Peter B Meyer, GESARA globaal welvaartsprogramma

GESARA globaal welvaartsprogramma

De Ineenstorting van de 3D-Wereld

Door Peter B. Meyer – 17 Mei 2022

Welvaartsprogramma

Na het nu bestaande op schulden gebaseerde financiële systeem, dat binnenkort definitief ter ziele zal gaan, zal het Quantum gehoste uitwisselingssysteem QFS, online komen. Het grote publiek zal worden geïnformeerd wanneer dit gebeurt, met de wereldwijde implementatie van GESARA/NESARA.

GESARA staat voor Global Economic Security and Reform Act, ondertekend door alle 209 soevereine naties van de wereld, en is de meest baanbrekende hervormingswet voor de planeet Aarde.

Het GESARA welvaartsprogramma is gebaseerd op waardefondsen zoals het Saint Germaine World Trust Fund. Sanctus Germanus (St. Germaine), is de inspirator en promotor van innovaties, waaronder computers en het internet. Dit fonds bevat leverbare edele metalen en valuta ter waarde van meer dan een quattuordecillion US dollar. Het woord quattuordecillion wordt soms gespeld als quatrodecillion. Dat betekent 1040, of $1 met veertig nullen. De Saint Germaine World Trust fondsen zijn een aanvulling op, en gescheiden van, de World Global Settlements Funds en de Global Collateral Accounts.

Wanneer mensen alleen maar bezig zijn met hun overlevingsbehoeften, zal het geven van spirituele boodschappen hen niet de hervormingen brengen die ze nodig hebben, om uit hun ellende te komen.

De bepalingen van GESARA zijn monumentaal in omvang, en belichamen ingrijpende hervormingen voor de planeet Aarde die zullen beginnen zodra de wetgeving officieel is afgekondigd. Wanneer de mensen zich bewust worden van deze hervormingen, zullen zij gemotiveerd zijn om deel te nemen naar hun eigen vermogen.

Geen andere verandering kan zich manifesteren in de economisch gevangen naties van vandaag totdat de frauduleuze schuld aan de Centrale Banken en alle andere bankinstellingen in gebreke is gesteld en geëlimineerd is. Alle banken die dit frauduleuze systeem beheren zullen worden doorgelicht en alle gestolen activa zullen worden teruggenomen om te worden teruggegeven aan de mensen. Volkeren zijn door de geschiedenis heen verstrikt geraakt in valse oorlogen en schulden.

Het is belangrijk te weten dat de beëindiging van alle Centrale Banken niet zal leiden tot een crash van de valuta-, obligatie- of aandelenmarkten. Deze drie worden momenteel gecontroleerd door het Exchange Stabilisation Fund via achterdeurhandel door het ESF en het Amerikaanse Ministerie van Financiën. Het is nu duidelijk geworden dat het ESF al deze nu “vrije” markten controleert.

De cabal is tot nu toe succesvol geweest in het forceren van vertragingen in de voorgestelde verandering met vele middelen, zoals de moord op invloedrijke mensen die voorstander waren van de onmiddellijke invoering van de GESARA en QFS bepalingen, evenals vele anderen die actief werken aan dit doel; doodsbedreigingen aan het adres van de families van Lichtwerkers en arbeiders zelf; dubbelagenten binnen de gelederen van Lichtwerkers; en terroristische aanslagen.

De moord op President JF Kennedy in 1963 was een terroristische daad van binnenuit, evenals de vernietiging op 11 september 2001 van drie torens van het World Trade Centre in New York. Het goud om nieuwe QFS munten te dekken, was opgeslagen in de kelders van de WTC torens en werd gestolen door de toenmalige cabal. Gebouw 7 was het centrum van de operaties voor 9/11 en werd vernietigd nadat de operatie was voltooid.

Niemand weet hoeveel duizenden tonnen gestolen oorlogsgoud de CIA, om precies te zijn George H.W. Bush ’s Barrick Gold Corporation, heeft vergaard, maar het is genoeg om de balans van het wereldgoudbezit te doen doorslaan naar Amerika. Dit goud zal het globalisme uitroeien uit het huidige monetaire systeem, dat gecontroleerd wordt door dezelfde aandeelhouders die de meerderheid van de aandelen bezitten in de top defensie bedrijven, en alle grote multinationals – die allemaal globalistische bankiers zijn die geld uitlenen, en wapens verkopen, aan dezelfde vijanden die ze pretenderen te bevechten.

Dit plan rekent af met het Centrale Bankwezen, de Federal Reserve Bank, de IRS en USA, Inc. alle belastingkantoren, eigendom van de Deep State, d.w.z. de Khazariaanse schaduwregering, plus nog veel meer. – Wanneer het publiekelijk wordt afgekondigd, zal GESARA de volgende veranderingen introduceren:

 1. Kwijtschelding van alle creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden als gevolg van illegale bank- en regeringsactiviteiten. Velen noemen dit een “jubileum” of volledige kwijtschelding van schulden.
 2. Afschaffing van de inkomstenbelasting, waarbij de huidige werknemers worden overgeheveld naar de afdeling nationale omzetbelasting van het ministerie van Financiën.
 3. De instelling en invoering van een vast belastingtarief van 15% op niet-essentiële nieuwe artikelen, alleen deze verkoopbelasting vormt de inkomsten voor de regering. Met andere woorden, voedsel en medicijnen zullen niet worden belast; evenmin als bezittingen zoals oude huizen, auto’s, enz.
 4. Meer uitkeringen voor senioren.
 5. Terugkeer van het grondwettelijk grondrecht in alle rechtbanken en gerechtelijke instellingen.
 6. Herinvoering van het oorspronkelijke amendement betreffende adellijke titels.
 7. Voorbereiding van nieuwe presidents- en parlementsverkiezingen binnen 120 dagen na de aankondiging van GESARA.
 8. Een interimregering zal de nationale noodtoestand opheffen en de constitutionele wet herstellen.
 9. Toezicht op de verkiezingen om illegale activiteiten van belangengroepen te voorkomen.
 10. De creatie van een nieuwe schatkistmunt gedekt door goud, zilver en platina edelmetalen, die een einde maakt aan het bankroet van naties.
 11. Verbod op de verkoop van geboorteakte-registers als roerende obligaties door het Ministerie van Vervoer.
 12. Invoering van een nieuw schatkistbankstelsel in overeenstemming met de grondwet.
 13. Afschaffing van het Federal Reserve System en alle andere centrale banken in de wereld. Tijdens de overgangsperiode zullen deze banken gedurende één jaar naast de Schatkist mogen opereren om alle bankbiljetten uit omloop te nemen.
 14. Herstel van de financiële privacy.
 15. Herscholing van alle rechters, artsen en advocaten in grondwettelijk recht en echte gezondheidszorg.
 16. Stopzetting van alle agressieve, militaire acties door regeringen en de NAVO wereldwijd.
 17. Vestiging van vrede in de hele wereld.
 18. Vrijgeven van ongekende welzijnspakketten met enorme sommen geld voor humanitaire doeleinden.
 19. Vrijgave van meer dan 6.000 patenten van onderdrukte technologieën die onder het mom van nationale veiligheid voor het publiek verborgen zijn gehouden, inclusief vrije-energiesystemen, anti-zwaartekracht, frequentie-genezingsmachines, HaLow-fi hogesnelheids-internet dat iedereen op de planeet met elkaar verbindt.
 20. Vernietiging van alle huidige en toekomstige nucleaire wapens op de planeet Aarde.

Dit nieuwe tijdperk wordt ingeluid door een infusie van grote overvloed. Deze voorspoed is grotendeels te danken aan het doorzettingsvermogen van onze buitenaardse bondgenoten en hun briljante strategieën via de Ascensie Meesters. Zij zijn in staat geweest een nieuw financieel en monetair plan naar onze planeet te brengen, waarvan het doel grote overvloed is voor iedereen op het juiste moment.

Bekijk deze 10 minuten durende video en begrijp wat er staat te gebeuren. Het is een nieuw tijdperk van licht en verwerping van het kwaad. Het EBS systeem zal spoedig operationeel worden.

Onze Buitenaardse correspondent Vital Frosi geeft de laatste ontwikkelingen over de opkomende gebeurtenissen hieronder.

DE INEENSTORTING VAN 3D

Geliefden!

Planeet Aarde vibreert niet langer in de Derde Dimensie. Haar minimum frequentiebereik is in 4D, maar zij zal ook niet lang in die vibratie blijven. Jullie kunnen de activeringen van 5D, 6D en 7D al voelen.

Onthoud dat wanneer de minimum basis in de Vijfde Dimensie is; wij 5 trillingsbanden op onze Planeet zullen hebben, met andere woorden, frequenties tussen 5D en 9D. Dit zal de energie van de Nieuwe Aarde zijn.

Dit jaar 2022 zal een mijlpaaljaar zijn wanneer wij de Derde Dimensie achter ons laten. Velen voelen nu deze verschuiving in energieën. De vreemde symptomen die de meesten in hun lichaam ervaren, zowel fysiek als emotioneel, is een kenmerk van deze verschuiving.

Wij weten niet wanneer 4D uiteindelijk ook achter zich gelaten zal worden, maar het zal ook niet lang meer duren. Volgens sommige referenties zijn er in totaal 6 fasen en zijn we nu de derde aan het voltooien. Laten we daarom hopen dat na dit huidige jaar de wereld die we kennen energetisch niet meer dezelfde zal zijn.

Maar jullie moeten begrijpen dat de vibratie van de Planeet en haar koninkrijken deze overgang op natuurlijke wijze doormaakt, onafhankelijk van de mensheid. Het bewustzijn van Gaia regeert de Planeet zelf, voornamelijk de minerale, plantaardige en dierlijke koninkrijken.

De ziel, begiftigd met een vrije wil, heeft een vrijheid van individuele keuze binnen deze aardse school. Daarom maakt zij verschillen binnen de planetaire overgang.

Vanwege de individualiteit van het bewustzijn, terwijl de Planeet en haar Koninkrijken niet langer in 3D trillen, zit het grootste deel van de mensheid nog steeds vast in de oude trilling. En dit veroorzaakt wat de ineenstorting van 3D wordt genoemd.

Het is onmogelijk voor iets om lang te blijven vibreren op een frequentie die niet langer bestaat. Omdat alles energie is, wordt het niet langer geleverd en zal het stukje bij beetje verdwijnen, uit zichzelf oplossen. Vandaar dat de evolutie van werelden wordt begrepen.

In het oneindige universum is alles voortdurend in beweging. Als iets voor een lange tijd stilstaat, stort het in. Dus, als de Derde Dimensie Frequentie niet langer bestaat op deze Planeet, is het slechts een kwestie van tijd voordat alle aanpassingen voltooid zijn.

Laat ons hier niet het bewustzijn, van elk menselijk wezen, dat overgaat naar de Vijfde Dimensie verwarren met het bewustzijn van Gaia. Gaia is het bewustzijn van de Planeet. Zij zal hoe dan ook in de banden hierboven zijn, of de mensen nu opstijgen of niet.

Zo wordt het steeds gemakkelijker om het kaf van het koren te scheiden, nietwaar? Onthoud dat het hier al vele malen is geschreven: iedereen zal zijn waar hij hoort te zijn. Alles is frequentie en niemand kan daarbuiten zijn. Deze samenwerking creëert aantrekking en afstoting. Zij die magnetisch in dezelfde golfband vibreren zullen op 5D-Aarde blijven. Degenen die deze banden niet bereiken zullen van de planeet worden gezuiverd.

De ineenstorting van 3D zal de totale verandering van alle tot nu toe bekende systemen veroorzaken. Deze verandering wordt GESARA genoemd. Houd dit woord in gedachten, want het zal vanaf nu meer en meer bekend worden. Jullie moeten begrijpen dat GESARA de totale verandering van alle systemen is, niet alleen het Financiële Systeem zoals velen denken. Binnen GESARA is het QFS, het nieuwe onafhankelijke financiële systeem.

Wanneer het op verandering aankomt, voelen velen een rilling in de rug. De mens heeft een natuurlijke afkeer van verandering. Maar nu is er geen andere keuze. Ofwel verandert men, ofwel wordt men geconfronteerd met ernstige moeilijkheden die steeds ondraaglijker zullen worden. Maar de verandering is niet alleen van het dagelijkse leven; het is veel meer een verandering van bewustzijn.

Doe vandaag wat je vandaag moet doen, maar wees je ervan bewust dat alles aan het veranderen is. En als iemand zich tegen deze veranderingen verzet, zal hij onvermijdelijk op ramkoers liggen met de frequenties van de Nieuwe Aarde. Verzet je niet! Ga met de stroom mee en rijd mee op de top van de golf die nu de Planeet doet schudden! Kom in het ritme van de hogere energieën en voel hoe bevredigend het is om deel uit te maken van de Planetaire Overgang!

Blijf niet voeden wat ophoudt te bestaan. Vibreer niet in angst of enige andere lagere emotie. Onthoud dat alles volgens het Goddelijke Plan verloopt, en dat God de leiding heeft.

Maar bovenal, weet dat de ineenstorting van 3D onvermijdelijk is, en zo zal het ook zijn met 4D. Er komen andere tijden aan, de Nieuwe Tijd is al voelbaar, ook al kunnen de ogen het nog niet zien.

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting.

Namaste!

Bron

Door: Peter B. Meyer

Terug naar pagina Diverse Berichten