Ancient Awakenings, “De beweging naar Openbaarmaking wordt Opgevoerd”

De beweging naar Openbaarmaking wordt Opgevoerd”

KaRa gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 22 mei 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

KaRa

Ik ben KaRa. Het is altijd een genoegen om bij jullie te zijn op deze manier, met ieder van jullie, en voor iedereen die naar deze woorden zal luisteren en lezen.

Want ik breng jullie op dit moment een boodschap, een boodschap waar jullie op hebben gewacht, velen van jullie hebben dat gedaan. Jullie hebben uit verschillende bronnen veel gehoord dat nu naar buiten komt. En het komt naar buiten uit vele bronnen.

Jullie spreken van openbaarmaking. De openbaarmaking is nu inderdaad aan de gang, is al een tijdje aan de gang, maar wordt ‘opgevoerd’, om jullie terminologie te gebruiken. Het wordt steeds diepgaander naarmate de waarheden naar buiten komen.

En zoals altijd was het voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Maar veel, veel meer beginnen de oren te openen en zijn in staat om de nieuwe visie te zien die naar voren komt, de visie waarvan jullie je al een tijdje bewust van zijn.

Maar deze tijden veranderen, ze veranderen nu snel. En wij op onze schepen die over dit hele proces hebben gewaakt, die hebben gewerkt met alle verschillende Raden, de Galactische Raden, en zelfs verbinding gemaakt met de Raden op Aarde. En ja, inderdaad, er zijn hier Raden die worden gestationeerd door velen die al in een ontwaakte staat zijn. We hebben geen ontmoetingen met degenen van jullie regering die nog steeds de controle willen behouden. We ontmoeten ze niet.

We ontmoeten degenen die klaar zijn om vooruit te gaan om dit hele programma tot een einde te brengen en om het nieuwe programma te beginnen, de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia. Wij hebben een signaal gekregen. Nee, het is nog niet het volledige groene licht. Maar het gaat nu die kant op. Alles komt inderdaad weer in een stroomversnelling en we bereiden ons voor. We bereiden ons voor op het potentieel en op de definitieve mogelijkheden die nu voor jullie liggen, aangezien het signaal is gegeven om alert te zijn.

Alert om telkens als jullie cabal, de duistere krachten proberen iets te doen dat massavernietiging of massale ontvolking op deze planeet veroorzaakt dan zijn we klaar om naar voren te stappen. Ze kunnen niet doorgaan met hun plan. Het wordt niet toegestaan. Het wordt niet toegestaan door de Schepper Zelf. Het is niet mogelijk.

Want ze zijn op dit moment een uitstervend ras. Degenen die de controle denken te hebben, degenen die willen doorgaan op de 3D-tijdlijn, zijn een uitstervend ras. Niet sterven in termen van doodgaan, maar sterven in termen van verder kunnen gaan.

Dus alles wordt opgezet en voorbereid, dat is al een tijdje zo. En wij zijn klaar voor de volgende fase van jullie evolutie. Jullie evolutie staat op het punt een grote sprong te maken.

We hebben klaargestaan en gekeken en ons in vele opzichten voorbereid, steeds weer, in vele Raadsvergaderingen door de jaren heen, zelfs decennia lang tot op heden. Maar we waren er klaar voor en zijn klaar om in een oogwenk naar de volgende fase te gaan die nu begint. En die fase zal je verder brengen dan velen van jullie ooit hadden kunnen bedenken. Sommigen van jullie hebben het zich voorgesteld, sommigen van jullie hebben dit uit vele bronnen gehoord. Maar zelfs in je wildste dromen kun je je misschien niet voorstellen wat er gaat gebeuren.

Dit is alles wat ik hierover op dit moment kan zeggen, want in veel opzichten is geheimhouding nog steeds vereist. Omdat we onze hand niet volledig kunnen vrijgeven, ook al hebben de cabal en de duistere machten hun hand volledig overspeeld.

Nog even geduld, want de zaken staan inderdaad op het punt van opwinding. En je zult met je eigen ogen, je fysieke ogen, zien dat jij en vele, vele anderen over de hele planeet, de hele bevolking, in staat zullen zijn om te zien wat je al geruime tijd weet. Het komt. Laat het proces zich gewoon uitspelen.

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En weet dat binnenkort degenen van jullie die klaar zijn om ons te ontvangen, onze helpende handen te ontvangen, onze uitreikende handen te grijpen, ons te omhelzen met een knuffel als jullie lang verloren gegane broeders en zusters hier zijn om bij jullie te zijn.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen