS OM BANG VOOR TE ZIJN.

Blossom: Valse verwachtingen die echt lijken.

Federatie van Licht: Dank je voor het oppakken van dat.

Als, eindelijk, vanuit jullie standpunt, vanuit jullie perspectief, de dingen verder gaan … zullen jullie VOELEN binnen in jullie Wezen …

DE JIJ DIE JE BENT …

DE JIJ DIE ZICH VRIJWILLIG MET ZOVEEL ENTHOUSIASME EN LIEFDE VOOR DIT ‘PROJECT’ HEEFT AANGEMELD.

DE JIJ DIE HIER KWAM OM HET PLAN UIT TE VOEREN DAT DOOR GODDELIJKHEID WAS BEDACHT OM DE DUISTERNIS TE ONTDOEN VAN WAT EENS EEN ENERGIE VAN LIEFDE EN SERENITEIT WAS, EN OM DE VOLHEID VAN LICHT IN ZIJN KERN TE DOEN HERLEVEN, ZODAT HET DOORDRENKT WORDT MET ZO’N VREDE, DAT HET KAN ASCENDEREN NAAR DE VIBRATIE VAN WAARHEID EN VOLLEDIGE SCHOONHEID VAN AL DAT IS.

VOEL DEZE WOORDEN IN JOUW HART.

VISUALISEER DEZE WOORDEN IN JOUW WEZEN.

JIJ … JIJ … DIE VAN GROOT LICHT EN KRACHT BENT … BENT SPECIAAL GEKOMEN OM DEEL UIT TE MAKEN VAN DIT GODDELIJKE PLAN.

BEGRIJP JE DE EER!?

JIJ … JIJ … BENT UITVERKOREN … OMDAT JIJ DE STERKSTE VAN DE STERKEN BENT.

De zwakkeren, zij die wisten dat zij niet het uithoudingsvermogen hadden om deze taak te volbrengen, blijven in de ethers van andere Werelden/Dimensies en spelen hun rol door vanuit de verte Liefdeslicht naar jullie door te sturen. Zij bewonderen jullie en hebben zoveel respect voor jullie oprechtheid, moed en dapperheid!

Geliefde Zielen, wees opgetogen door onze boodschappen.

LAAT ZORGEN EN NEGATIEVE SPECULATIES LOS.

GEDIJ IN JE WEZEN.

WANT INDERDAAD, DAT WAT JULLIE ZIJN … DAT WAT JULLIE VAN JEZELF GAAN ONTDEKKEN ZAL JULLIE NAAR EEN WETEN VAN ONTZAG EN VERWONDERING BRENGEN.

JULLIE ZIJN ZOVEEL MEER DAN MEN JULLIE HEEFT DOEN GELOVEN.

WAT HOUDEN WIJ VAN JULLIE.

GA DOOR IN KRACHT.

LAAT DE MANTRA JE NAAR NOG EEN ANDERE HOOGTE VAN JEZELF BRENGEN.

Ontdek de magie ervan als je steeds weer zegt/voelt,

IK BEN HET LICHT.

IK BEN DE LIEFDE.

IK BEN DE WAARHEID.

IK BEN.

Wij voelen en verlangen dat de energie in deze communicatie de vibratie van jullie Zielen zal verhogen en jullie zal helpen bij de voltooiing van datgene waarvoor jullie hier op de Planeet zijn om te bereiken.

Voor dit moment, nemen we afscheid. 

Blossom: Cool. Bedankt, Jongens! Nou, alles wat ik kan zeggen is, kom maar op met Fergus de Fungus!

In dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN

Voor de link naar al mijn YouTubes https://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten