Ancient Awakenings, “Alle dingen worden bekend gemaakt”

“Alle dingen worden bekend gemaakt”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 3 april 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Nogmaals, ik kom op dit moment naar jullie toe om je de nieuwe uitdrukking te blijven brengen.

De nieuwe uitdrukking van liefde en eenheid die al het leven hier op de planeet overneemt, ook al besef je het niet. Misschien besef je het wel. Maar velen op de hele planeet beseffen dit niet, of weten hier zelfs niets van.

Maar dit is inderdaad een geweldige uitdrukking van het Grote Plan dat in gang is. En jullie zijn allemaal degenen die dit plan naar voren brengen. Jullie moeten blijven begrijpen, ook al lijkt het niet zo te zijn, dat het Plan niet werkt zoals je wilde. Weet dat het misschien via een omweg gaat, maar het werkt nog steeds. Want je kent de volledige gevolgen niet van alles wat erbij komt kijken. Je driedimensionale bewustzijn is nog niet klaar om het te ervaren of uit te drukken. Maar je vijfdimensionale bewustzijn, waarin jullie je van tijd tot tijd bevinden, kan het wel accepteren en accepteert dit. Het accepteert het niet alleen, maar is de schepper van alles wat nog moet komen.

Dus jullie zijn allemaal degenen waar je op hebt gewacht. Je wacht niet op degenen uit de lucht om je te komen redden. Je wacht niet tot degenen diep in de Aarde jullie komen redden. Je wacht niet op een verlosser. Jij bent de verlosser. Jij bent de Tweede Komst van het Christusbewustzijn op deze planeet. En ze hebben allemaal op je gewacht. Denk hierover na. Druk dat in jezelf uit. Voel het in jezelf. Want je bent veel meer dan je lijkt te zijn, of dat je denkt te zijn.

Je hebt dit vaak gehoord, dat je hiervoor uit veel verschillende systemen bent gekomen. En alles wat je nu doet, heb je eerder gedaan op veel verschillende manieren en in veel verschillende uitdrukkingen. Dit is nog een keer dat jullie bij elkaar zijn gekomen als zielen die weer bij elkaar komen. Jullie zijn die zielen die terugkomen. Weer bij elkaar komen en de legioenen van Lichtwerkers en Lichtstrijders vormen hier op de planeet. Jullie zijn samen een legioen. Dat moet je volledig gaan begrijpen.

Dit, mijn vrienden, zijn de tijden waarop jullie je hebben voorbereid. Je staat nu op het punt om als de lente tevoorschijn te komen. De lente ontspringt en brengt nieuw leven voort. Maar om dat nieuwe leven te laten ontspringen moet het oude uit elkaar vallen. Het moet naar beneden komen.

Dat is wat je nu ervaart, terwijl de vele waarheden naar buiten komen en de duisternis wordt onthuld voor wat het is: een illusie. Een deel van de illusie die jullie zelf als scheppers hebben gecreëerd.

Dus laat het nu allemaal los. Laat de illusie in jezelf uiteenvallen. En terwijl het in ieder van jullie uiteenvalt, als individu en als groep, valt het over de hele planeet steeds meer uit elkaar.

Want jullie zijn de katalysatoren. Net zoals ik, als Yeshua, over de Aarde liep en velen naar me toe trok om mij te volgen ben jij dat Christusbewustzijn nu, velen naar voren roepend om naar je toe te komen en de uitdrukking te vinden die je in jezelf hebt voor hun zelf.

En dan volgen ze je, ook al weten ze het nog niet. Ze volgen je. Niet noodzakelijkerwijs jij als individu, maar jij als een collectief, ze volgen je meer en meer. Ze beginnen de waarheden naar buiten te zien komen, want die kunnen niet veel langer verborgen blijven.

En nogmaals, dit is de lente waarin alles tevoorschijn komt, waarin alles uitloopt, dit is de tijd waarin alle dingen samenkomen om geopenbaard te worden. Kunnen we je precies vertellen hoe ze onthuld zullen worden? Nee. Maar je ziet nu het begin van dat alles. Veel dominostenen waar je naar op zoek was beginnen te vallen.

Kunnen we je vertellen in welke volgorde ze zullen vallen? Nee. Want we weten niet helemaal in welke volgorde het zal gebeuren, omdat het allemaal gebaseerd is op het bewustzijn van de mens hier op de planeet, jullie collectieve bewustzijn. En niet alleen het bewustzijn van de mensheid, maar het bewustzijn van de dieren, de planeten en de mineralen komen allemaal samen als één om de nieuwe Gouden Eeuw te creëren die nu voor jullie ligt. Kunnen we je vertellen wanneer het volledig op je pad komt? Nee dat kunnen we niet. Want nogmaals, we weten het niet.

Maar we weten wel dat het Christusbewustzijn hier op de planeet naar voren is gekomen om door meer, en meer, en meer van jullie geaccepteerd te worden. En naarmate meer van jullie het Christusbewustzijn in jullie accepteren zal alles in een ogenblik onthuld worden. En ik gebruik die term doelbewust. Want nogmaals, je staat op het punt, aan de vooravond, op het crescendo van een Grote Happening. Een grootse gebeurtenis, inderdaad, waarop door veel van uw leiders is gezinspeeld. Niet de leiders van de duisternis, maar de leiders in het Licht.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in rust en liefde. Dat jullie allemaal samen zullen blijven komen als één. En weet dat je inderdaad De Ene bent.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen