Ancient Awakenings, “Neem je Kracht terug”

 “Neem je Kracht terug”

Melchizedek gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 31 juli 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Lord Melchizedek

Ik ben Melchizedek. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn in deze speciale tijden die nu voor jullie liggen, aangezien alles aan het veranderen is. Alles is in beweging.

Want jullie, inderdaad, verwijderen je van de oude wegen, het oude paradigma, de oude illusie in de derde dimensie. Je beweegt er van weg, volledig naar de vierde dimensie, naar de trillingsfrequenties van de vierde dimensie.

En soms, ja, bevindt je jezelf in de hogere vibraties van de vijfde dimensie, vrij heen en weer bewegend zoals je zelf wilt, niet zoals je wordt gecontroleerd. Want als je het laat zijn, word je niet langer gecontroleerd.

Zelfs je ego kan jou niet beheersen als je het niet toestaat. Want je ego controleert je alleen vanuit het verleden. Het bestuurt je vanuit de vroegere programmering en houdt je vast in de illusie. Want alles wat je ego weet is de illusie, kent hij de programmering. Dat is alles wat het weet. Het kent de hogere vibraties niet waar je naartoe gaat. En als je naar de hogere vibraties gaat probeert het je soms tegen te houden. Net zoals de cabal, de duistere krachten, proberen de ascentie van de mens en de ascentie van al het leven op deze planeet tegen te houden. Het kan dat niet. Noch kan je ego je tegenhouden als je het niet toestaat.

Dus neem de controle. Neem de kracht weer terug in jezelf, de Goddelijke kracht die nu vrijelijk door je heen beweegt. Voel het door elk deel van je lichaam bewegen, door elke cel van je lichaam, terwijl je cellulaire structuur inderdaad verandert van een koolstofbasis naar een kristallijne basis.

Daarom word je steeds meer aangetrokken door kristallen. En de kristallen worden steeds meer tot jou aangetrokken en zullen dat steeds meer doen terwijl je doorgaat door deze nieuwe tijdlijn te bewegen die je hebt gecreëerd.

Je creëert een nieuwe tijdlijn voor jezelf en voor al diegenen die met jou geassocieerd zijn, de hele Lichtwerker Gemeenschap die deze nieuwe tijdlijn creëren.

En ja, het scheidt zich af van de oude tijdlijn. Degene waar de duistere krachten je aan proberen vast te houden. Maar ze weten dat ze verloren hebben. Ze hebben jou verloren. Ze hebben de vibraties verloren, de hogere vibraties waarin jij je bevindt. Zij kunnen niet in die hogere vibraties zijn. Ze weten dat ze je niet langer kunnen vasthouden. Dus ze proberen je niet eens langer vast te houden.

Het enige waar ze nu aan proberen vast te houden zijn degenen die niet in de hogere vibraties bewegen, die zich niet bewust zijn van vibraties. Zij zijn degenen waar ze zich aan vasthouden. Degenen die zich vrijwillig hebben overgegeven aan de beweging die ze hebben gecreëerd door de zogenaamde pandemie, ze houden  daaraan vast. Dat zijn degenen die ze blijven proberen te beheersen.

Maar ze weten dat ze de controle over jullie, jullie de creatievelingen, hebben verloren. Jullie, die dit nieuwe hogere rijk creëren, deze nieuwe hogere Gouden Eeuw.

Ze kunnen je niet vasthouden omdat je je kracht hebt herwonnen en die kracht vasthoudt. En elke keer dat je die kracht in je voelt, kun je opstijgen in de hogere vibraties en in de vijfdimensionale expressie zijn. En elke keer dat je jezelf in die vijfdimensionale expressie bevindt kom je steeds dichter bij je eigen persoonlijke en collectieve ascentie op deze planeet. Dus weet dat.

Elke keer dat je je vibraties verhoogt, kom je steeds dichter bij ascentie. Blijf dat dus doen. Blijf dat doen. Ga door met het verhogen van je vibraties bij elke gelegenheid die je hebt. Wees je bewust van alles wat er gebeurt maar hecht jezelf er niet aan, heb er geen aandacht voor. Omdat het je niet langer kan vasthouden tenzij je het toestaat dat het je vast houdt.

Wees vrij mijn vrienden, mijn broeders en zusters, wees vrij. Wees vrij in de hogere energieën, de nieuwe hogere energie. Voel die energie overal om je heen elk moment dat je je ervan bewust bent. En als je dat doet, zullen die energieën je blijven verhogen zelfs tot op het punt dat je misschien het gevoel hebt dat je je van de planeet verheft, maar nog steeds in je fysieke lichaam bent.

Ik ben Melchizedek, ik verlaat jullie nu om verder te gaan met genieten, te verankeren in die hogere vibraties bij elke kans die je hebt. Laat het oude los en omarm het nieuwe.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen