Ancient Awakenings, “Houd vast aan de Droom”

Houd vast aan de Droom

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 13 maart 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment omdat veel dingen over de hele planeet op stoom beginnen te komen, steeds meer deel beginnen te worden van de nieuwe hogere expressie in jullie allemaal terwijl jullie allemaal vooruit gaan.

Ook al weet je het misschien niet, ook al voel je het misschien niet, jullie gaan allemaal vooruit als collectief. Het gebeurt en de droom gaat verder. Dus hou die droom vast. Laat hem niet gaan. Raak niet opnieuw verankerd in de oude illusie. Want de oude illusie valt snel weg. Je zult het bewijs daarvan gaan zien.

Velen van jullie hebben om bewijs gevraagd, gevraagd om iets te laten zien dat zegt ‘ja, het is allemaal echt’. En voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen, je hebt al enig bewijs gehad.

Maar het echte bewijs, het onmiskenbare bewijs, ligt nu om de hoek, hoe je dat ook bekijkt. Want het komt snel. Het maakt deel uit van een nieuwe uitdrukking waar jullie nu allemaal naar toe gaan.

En zoals je al vaak hebt gehoord, kan niets en niemand dit stoppen. Omdat het voorbestemd is door de kracht van God Zelf dat dit allemaal zal gebeuren. Dat je inderdaad door het ascentieproces gaat. En jullie zullen inderdaad degenen zijn die deel uitmaken van de eerste golf van ascentie als je dat wilt. En inderdaad zijn jullie daar op voorbereid. Niet alleen, natuurlijk, binnen deze groep, maar in veel van de groepen over de hele planeet die bij elkaar zijn gekomen. Velen komen samen als één om de droom weer te realiseren. De droom om vrij te zijn. Alles waarvoor je naar hier kwam om te zijn, jullie allemaal, is om vrij te zijn. Je hoeft alleen maar los te laten. Laat alles los wat er om je heen gebeurt. Wees je ervan bewust, maar maak er geen deel van uit.

En ik weet dat dat soms moeilijk kan zijn. Want er zijn van die momenten waarop je teruggetrokken wordt, wanneer je schijnbaar weer teruggetrokken wordt. Naar beneden getrokken wordt, terug in het moeras van de illusie.

Net zo snel als je naar beneden wordt getrokken, kun je jezelf er weer uit halen en omhoog trekken. Omdat jij het niet meer bent. Je bent voorbij die uitdrukking gegaan, voorbij de uitdrukking van de sluier. Je bent er voorbij gegaan. Het houdt je niet langer tegen, tenzij je toestaat dat het je tegenhoudt. Jullie zijn voorbestemd, jullie als collectief van de mensheid op deze planeet, jullie zijn voorbestemd om vrij te zijn. Vrij om te doen wat je weet of wat je wilt doen, zolang je je er altijd van bewust bent dat je een deel van De Ene bent, en dat De Ene een deel van jou is.

Niets kan dit nu stoppen of jou stoppen, ook al blijven ze het proberen, en dat doen ze ook. Ze opereren nog steeds binnen de oude programmering die ze kennen en volgen steeds weer hetzelfde spelplan. Maar jullie kennen nu allemaal dat spelplan! En degenen die de leiding hebben, de Lichtkrachten die dit voortbewegen, kennen dat spelplan volledig en ze zijn de hele tijd vele stappen vooruit.

Er is dus geen reden om bang te zijn, ook al houden de mensen om je heen vast aan de emotie van angst, want dat is wat ze weten. Jullie zijn voorbij gegaan aan de noodzaak om bang te zijn. Want er is letterlijk niets te vrezen. Behalve als het in je programmering aan de orde komt. Die programmering wordt snel opgelost in jou. Gebruik meer en meer de Violette Vlam om al die oude programmering en oude herinneringen uit te wissen, dan zul je je meer en meer vrij voelen, vrij om weer te zijn wie je bent en waar je voor naar hier kwam om te zijn.

Ik ben jullie Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je je droom blijft volgen. Volg je droom waar deze je ook heen leidt. Maar weet dat het je  omhoog en verder leidt.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen