Ancient Awakenings, “Jullie creëren je nieuwe werkelijkheid”

Jullie creëren je nieuwe werkelijkheid

Ashtar gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 20 maart 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Ashtar

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn, om jullie te helpen de waarheid van je wezen te begrijpen, wie jij bent, wat je hier komt doen.

Velen van jullie zijn zich er op dit moment volledig van bewust dat jullie degenen zijn die hier kwamen om het ascentieproces tot stand te brengen, om te helpen bij dat ascentieproces.

Net zoals we hier ook zijn om te helpen bij dit proces. Maar we kunnen alleen helpen, we kunnen het niet doen. Maar we kunnen je aanmoedigen en met je samenwerken, je leiden en je aansporen om door de ascentie te gaan. Om eerst door de transitie te gaan waar jullie nu allemaal doorheen gaan, wat leidt tot het grotere ascensieproces.

We willen dat je aan de nieuwe hogere expressie van Gaia denkt, alsof het een nieuw programma is. Een nieuw computerprogramma. Denk eens hoe de computerprogrammeurs, toen ze voor het eerst met computers begonnen te werken, toen ze niets hadden. Ze begonnen te bouwen en te bouwen, games en allerlei nieuwe uitdrukkingen te bouwen via de computerprogramma’s.

Denk nu aan een schone lei, een schone lei die er is. En jullie, als de computerprogrammeurs, jullie als degenen die de nieuwe realiteit creëren. Jullie zijn degenen die de nieuwe programma’s maken. En terwijl je de nieuwe programma’s creëert, creëren deze programma’s de realiteit die overal om je heen zal zijn.

Dus als je klaar bent om naar de hogere expressies van de vijfde dimensie te gaan en daar volledig als een geascendeerd wezen te blijven, zul je doorgaan met het creëren van de nieuwe hogere expressie van Gaia, de wereld creërend zoals je die wilt zien.

Net zoals de wereld is geschapen hier in de illusie. Misschien niet zoals jullie het allemaal wilden zien, maar zoals jullie het moesten zien. Zoals je het nodig had om het te zien, zodat je door de uitdrukking van hebben en niet hebben, van weten en niet weten zou kunnen gaan, dat je het begrip van dualiteit zou hebben. En liefde volledig te begrijpen als je liefde niet begreep. Dat is hoe de uitdrukking zal doorgaan, en blijft doorgaan.

Dus weet dat als je door deze overgang gaat, je de hele tijd aan het creëren bent. Je creëert de nieuwe uitdrukkingen van Gaia, de nieuwe hogere Gouden Eeuw van Gaia, jij creëert het. En hoe meer je dat volledig begrijpt en jij je steeds meer in het moment en in het creatieve proces bevindt zul je de realiteit creëren die je wilt.

Zelfs nu, in de driedimensionale expressie kun je ook de realiteit creëren die je wilt. Maar het is voor jullie allemaal moeilijker omdat jullie nog enigszins verankerd zitten in jullie programma’s. Ook al ben je je er misschien niet van bewust, deze programma’s komen van tijd tot tijd naar boven. En hoe meer je voorbij die programma’s kunt gaan, de programma’s kunt vergeten, de herinneringen kunt vergeten die deze programma’s activeren, hoe meer je er aan voorbij kunt gaan, hoe meer je klaar zult zijn om volledig door deze overgang te gaan in de ascentie.

Jullie bevinden je nu allemaal in het ascentieproces. Deze overgang is nodig om jezelf toe te staan volledig klaar te zijn voor de ascentie wanneer je er klaar voor bent.

Ik ben Ashtar, en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid, en dat je je blijft herinneren en volledig begrijpt dat jij het creatieve proces bent, en je blijft creëren, welke realiteit je ook wilt. Het is allemaal aan jou, ieder van jullie, en ook als de collectieve jullie.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen