Anne Berlinger, Commandant Hatonn: 12 tekenen dat er iets van cataclysmische proporties aan het gebeuren is.

Commandant Hatonn: 12 tekenen dat er iets van cataclysmische proporties aan het gebeuren is. / door: Anne Bellringer

Commandant Hatonn: 12 tekenen dat er iets van cataclysmische proporties aan het gebeuren is.

Gechanneld door: Anne Bellringer –  7 Augustus 2022

Mijn grote Liefde en groeten aan alle zielen op Aarde en in de gehele Kosmos, en in alle Astrale Vlakken. Ik weet dat deze boodschappen, evenals alle Phoenix Dagboeken, worden gelezen door tienduizenden zielen over de gehele Kosmos. Dit omvat planeten en Astrale Planeten.

Het lijkt misschien onmogelijk, maar ik vertel jullie de waarheid. Dit is nog nooit eerder gebeurd in de gehele Kosmos, en het brengt veel vreugde voor mij en alle Verlichte Rijken.

Ik wilde jullie laten weten dat het omdraaien van Moeder Aarde om haar As en het ascenderen naar een hogere dimensie niet zomaar gebeurt, of dat er een vaste datum is vastgesteld voor Moeder Aarde om om haar As te draaien. Het vergt jaren van voorbereiding voor een planeet om te ascenderen. Aarde Shan begon deze voorbereiding in de jaren 1950. Ook, de belangrijkste factor betreffende het draaien van de Aarde haar as naar een hogere dimensie komt alleen wanneer de opeenvolging van gebeurtenissen in de juiste volgorde plaatsvindt.

Naar wat verwijs ik? Allereerst moesten er een aantal 3D zielen zijn die in zielsgestalte groeiden om ons om hulp te vragen om Moeder Aarde op te ruimen. Dat gebeurde uiteindelijk in deze laatste meest kwaadaardige beschaving die ooit op Aarde heeft plaatsgevonden, en in de GEHELE Kosmos! Deze zijn de Sananda Kudde.

Ten tweede, de line-up van de Apsu planeten vond zojuist plaats wat bijdroeg aan de zwaartekracht om Moeder Aarde te helpen om haar as te draaien.

Ten derde, het gehele Apsu Zonnestelsel heeft zich verplaatst naar het Pleiaden Stelsel om vernietiging te voorkomen wanneer de Zon explodeert, Ja, jullie zon is er al zo’n 1500 miljard jaar en heeft jullie goed licht en warmte gegeven.  Ze zal spoedig exploderen, en daarom moet het Apsu zonnestelsel een “Nieuw Thuis” vinden om te overleven.

Wij hebben de sterrenschepen in de plaats gehouden van de gewone sterrenbeelden die u ’s nachts ziet, om geen angst te veroorzaken.  Uw zonnestelsel beweegt zich al enige tijd door de kosmos, maar niemand is zich daarvan bewust omdat wij de doorgang hebben verhuld.

Slechts weinigen bestuderen de sterren aan de hemel, zelfs niet wanneer de sterrenschepen die als de Grote Beer fungeren, het op zijn kop zetten!

Zowel Anne als Patrick en hun kinderen hebben de grote waterspreeuw ondersteboven gezien. Bij een andere keer sterrenkijken zagen ze, terwijl ze naar een sterrenbeeld keken, een schip dat deel uitmaakte van het sterrenbeeld vertrekken en een ander schip zijn plaats innemen.

Ten vierde heb ik opzienbarend nieuws voor al jullie zielen die in het duister tasten.  Jullie hebben een andere planeet in jullie zonnestelsel, Nibiru genaamd. Ze draait in 3600 jaar rond de zon.  Ze is een reus van een planeet, veel groter dan Jupiter! Als je Journaal 50 leest, vertel ik je dat Moeder Aarde is gevormd door een van de Manen van Nibiru die in botsing kwam met Tiamet, een planeet in jullie zonnestelsel.  Tiamet splitste zich in tweeën. De ene helft werd de asteroïdengordel en de andere helft Aarde met al het water van Tiamet.

Nu zeg ik jullie dat jullie controleurs dit precies weten, want zij hebben gelezen wat de Sumeriërs erover hebben geschreven. Die verslagen zijn in Duitsland. Je wordt niet toegestaan om ze te lezen, want als je dat deed zou je dood zijn!

Verdere openbaring!  Nibiru nadert weer op haar baan, die haar tussen Pluto en Neptunus brengt. Kijk naar de afstand tussen deze twee.

Sananda zei dat Nibiru zal verschijnen als een grote ster in het noordoosten, ZOON!  Hij komt eraan! Met “Hij” bedoel ik Nibiru, want het is een mannelijke planeet met een diepe dreunende stem.

Welke ramp wacht er door Nibiru’s zwaartekracht? Waarom is Neptunus gekanteld op haar kant? Ik weet dat op dit moment de zwaartekracht van Nibiru de Aarde zal doen kantelen!

Jullie controleurs verkondigen leugen na leugen dat “Nibiru een mysterie is dat Planeet X heet, en bestaat het wel?”  Geloven jullie deze onzin?  Wakker worden, mensen! DENK! Lees de Journals, vooral #50 voor de geschiedenis van de Kosmos.

Nibiru is teruggekeerd!

Wordt vervolgd……..

SALU

GYEORGOS CERES HATONN VAN HET LICHT.

Ik ben Gyeorgos Ceres Hatonn, opperbevelhebber, Aarde Project Transitie, Pleiades Sector Vlucht Commando, Intergalactische Federatie, Ashtar Commando:  Aarde vertegenwoordiger bij de Kosmische Raad en Intergalactische Federatie Raad op Aarde Overgang.  Je mag me “Hatonn” noemen.

Kanaal: Anne Bellringer

Vertaling: wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten