Ancient Awakenings, “Jullie gaan naar een nieuwe fase van hogere trillingen”

Jullie gaan naar een nieuwe fase van hogere trillingen

Aartsengel Michael gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 10 juli 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd omdat er veel dingen veranderen in jullie wereld. Niet alleen in de buitenwereld, maar ook in jullie innerlijke wereld.

Alles is in actie. Alles is in beweging. En de trillingen. De trillingsfrequentie neemt inderdaad toe over de hele planeet, wat op zijn beurt de oude trillingen uitdooft, de oude lagere vibratie die verandering teweegbrengt.

Alles draait nu om verandering in je leven. Verandering, omdat je met de hogere vibratie meebeweegt, je beweegt je door het aantrekkingsproces van licht dat licht aantrekt. Je merkt dat je je niet langer op je gemak voelt in de oude of de lagere vibratie. Jullie weten dit.

Je wordt aangetrokken door de hogere vibratie en door gelijkgestemde vibrerende mensen. Dus je kunt je soms een buitenstaander voelen. Soms heb je het gevoel dat je geïsoleerd bent. Geïsoleerd van je vrienden, je familie, je dierbaren. Maar dit is te verwachten. Dit is onderdeel van het veranderingsproces, onderdeel van de transitie waar je doorheen gaat. Jullie gaan allemaal door deze overgang, sommigen hebben meer moeite dan anderen. Maar toch ga je er doorheen.

En niemand van jullie, niemand hoeft het gevoel te hebben dat je niet genoeg doet, of dat je niet doet wat je zou moeten doen. Omdat er geen ‘zou moeten doen’ is. Er is gewoon doen. Doen wat je op dat moment voelt, zolang het de universele wetten volgt. En op dit punt, mijn vrienden, zijn jullie echt niet in staat om de universele wetten niet te volgen.

Zeker, er zijn mensen in jullie wereld die daartoe in staat zijn, die de universele wetten niet volgen. Ze volgen de wetten van zichzelf, van hun eigen ego-zelf. Maar jij volgt die niet.

Steeds meer volgen je nu. Jij, de uitdrukking van collectief bewustzijn die jij bent. En jij bent het. Jij bent het collectieve bewustzijn. Je creëert elke uitdrukking van het leven van moment tot moment. Jullie creëren de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia.

Dus weet dat als je doorheen elke dag gaat. Terwijl je door elk moment van elke dag gaat, creëer je wat er voorbij dit moment komt, creëer je het volgende moment, en het volgende, en het volgende. Het collectieve bewustzijn dat samenkomt om de val teweeg te brengen – de val van de cabal. De val van de duistere krachten op deze planeet.

En ja, er is een strijd gaande. Ik, als Aartsengel Michaël en al mijn engelen die met mij werken en alle Galactics die naast mij werken, evenals jullie allemaal die de weg effenen, de weg wijzen, werken samen met mij, zowel tijdens je droomstaat als in je bewuste en je onbewuste staat. We werken hier allemaal samen aan om het einde van de duistere krachten op deze planeet voort te brengen.

En ja, inderdaad, je gaat de val van deze kliek zien. Je gaat hier steeds meer tekenen van zien naarmate er meer en meer waarheid naar buiten komt, en meer en meer bastions van het kwaad worden vernietigd. Omdat ze niet kunnen bestaan. Het kwaad kan niet bestaan in de hogere trillingsfrequentie. Het is niet mogelijk.

Weet dat je nu een nieuwe fase ingaat. Jullie hebben dit eerder gehoord, maar ik herhaal dit nu. Een nieuwe fase van hogere vibratie staat voor de deur. Je zult het merken. Je zult het merken als je door je dag beweegt. Ineens voel je een gevoel van gelukzaligheid over je komen en je hebt geen idee waar het vandaan kwam. Het is er gewoon. Maar je koestert jezelf in de glorie van deze hoger vibrerende gelukzaligheid. Het is er voor jou. Het is er om je vast te houden en je hoger en hoger te brengen, elk moment opnieuw.

Want op een dag zul je ontdekken dat elk moment van je leven in die vreugde zal zijn, in die gelukzaligheid zal zijn. Het komt. Het is voorbestemd. Het is deel van jullie allemaal.

Ik ben Aartsengel Michaël en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie de Strijders blijven, de Strijders van Licht die voor mij uit gaan en al degenen die naast mij werken. Jullie gaan voor ons uit en blijven de weg wijzen. Want jullie zijn inderdaad de Wegwijzers.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen