Ancient Awakenings, “Jullie zijn nu in het midden van deze Grote Omwenteling”

“Jullie zijn nu in het midden van deze Grote Omwenteling”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 15 mei 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom in deze tijd om bij jullie te zijn, om met jullie te blijven spreken, om verder te gaan met het naar voren brengen van dit hele programma.

En inderdaad, dit is een programma. Een programma dat wij, de Verhevenen, de Galactics, allen die met deze groep hebben gewerkt en met jullie allemaal op de planeet die je bewustzijn verhogen. Soms onbewust, maar nu steeds meer bewust, gaat het allemaal zoals het nodig is.

Alles gebeurt in wat wij Gods tijd noemen, Goddelijke timing. En weet dat alles inderdaad in Goddelijke timing is. Misschien niet in jouw timing, maar het is Goddelijk. Het maakt deel uit van het Grote Plan dat al heel lang aan de gang is.

En het komt nu steeds dichter bij vervulling, tenminste dit deel van het plan, dit deel van het plan waarbij het Licht de duisternis op deze planeet overneemt, net zoals het vele andere keren heeft gedaan in andere situaties op veel andere planetenstelsels en sterrenstelsels. Dit is al vele malen gedaan, maar niet zoals het nu op deze planeet wordt gedaan met jullie evolutieproces als een collectief bewustzijn.

Jullie brengen dit allemaal naar voren zoals je al eerder hebt gedaan. Deze tijd is speciaal. Deze keer nemen jullie inderdaad je fysieke vormen aan door deze ascentie, wat nog nooit eerder is gedaan met een hele planeet die samen met de mensen op die planeet ascendeert. Weet dus dat dit speciale momenten zijn waar je nu in zit, ook al lijkt het soms niet zo, of voelt het soms niet zo.

Hoewel de uitdrukkingen van de driedimensionale illusie je op verschillende momenten met angst overvallen, laat het gewoon gebeuren, laat het zijn wat het is in het moment en je zult ontdekken dat je hoger en hoger in expressie stijgt. Je stijgt hoger en hoger in bewustzijn, in vibratie.

Nogmaals, zelfs als het niet bewust is, verhogen de energieën die de planeet binnenkomen onbewust je bewustzijn, verhogen ze je vibratie, brengen je DNA-processen steeds hoger en hoger, zoals ze ooit waren. Alles werkt aan het verhogen van het bewustzijn op de hele planeet.

Jullie bevinden je nu midden in deze Grote Omwenteling die gaande is. Zie het als een overgang. Inderdaad, waar je doorheen gaat op dit moment. En alles, alles, leidt naar de hogere expressie van bewustzijn in ieder van jullie.

Zelfs de pijntjes die je hebt zullen steeds meer beginnen weg te vallen, vooral als je erom vraagt. Als je om hulp vraagt, zal het er zijn.

Omdat je geloofssysteem ook verandert. En zoals je gelooft, zo zult je het zien. Dat is de belofte. Steeds meer bewustzijn stijgt, de vibratie stijgt en zo ook je geloofsproces in de daaropvolgende ontwikkeling.

Dus nogmaals, laat alles uitspelen. Zoals een show, of als een film, zoals jullie het noemen. En weet dat deze film heel snel vooruit gaat. Snel naar zijn eindconclusie. Zal het vandaag zijn? Misschien. Zal het morgen zijn? Mogelijk. Zal het volgende week zijn? Wie weet? Alleen de Grote Centrale Bron van dit universum, de Goddelijke Bron, de Eerste Schepper weet wanneer het zal zijn.

Maar in het proces waar jullie allemaal in zitten, ga door met het bewust verhogen van je vibratie op elk moment dat het tot je komt, elk moment dat je eraan denkt. Denk aan je bewustzijn te verhogen. Dankbaar zijn zal je bewustzijn verhogen. Het zien van de schoonheid om je heen zal je bewustzijn verhogen. Aan de trilling van je chakra’s werken zal je bewustzijn verhogen. In het moment zijn, in vreugde zijn in het moment zal je bewustzijn verhogen. Wat je ook doet, als je op dat moment vreugde ondervindt, zolang het niemand anders schaadt dan verhoog je je bewustzijn.

Wees elk moment blij. Dat is de mantra waarmee je nu verder moet gaan. Wees op elk moment in vreugde. Je zult al snel ontdekken, als steeds meer van jullie precies dat doen, het inderdaad de Grote Omschakeling, de Zonneflits, De Gebeurtenis naar voren zal brengen. En ascentie, zoals het op dit punt is verzekerd, zal meer en meer tot een einde komen.

Ik ben Saint -Germain. Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. En dat jullie doorgaan met het verhogen van je vibratie bij elke gelegenheid die je hebt. Want dat is waar deze hele omschakeling, deze hele transitie nu om draait, bewustzijnsverhoging en vibratie.

Vrede en liefde voor jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen