Galactische Federatie, De unieke gebeurtenis

De unieke gebeurtenis

12 maart 2022

De unieke gebeurtenis

Gechanneld door: Aurora Ray, 5 maart 2022

Wij zijn leden van de Galactische Federatie. Het is onze missie om vrede en harmonie te vestigen in het hele universum. Vrede en serene Harmonie is waar we voor staan en het is onze missie om die te verspreiden.

Ze noemen ons de Galactische Federatie van Werelden omdat alle werelden die willen leven in het vreedzaam naast elkaar bestaan met de galactische gemeenschappen, lid zijn van deze goddelijke organisatie.

Dit omvat ook jullie wereld, lieve mensen. Jullie zijn allemaal lid van de Galactische Federatie.

Jullie zouden kunnen denken “wacht even, niet alle wezens in onze wereld zijn welwillend” en jullie hebben gelijk om dat te denken. Dat geld ook voor onze werelden. En toch, het merendeel van de wezens in onze werelden prefereert licht boven duisternis.

Deze situatie maakt het zelfs nog belangrijker om bij elkaar te komen en een eenheid te vormen die waakt over de evolutie van het bewustzijn in ons melkwegstelsel en vrede en vrijheid zeker te stellen voor degenen die voor liefde kiezen.

Het doet ons genoegen om aan te kondigen dat de wereldwijde acceptatie van de boodschappen van de Galactische Federatie een gigantische niveau heeft bereikt. Als gevolg van dit voortdurend delen is het Nieuwe Tijdperk van Vrede voor de mensheid begonnen.

Alles is goed. Iedereen doet zijn deel voor het collectief. Jullie gaan naar een nieuwe dimensie met jullie spirituele ontwaking. Jullie ontwaken voor je ware zelf en jullie veranderen het bewustzijn op Aarde.

Planeet Aarde bevindt zich op de rand van een prachtig, nieuw tijdperk. Het zal een tijdperk zijn van liefde, eenheid en overvloed. Een tijdperk waar we lange tijd naar toe gewerkt hebben en een tijdperk dat absoluut zeker gesteld is, want dit tijdperk is slechts de volgende stap in jullie evolutie.

Dit is een belangrijke verklaring. Wij verzekeren jullie dat jullie zullen leven in een toekomst waar je niet bang hoeft te zijn voor je leven en je je kunt concentreren op de dingen die er voor jou toe doen, zoals liefde en samenwerking/harmonie.

In de overblijfselen van de derde dimensie zien en voelen jullie nog veel van deze anorganische wereld en zijn signalen en symptomen in jullie fysieke werkelijkheid. Deze anorganische manier van leven maakt deel uit van wat jullie nu aan het verwijderen zijn uit je wezen. Door deze oude matrix te verwijderen, keren jullie terug naar je oorspronkelijke staat van leven, denken, waarnemen, voelen en bestaan. Jullie keren terug naar het meer organisch zijn.

Het mooie van de verandering die plaatsvindt is dat die jullie niet opgelegd is. De aanzet tot de verandering werd door jullie zelf gegeven. Jullie zijn hier om de mede-scheppers te zijn van de nieuwe matrix. Jullie zijn hier om je meesterschap over kracht, liefde en wijsheid tot uitdrukking te brengen. Eens werd jullie verteld dat jullie geen macht hadden over je leven en je beslissingen. Dit was een leugen, bedoeld om jullie te onderdrukken en vast te houden in de oude frequentie.

De oude matrix is aan het instorten. Hij stort rondom jullie sneller in dan ooit tevoren. De oude 3D wereld verdwijnt langzaam in onbruik, vlak voor jullie ogen. Dit proces is begonnen met de ontwaking van voldoende menselijke wezens om te beginnen met deze planetaire ascensie naar de hogere dimensies van werkelijkheid waar alles organisch en goddelijk is.

De hogere rijken zijn bevolkt met pure goddelijke energie, alomtegenwoordig bewustzijn, onvoorwaardelijke liefde, oneindige intelligentie en geen afscheiding maar echte samenwerking en eenheid.

Het oude is over en een nieuwe werkelijkheid ontvouwt zich in de harten van alle wezens die zich aansluiten bij waarheid en liefde. In dit ontvouwen, zal jullie wereld verder transformeren en een veelheid aan verandering voorbrengen die al gaande zijn, ontworpen om de mensheid vooruit te brengen zonder verdere vertragingen.

Velen zoals jij zijn al klaar, bereid en verlangend om deze nieuwe tijd in jullie wereld te omarmen. Zij zien de veranderingen die komen met open armen en harten tegemoet. Dat zijn de dapperen, de helers, de leraren, degenen die anderen willen voorbereiden op deze nieuwe manier van leven.

Degenen van jullie die klaar zijn om echt vooruit te gaan, zullen op deze planeet blijven.

Er zijn duizenden en duizenden mensen klaar voor deze verandering. Velen zoals jij hebben zich vrijwillig aangemeld om lichtwerkers te zijn voor deze nieuwe tijd op de planeet. Je bent hier om anderen te helpen wakker te worden voor hun nieuwe werkelijkheid. Je bent hier om ze te begeleiden op hun weg naar verlichting.

Het is niet de bedoeling dat de hele mensheid in deze tijd op Aarde blijft. Deze wereld wordt “uitgemest” zo te zeggen, zodat alleen die zielen die gekomen zijn om zichzelf te zuiveren, zullen blijven om de veranderingen hier op het aardse rijk mee te maken.

Wezens komen en gaan op deze planeet om verschillende redenen. Hun zielen kozen voor bepaalde ervaringen in deze incarnatie. Soms verkozen ze om langer te blijven en soms zijn ze niet eens geboren en toch, niemand laat de kans voorbij gaan om te incarneren op planeet Aarde. Het is allemaal goed en te respecteren.

En dan zijn er degenen die niet zeker zijn van hun eigen vermogen en de uitdagingen uit de weg gaan; degenen die niet in staat zijn de nieuwe ervaringen te integreren in hun leven en proberen de status quo vast te houden.

Maar jij bent niet een van hen. Jij bent geïnteresseerd in iets groters, in iets dat meer vervullend is.

Als jij je voorbereid hebt op de unieke gebeurtenis, ben jij een van degenen die ervoor heeft gekozen om mee te helpen het nieuwe te creëren. Door wie werd je gekozen? Door jou. Je werd gekozen door jezelf. Je koos ervoor om hier te zijn en een bouwer van de nieuwe Aarde te worden. Je hebt deze weg gekozen omdat je op een bepaald niveau al bezig was met dienstbaarheid aan anderen en meehielp aan allerlei bewuste evolutionaire processen. Deze twee dingen maken je een eersteklas kandidaat om een schepper op de nieuwe Aarde te zijn.

Sommigen van jullie hebben heel lang gewacht op deze tijd en dat wachten is nu bijna over. Binnen enkele maanden, zullen een aantal veranderingen gaan plaatsvinden voor degenen die voorbereid zijn om in hun nieuwe rol te stappen als bewaarders en verzorgers van deze planeet.

De energie zal zoveel hoger zijn dan iemand zich ook maar voor kan stellen. Geen mens heeft ooit dit niveau van energie ervaren op de planeet. Het is nu mogelijk voor Lichtwerkers om deze energie te ervaren; als ze die kunnen vasthouden.

Het is meer dan alleen het leven te ervaren in het paradijs. Jullie gaan niet alleen een tijdperk binnen van overvloed, vreugde, harmonie en vriendschap. Jullie worden letterlijk verplaatst naar de oorspronkelijke schepping die God voor jullie heeft bedoeld om in te leven.

Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten