Ancient Awakenings, “Jullie brengen de Hemel naar de Aarde”

Jullie brengen de Hemel naar de Aarde”

De Ascentie Energie gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 10 april 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

De Ascentie Energie

Ik ben de Ascentie-energie. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn, om op deze momenten met je te kunnen spreken. Want ik ga van plaats naar plaats, van systeem naar systeem. Overal waar een ascentieproces plaatsvindt daar zal ik zijn, en daar ben ik

En op dit moment, in jullie ascentieproces ben ik hier weer om een opening uit te drukken en met je te delen. Een opening die op dit moment plaatsvindt. Jullie komen aan bij een geweldige happening. Niet zozeer de Zonneflits, hoewel dat een mogelijkheid is, en zeker een potentieel op dit moment.

Maar je nadert een bewustzijn. Een tijd van gewaarzijn die je voorbij de oude uitdrukking van de oude illusie van de derde dimensie zal brengen en je naar de hogere vergezichten zal brengen waar jullie allemaal willen zijn, die jullie allemaal willen ervaren.

En in jouw verlangen, creëer je. Dat moet je begrijpen. Alleen in je verlangen, in je willen, in je visioenen die je zou kunnen hebben, of in je dromen, creëer je de hogere expressie van de vijfde dimensie hier op Aarde.

Jullie brengen de hemel naar de Aarde! Dat moet je begrijpen. Want wat is de hemel? Het is de vijfdimensionale expressie en verder. Dat is de hemel. En jullie brengen het nu op dit moment naar de Aarde. Jullie allemaal.

Jullie drukken je allemaal uit als één bewustzijn dat samenkomt, ook al zijn jullie individuele bewustzijnen, jullie drukken je allemaal uit als Eén. Dit gebeurt steeds meer. Want vooral de Lichtstrijders zijn degenen die het licht verspreiden, zelfs als je je er misschien niet bewust van bent, gewoon door je gedachten!

Je gedachten verlaten jou elke keer dat je een gedachte hebt. En als het een positieve gedachte is, wat ze steeds meer zijn zoals we het zien, dat je steeds meer positieve gedachten uitdrukt, die dan tot positieve creatie worden gecreëerd. Want degenen die deze gedachten ontvangen, nemen ze dan in zich op en voelen het. En wanneer ze het voelen verhogen ze hun vibratie. En als ze hun vibratie verhogen, verhoogt het collectieve bewustzijn de vibratie meer en meer. Het is niet te stoppen, zoals je al zo vaak hebt gehoord. Het kan niet worden gestopt, het zal niet worden gestopt.

En het gebeuren waar ik het nu over heb, komt naar je toe. Je drukt meer en meer uit om in de waarheden te komen die naar buiten komen. Ze moeten naar buiten komen. Ze kunnen niet worden tegengehouden. Degenen die hebben geprobeerd de waarheid tegen te houden kunnen dat niet langer. Dat zien jullie. Het is nog steeds voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen, maar er zijn veel meer ogen die zich openen om te zien en oren die zich ook openen om te horen.

Dit alles komt naar voren in de lente waar je nu in bent. En naarmate de lente voortduurt, zul je veel ervaren dat verandering in de wereld brengt. Je kunt nu al zien wat er in het verschiet ligt. Je kunt naar alles kijken wat er is, zelfs in de illusie en je kunt de illusie overal zien instorten. Het kan niet worden gestopt en zal niet worden gestopt.

Maar het is aan ieder van jullie om de roep in jezelf te horen, om nu meer en meer uit te reiken en uit te drukken wat je weet. Druk je bewustzijn uit. En nog belangrijker, druk je Licht uit aan iedereen die er klaar voor is om het te ontvangen.

En ik kan je nu vertellen dat er meer om Licht schreeuwen. Ze willen het Licht. Ze willen de waarheid. Ze willen niet langer in de duisternis worden vastgehouden. En zij zullen niet langer in de duisternis worden vastgehouden. Omdat het Licht overal schijnt. Jullie dragen het Licht! Je draagt het Christusbewustzijn naar alle delen van de wereld.

Dus ik wil dat je meer en meer de verschillende plaatsen in de wereld ziet, die donkere plekken ziet, en licht naar hen stuurt. Stuur licht naar alle (donkere) gebieden die je kent.

Maar weet ook dat wanneer je licht stuurt naar die gebieden waar je denkt dat er duisternis is, er misschien niet zo’n duisternis is, omdat alles wat je wordt verteld in veel opzichten deel uitmaakt van de illusie.

Maar nogmaals, als je op zoek bent naar de waarheid, kun je de waarheid vinden. En velen van jullie beginnen te begrijpen wat waar is en wat niet. Je begint te begrijpen dat je in staat bent te onderscheiden wat waar en niet waar is.

Dus sta jezelf toe om dit naar voren te blijven brengen, om dit hogere niveau van begrip en het vermogen om te onderscheiden wat goed en fout is voor jou, niet voor iedereen, want er is geen goed of fout voor iedereen. Je hoeft alleen maar de universele wetten te volgen, niet de wetten van jullie 3D-regering, maar de wetten waarvan je diep van binnen weet dat je ze moet volgen. Dat is wat je meer en meer en meer moet doen.

En we zien, wij, die allemaal deel uitmaken van de Ascentie-energie, hoewel Ik deze Ascentie-energie belichaam en dat zal blijven doen, maar wij van de Hogere Expressie van deze energie zijn ons allemaal bewust van elk van jullie en volgen elke beweging die je maakt terwijl je door dit proces blijft gaan.

Al je gidsen werken met je samen. Je bent nooit alleen. Dus begrijp dat. En terwijl je door het ascentieproces blijft gaan, zul je meer en meer gidsen hebben die je de weg wijzen en je begeleiden naar het volgende principe dat je voor je missie hebt.

Dus er gebeurt van alles. Zoals je al vaak hebt gehoord, gebeurt alles precies zoals het nodig is en op het moment dat het moet gebeuren. Dus sta het gewoon toe. Sta het toe. Net zoals James nu toelaat dat mijn uitdrukking door kan komen, ook al was hij enigszins terughoudend, omdat ik in een droom aan hem verscheen en hem het begrip gaf dat hij deze boodschap naar voren zou brengen. Hij was daar wat terughoudend in maar heeft het toegestaan.

En we vragen jullie nu, ik vraag jullie nu, om de expressie door je heen te laten komen wanneer de gelegenheid zich voordoet. En ik kan je vertellen dat de kansen zich steeds meer gaan voordoen.

Omdat terwijl deze gebeurtenissen naar buiten blijven komen zul je het begrip voelen terwijl het gebeurt. En dat zal je naar de volgende fase van je missie stuwen. De volgende fase die je nu op dit moment binnengaat.

Dat is alles wat ik op dit moment voor je heb. Ik zal tijdens dit proces bij jullie zijn en ik zal jullie en je gidsen aanmoedigen om je aan te moedigen door dit proces te blijven gaan om op een bepaald moment, in de niet al te verre toekomst, te ontdekken als door je ascentie gaat als je er klaar voor bent.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal, mijn geliefde broeders, zusters en vrienden en kinderen die hier zijn om hun liefde en hun licht uit te drukken.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen