Ancient Awakenings, Sugat Guraru, Laat Alles Gaan

Laat alles Gaan

Sugat Guraru (Meester uit de Himalaya) gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 27 februari 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sugat Guraru

Ik ben niet One Who Serves. ik ben Sugat Guraru. En ik kom op dit moment. Ik ben al een tijdje niet meer doorgekomen door James en bij jullie groep geweest. Ik ben hier wel eerder geweest.

Maar ik spreek nu tot jullie vanuit een tempel, hoog in de Himalaya, om de aandacht op jullie te vestigen, zal ik zeggen. Het is heel erg mijn besef geworden dat degenen in deze groep, velen van jullie, vooruitgaan, je hogere vibraties steeds meer in jezelf vinden. En daarmee ben je klaar voor meer training. Je bent klaar voor meer voorbereiding, voorbereiding voor ascentie. En dat is mijn rol. Mijn rol is om dit hele ascentieproces over de hele planeet te assisteren. Dat is mijn missie, zo je wilt.

En naarmate er meer en meer ontwaken voor hun missie, dan vestigt dat mijn aandacht op hen. En je wordt je steeds meer bewust van je missies. Zelfs als je niet dagelijks of elke dag anderen bereikt maakt dat niet uit, omdat je je vibratie verhoogt. En naarmate je je vibratie verhoogt, verhoog je de vibratie van het geheel, van het collectief. En nogmaals, dat vestigt mijn aandacht op jullie.

Ik ben al een tijdje bij James, niet rechtstreeks deelgenomen op dit niveau. Maar ik ben terug. Ik ben nu terug omdat jullie allemaal terug zijn. Je bent in sommige opzichten terug naar waar je lang, lang geleden was. Je nadert het. En als je het nadert, brengt dat me weer bij jou. Vanwege de ascentie. Jullie zijn je hier allemaal op aan het voorbereiden en voor aan het klaarmaken.

Nu ik “jullie” zeg, spreek ik niet alleen tot deze groep, hoewel deze groep mij heel erg dierbaar is. Maar ik spreek ook tot degenen die met deze woorden resoneren, die de verbinding voelen met mijn woorden en met mijn gevoel voor jullie, ieder van jullie. Omdat jullie mijn chela’s zijn, mijn studenten, en dat zullen jullie nog veel meer worden als we verder gaan.

Het is nu heel belangrijk voor je om steeds meer los te laten. Laat alles los wat je zo lang heeft tegengehouden. Het is tijd om verder te gaan dan dat. Je hebt het nu al een paar keer gehoord: ‘vergeef, vergeet en ga verder; vergeven, vergeten, loslaten.’ Dat is belangrijk. Omdat terwijl jullie je voorbereiden op je ascentie, en dat doen jullie allemaal terwijl jullie door deze transitie gaan. De transitie zal nog een beetje hobbeliger worden als we verder gaan, maar je bent er klaar voor. Want zelfs in jullie gesprek heb ik gemerkt dat je er klaar voor bent. Omdat je weet dat alles wat je hoort niet is wat er werkelijk gebeurt. Je bent je daar bewust van. Alles is niet wat het lijkt te zijn. Eigenlijk is alles niet zoals het over komt. Je moet je daar dus regelmatig beter bewust van worden.

We weten dat er momenten zijn waarop je toestaat dat de matrix je weer aantrekt, de driedimensionale illusie die je probeert vast te houden. Maar je bent heel snel in staat om er aan voorbij te gaan en het los te laten. Dat is de uitdrukking die je moet blijven vasthouden: Laat het los. Laat het gaan. Want als je het loslaat, dan laat je ook de matrix los, en ga je er aan voorbij. Net zoals Neo in de film ‘De Matrix’ er aan voorbij ging, en al degenen met wie hij werkte er aan voorbij gingen. Dat is hetzelfde ding. Jullie worden allemaal de Neo’s. En hoe meer je je hiervan bewust wordt en weer volledig begrijpt wie je bent, hoe meer je klaar bent voor je ascentie.

Het zal komen als het tijd is om te komen. Niets kan het opzettelijk versnellen, behalve jij. Op persoonlijk vlak kun je het voor jezelf versnellen als je dat wilt. Maar ik en wij raden niet aan om het te snel te doen, omdat je lichaam moet wennen aan de energieën. Anders zal je Kundalini-expressie, je Kundalini-energie stijgen voordat het zover is, en je wilt niet dat dat gebeurt. Dus wees je bewust en doe de dingen die je bent gaan voorbereiden om te doen, om de verschillende hulpmiddelen te gebruiken die je hebt gekregen, wat ze ook mogen zijn, wat voor jou ook werkt. Maar gebruik ze. Gebruik ze. En word wie je bedoeld bent te zijn en wie je kwam om te zijn.

Dat is alles wat ik te zeggen heb. Wees in vrede. Wees in liefde. Wees in eenheid. En wees Eén. Shanti.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen