Ancient Awakenings, “Het Grote Ontwaken komt Nu tot een Conclusie”

“Het Grote Ontwaken komt Nu tot een Conclusie”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 27 maart 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda 

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn, om door te gaan met delen en steeds meer begrip te brengen van alles wat er nu op de planeet gebeurt.

Zoals velen van jullie (zo niet allemaal) nu weten, wordt deze illusie van scheiding voortgezet door de krachten van duisternis. Zo veel als ze kunnen blijven ze proberen je te scheiden. Je te scheiden door angst, dat je niet bij elkaar kunt zijn, dat je niet in de buurt van een ander kunt zijn, in zekere zin met die afstand die ze je al een tijdje lieten doen. Maar velen van jullie, jullie allemaal, wisten dat dit totaal niet nodig was. Omdat het gewoon een kwestie van verdeeldheid is om jullie ervan weerhouden bij elkaar te zijn en de eenheid in ieder van jullie te voelen. Ze wisten dat angst dit voor hen zou doen.

Maar hun plannen zijn verijdeld, de een na de ander. Omdat er krachten bij betrokken zijn die veel, veel verder gaan dan de krachten van de duisternis. Waarbij ze geen aanspraak meer hebben op de Aarde. Dat is voorbij.

Het decreet is uitgevaardigd over het hele Zonnestelsel en zelfs de hele Melkweg, dat ze op deze planeet niet langer de scepter zullen zwaaien. Het is niet meer aan hen om te controleren.

Het is voor jullie, de Laarzen op de Grond, de krachten die aan het werk zijn om voor het Licht te werken. Het is aan jullie allemaal om de planeet voor jezelf te hebben. En om deze planeet voor te bereiden op al diegenen die hier in de komende tijd zullen komen.

Velen zullen hun verblijf hier maken vanuit veel verschillende planeten, veel verschillende systemen, terwijl deze planeet opnieuw wijd open wordt gezet voor degenen in de hele Melkweg en zelfs daarbuiten. Want deze planeet zal een groot lichtpunt in de Melkweg worden, terwijl het voorheen een punt van duisternis was voor de Melkweg. Maar dat is allemaal veranderd.

Jullie naderen die tijd heel binnenkort, terwijl de frequentietrillingen blijven stijgen, waar alles wat je nu ziet zal wijd open worden gezet in termen van de waarheid die naar buiten komt. Want zoals je al heel vaak hebt gehoord, de waarheid kan niet worden tegengehouden, die kan niet worden gestopt om naar buiten te komen. Je ziet veel glimpen die nu precies dat doen, de waarheid naar buiten brengend. Maar het komt nu in golven en golven en golven. Niet meer in druppeltjes. Dat merk je. Velen van jullie zien dat, omdat jullie de ogen hebben om te zien en de oren om te horen.

Jullie zijn de Wegwijzers, degenen die voorgaan, die de weg voorbereiden, de weg voorbereiden zodat velen na jullie kunnen komen, nadat het Grote Ontwaken tot een einde is gekomen.

En het Grote Ontwaken komt nu tot een einde. Dat zul je de komende weken en maanden zien als de dingen steeds meer een crescendo, meer en meer een climax worden. Omdat de dominostenen, zoals je hebt gehoord, nu beginnen te vallen. Klein, nog steeds op dit punt, maar de grotere staan op het punt hun grote val te maken, leidend tot de volgende, en de volgende daarna. Nog even geduld dus.

En blijf verder kijken dan de illusie die er is. Weet dat het gewoon een illusie is. Niets is wat het lijkt te zijn. Dat moet je volledig gaan begrijpen. Alles wat je van je mediabronnen ziet, is onwaar, dat moet je gaan begrijpen.

Ja, er komen hier en daar druppeltjes waarheid naar buiten, omdat ze niet volledig kunnen liegen en niet de waarheid vertellen. Ze moeten het hier en daar met de waarheden besprenkelen. Maar zelfs dat wordt nu steeds minder.

Want ze worden in deze tijden extreem wanhopig. Het zijn natuurlijk de krachten van duisternis, die jullie kennen als de ‘cabal’ of de ‘deep state’. Ze verliezen snel hun controle, verliezen snel hun vermogen om alles op de planeet te manipuleren en te veranderen.

Hoewel de illusie voortduurt, zijn er meer, en meer, en meer van jullie die nu verder kijken dan deze illusie en beseffen dat het een leugen is die ze uitbeelden.

Dus nogmaals, wees geduldig. Ga door met het doorzien van al hun schema’s, al hun plannen. En weet dat er grotere plannen aan het werk zijn. Het grootste plan wordt vervuld, zelfs terwijl we  spreken. Dus wees klaar. Alles gaat voor jullie allemaal open.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu om je te blijven volgen op je weg. Blijf wie je bent en herinner volledig wie je bent.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen