Ancient Awakenings, “Jullie zijn klaar om voorbij de Illusie te gaan” 

 “Jullie zijn klaar om voorbij de Illusie te gaan” 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 17 juli 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

(Uittreksel uit Sananda’s meditatie van deze dag. )

… Zie overal licht over het raster schieten naar alle heilige plaatsen op de planeet, en naar de grote kristallen die weer omhoog gekomen, die allemaal de hogere trillingsfrequentie met deze planeet verbinden, vasthouden en verankeren.

Als resultaat hiervan, visualiseer nu wat het zou zijn en hoe het zal zijn als dit is voltooid, zoals je nu doet in je geestesoog. Hoe zal het zijn als mensen met dezelfde vibratie overal samenkomen als één in eenheid, in eenheidsbewustzijn. Niet langer meer gescheiden. Niet langer meer geloven dat ze van elkaar gescheiden zijn, maar samen één zijn. Eén in het al, en het al in het ene, zoals jullie zeggen in je Missie Beschrijving. Mensen die bij elkaar komen en elkaar de hand geven, elkaar omhelzen. Geen scheiding meer. Zien hoe de schepen naar beneden komen en overal landen en hoe dat zal zijn. Creëer nu jullie nieuwe wereld zoals je hem wilt hebben.

Weet dat je op elk moment dat je wilt, tijdens je meditatie, tijdens je dagdromen, deze oefening kunt doen. Maak verbinding met dit raster. Zie het verbonden. Zie het allemaal samenkomen, met alles samenkomen als één in je nieuwe wereld – ik herhaal: jullie nieuwe wereld. Jullie als individu, en jullie als het collectieve geheel tezamen.

Als je nu zou willen, begin dan je weg terug te vinden naar je fysieke lichaam. Sta jezelf toe om terug te komen als je astrale en etherische lichaam, je bewust wetende zelf welk je fysieke lichaam binnengaat, voel dat licht, die verbondenheid, door je lichaam bewegend, je fysieke lichaam.

Zie het licht overal door alle meridianen van je lichaam bewegen, net zoals het in je visualisatie door de meridianen van de planeet bewoog, zie het door de meridianen in je bewegen jij als de microkosmos van de macrokosmos. Licht overal bewegend. Energie vrijelijk door je lichaam stromend, door alle blokkades bewegend die er zijn, of ze er nu zijn vanuit een emotioneel of mentaal standpunt, elk van de oude programmeringen die die blokkades daar vasthouden, wat het ook mag zijn. Zie de energie vrijelijk door alle delen van je lichaam stromen, van de bovenkant van je hoofd tot de onderkant van je voeten en alles daartussenin.

Weet dat jij energie bent. Dat is wat je bent! Energie in vibratie.

Kom nu terug in een staat van volledig bewustzijn en circulatie, volledig gerevitaliseerd en verfrist.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik ben hier om in deze tijden bij jullie te zijn, want ja, inderdaad, jullie bewegen door de verschillende trillingsfrequenties, de verschillende dimensies. Je doorkruist ze, zoals iemand eerder in de discussie aangaf. Je beweegt je er vrij doorheen omdat je het bewustzijn hebt om dat te doen.

Hoeveel mensen over de hele planeet hebben dat bewustzijn niet? Die niet eens weten dat ze in de derde dimensie zijn, of dat er dimensies zijn. Dus ze weten niet dat ze daar doorheen gaan, zoals jullie. Maar het is het gewaarzijn dat je in staat stelt om dit te doen, gewaarzijn omdat jullie al vanuit de derde dimensie zijn verhuist en de illusie in deze derde dimensie, naar de vierde en verder naar de vijfde dimensie.

Vaak bevinden jullie je in de vijfde dimensie en zelfs er voorbij. Omdat je die momenten, die momenten van immense vreugde en gelukzaligheid in je hebt, zelfs als je niet weet waar dat vandaan komt. Maar het is er. Op die momenten ben je in de vijfde dimensie en verder.

Het enige dat je terugtrekt is de programmering, de programmering die je blijft tegenhouden. De herinneringen. De herinneringen die de programmering bevatten. Kun je die herinneringen en de programmering loslaten? Het is moeilijk, maar ja, het kan. Er zijn veel hulpmiddelen die je hebt gekregen om je er doorheen te werken. Begrijp dat niets je tegenhoudt behalve jezelf, behalve je geest die je soms in de illusie blijft houden. Ook al weet je op dat moment dat er geen illusie is. Dat je er voorbij bent gegaan.

Jullie moeten jezelf steeds meer blijven vertrouwen. Vertrouw op je weten, je innerlijk weten. Niet het weten waar het ego of de geest je aan vast blijft houden. Niet dat weten, maar het innerlijke weten. De innerlijke stem die tot iedereen spreekt als ze maar willen luisteren. En als je luistert, als je luistert naar dat kleine stemmetje in jezelf, ben je je volledig bewust van wie je bent. Dan vind je jezelf vrij en vrijelijk in de hogere dimensionale frequenties van de hogere vierde en vijfde dimensie.

Meestal verblijf je nu zoals iemand eerder zei, in de vierde dimensie en ga je daar doorheen, niet meer in de derde dimensie. Dat is alleen voor degenen die het bewustzijn niet hebben. Maar je weet, je weet dat je vrij bent, vrij om te bewegen zoals je wilt. Zolang je dat begrijpt en gelooft, en dat volledig weet, is er niets, maar dan ook niets dat je nog langer tegen kan houden.

Want je herinnert je wie je bent. Je hebt deze moeilijkheden al eerder doorgemaakt in andere tijden, in andere plaatsen. Dit is waarom jullie allemaal, de Lichtwerkers en Lichtstrijders, de Lichtgemeenschap, dit is waarom jullie allemaal zijn ontwaakt en klaar zijn om verder te gaan, klaar om volledig voorbij de illusie of de sluier te gaan die, inderdaad, er niet meer is.


Dus vertrouw, vertrouw op jezelf, vertrouw op het Plan, het Grote Universele Plan, dat jullie allemaal op elk moment tot stand brengen.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je volledig in jezelf blijft geloven en vertrouwen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen