Jahn J. Kassl, HET KONINKRIJK ONTSTAAT (deel 2)

HET KONINKRIJK ONTSTAAT (deel 2)

Jahn J. Kassl, 28 mei 2022

Gesprek met Jezus Sananda

Voorwaar, jullie zijn de grootste van alle engelen in het hele universum.


Uit het nieuwe boek – SANANDA OFFENBARUNGEN 2 (p.207 ev)

Gesprek over de 10e openbaring, De stap je kracht in

JJK: Geliefde Jezus, nu snap ik waarom ik de hele ochtend verdoofd was. Met dit bericht verbaast het me niet dat ik helemaal was uitgeschakeld?

JEZUS SANANDA: Goedendag, geliefde broeder, ik zegen je, ik zegen elk wezen dat nu mijn nabijheid begrijpt.

Ja inderdaad, deze openbaring is erg belangrijk zodat jullie de volgende stap in jullie kracht kunnen zetten.

Het is heel belangrijk om te weten waaruit het menselijk bestaan ​​bestaat en hoe het tot stand komt. En wie daarvoor toegang krijgt van het Zijn. Alleen de grootste engelen, zo is het.

JJK: Dus, we zijn allemaal de logos geweest van vele scheppingen, bouwers van vele werelden, en zelfs de sterren aan de hemel waar we nu door gefascineerd zijn, komen uit ons energieveld?

JEZUS SANANDA: Zo is het. Hier is het volgende niveau, een nieuwe dimensie van je alomtegenwoordigheid aan jullie onthuld. De andere kant van de multidimensionaliteit en hoe alles uit één bron kwam – uit jullie zelf.

Telkens als er wordt gezegd dat alles uit God is voortgekomen, worden jullie automatisch ook bedoeld, omdat alles uit jullie is voortgekomen toen jullie je nog volledig bewust waren van jullie Goddelijke macht en deze ook in harmonie met de Goddelijke principes gebruikten.

Ja, jullie zijn het altijd, echt, jullie zijn de grootste van alle engelen in het hele universum.

JJK: Op deze manier verdwijnen de “minderwaardigheidsgevoelens” vanzelf. Het einde van machteloosheid, van zelfbeperking, als een mens dit leest?

JEZUS SANANDA: Niet helemaal, Jahn! Maar de kans is groot, want deze informatie trilt zo hoog dat mensen ook in deze trilling wordt getild en altijd, als zij het zich herinneren, daar weer terugkomen.

Dit komt doordat veel mensen dit gewoon niet kunnen geloven. Ze kunnen en willen het niet geloven, omdat de zelfbeperkingen nog steeds krachtig zijn.

Maar voor al diegenen die al goed opgehelderd zijn, is dit een boodschap die op dit moment veel dingen bevrijdt.

JJK: En nu gaan we weer terug en begint alles van voor af aan?

JEZUS SANANDA: Tot op zekere hoogte wel, maar alleen het principe, aangezien het scheppingsprincipe dat elke evolutie stap voor stap plaatsvindt, moet worden nageleefd. Maar wat jullie nu creëren is nieuw, jullie hebben het nog nooit zo ervaren, het is absoluut uniek.

De schepping kent geen herhalingen, alleen de mens is er vol van, als hij echt op de tijd- en ruimtelijn van het Zijn is.

Niet alleen herhaalt hij zijn leven, maar een enkel leven zit vol herhalingen. Totdat daarmee wordt gestopt, omdat je het NU voor jezelf weet te gebruiken.

Dus beginnen jullie nieuwe werelden te scheppen, worden opnieuw opgeleid om sterren en nog veel meer te laten ontstaan.

Ja, de terugreis is net zo spannend als de reis hierheen, naar Gaia TERRA XX.

JJK: En behalve BABAJI EA’H SAT NAM’ heeft nog niemand in het Zijn deze reis in beide richtingen voltooid?

JEZUS SANANDA: Ja. Daarom heeft HIJ een werkterrein dat uniek is in de schepping, HIJ is waarlijk GOD ZELF.

JJK: Ik vind de omvang van deze verandering ook erg indrukwekkend.

“Oorlog van de werelden”

Het hele universum, de hele schepping wordt beïnvloed omdat dit spel tussen licht en donker op veel plaatsen werd gespeeld?

JEZUS SANANDA: Ja. Het was echt een “War of the Worlds” die daar werd uitgevoerd, maar dat is bijna voorbij.

Vandaag sluiten we het 888ste contract af met een samenleving die voorheen op het duister gericht was, op het planetaire niveau van de schepping. En dit proces gaat maar door. Spoedig zal de hele schepping licht zijn. Er blijven niveaus bestaan die dualiteit blijven genereren, zodat de mensen die het nog willen beleven dat ook kunnen doen. Maar verder is dit spel afgelopen. Zo is het.

De reis terug naar de oorsprong is dan ook een uiterst spannende aangelegenheid en wordt vanaf de 5e dimensie in zijn ware omvang begrepen. En deze openbaring stelt jullie ervoor open.

JJK: Ik heb nu geen vragen meer, of misschien toch wel:

Welk mens ik ook voor me heb, hoe “slecht” en “afwijkend” of ver van het licht hij ook is, hij is van precies dezelfde kwaliteit als ik, zoals wij allemaal! Dus we zijn allemaal echt één. Mag ik vragen hier nog iets over te zeggen?

JEZUS SANANDA: Ja, jullie zijn allen één. Vanuit dit overkoepelende perspectief is het gemakkelijker om te gaan met de verschillende ontwikkelingsstadia van de mensen.

Maar blijf je ervan bewust: het is één ding om te weten van welke oorsprong jullie allemaal afstammen en het is iets anders om te weten op welk deel van de weg een mens zich bevindt.

Eer ieder mens, heb ieder wezen lief, maar onderscheid met wie en wat je op dit niveau te maken hebt.

JJK: Dank je Jezus, heel erg bedankt. Nu ben ik licht en helder, de “verdoving” is verdwenen. Ik voel dat de boodschap is doorgegeven.

JEZUS SANANDA: Ik neem nu mijn licht een beetje terug. De boodschap is belichaamd in het Woord en zal de mensen in hun introspectie verder brengen dan ooit tevoren.

Deze openbaring is de meststof die nu in de nog onwetende zielen van de mensen valt, zodat op hun grond deze kennis kan gedijen.

Zo is het. Ik ben voor eeuwig bij jullie en ben jullie „reisleider“ terug naar het Zijn.

Jullie zijn altijd beschermd in mijn liefde,
JEZUS SANANDA

Vertaling:Petra – voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten