Ancient Awakenings, “Jullie zijn momenteel in het midden van een Grote Overgang”

 “Jullie zijn momenteel in het midden van een Grote Overgang”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 7 augustus 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, deze tijden die snel veranderen.

Want jullie bevinden zich op dit moment midden in een grote overgang. Niet helemaal de Grote Overgang die de Event zal vergezellen, of de Grote Zonneflits, maar de overgang die leidt naar alles wat jou uit de oude driedimensionale expressie haalt, of die illusionaire expressie, en je meeneemt naar de hogere vierde en vijfdimensionale expressie van je creatie.

Want jij bent de Schepper, net zoals je hebt gecreëerd. Als collectief hebben jullie de driedimensionale expressie gecreëerd, soms als Lichtwerkers, en soms als de duistere werkers in het verleden. Maar samen hebben jullie deze illusionaire uitdrukking van de derde dimensie gecreëerd: de steden gecreëerd, de dorpen gecreëerd, al het land om jullie heen gecreëerd, alles binnen deze illusie gecreëerd. Maar net zoals jullie dat hebben gecreëerd, creëren jullie nu de nieuwe uitdrukking van de Gouden Eeuw van Gaia. Dat zijn jullie aan het creëren.

En alles komt samen zoals het nodig is. Want terwijl je de nieuwe expressie blijft creëren, laat je de oude expressie achter je. En steeds meer laat Gaia het oude los, maakt plaats, maakt ruimte voor degenen om uit te breiden voorbij de oude derde dimensie, uit te breiden naar de vierde en vijfde dimensie, en zelfs daarbuiten, nog steeds een plaats behoudend voor degenen die nog slapen, degenen die nog moeten ontwaken.

Maar ontwaken zullen ze. Net zoals jij bent ontwaakt zullen zij dat ook doen. In hun tijd, wat hun tijdsbestek ook is, zij zullen ook ontwaken. Of het nu in dit leven is of komende levens, zelfs op andere planeten, andere systemen. Ze zullen hun weg vinden, net zoals jij je weg hebt gevonden.

Jullie waren altijd voorbestemd, jullie, de Lichtwerkers en de Lichtstrijders, jullie waren altijd voorbestemd om nu hier te zijn op deze momenten. Jullie, de Uitverkorenen, degenen die ervoor kozen om hier te zijn en de kans kregen. En een kans is het.

Ook al kijk je om je heen en zou je willen dat je hier niet langer was. We weten dat velen van jullie dat af en toe doen: “Waarom ben ik hier nog? Waarom moet ik hier doorheen?” Maar het antwoord is altijd hetzelfde: je bent hier om dit te doorstaan. Je bent hier om er deel van uit te maken, om dit tot wasdom te brengen. Want zonder jullie zou er geen vervulling kunnen zijn. Kon er geen crescendo zijn. Kon er geen finishlijn zijn. Maar dankzij jullie, jullie hebben de mogelijkheid gecreëerd om dit alles naar buiten te laten komen, de hele waarheid naar buiten te laten komen en geopenbaard te worden.

En het wordt nu,  op deze momenten onthuld. Want degenen in de schaduw worden uit de schaduw gehaald en getoond voor wat ze zijn, dat ze de waarheid niet vasthouden, dat ze de waarheid voor het collectieve bewustzijn van de mens hebben weggehouden. Maar dat kunnen ze niet meer. Hun tijd is op. Het experiment is voorbij. Het is al een tijdje voorbij. Maar zij, de uitdrukkingsvormen van de duistere krachten op de planeet hebben alles gedaan wat ze konden om het experiment gaande te houden, zodat zij degenen konden zijn die de controle hadden. Maar ze hebben het niet meer in de hand. Vanwege de Witte Hoeden, of de Alliantie, of hoe je ze ook wilt noemen, de Krachten van Licht hebben de volledige leiding.

Ook al ziet het er misschien niet zien zo uit als je ernaar kijkt vanuit jullie fysieke ogen, maar als je je derde oog opent en in staat bent om te zien wat de mensen om je heen niet kunnen zien of niet klaar voor zijn om te zien, maar jij ziet het wel. Je ziet het voor wat het is. Je ziet dat het Licht deze slag en zelfs de oorlog al heeft gewonnen. Want de oorlog is voorbij. Ze blijven alleen die illusie van oorlog en strijd vasthouden. Maar als je de veldslagen niet ziet, als je de oorlog niet ziet, dan is het er niet! Dat is alles wat je hoeft te weten.

Want jullie creëren de nieuwe uitdrukking. Jullie creëren de nieuwe wereld zonder oorlogen, zonder veldslagen. Zolang jij, de collectieve jij, de Nieuwe Aarde op die manier blijft zien, dan zijn degenen die proberen vast te houden aan de Oude Aarde niet in staat om dat te doen.

Want je geest die je in de illusie heeft gehouden wordt nu vervangen door de hartopeningen in jullie allemaal. En als het hart zich opent en liefde naar buiten laat komen, overwint liefde alles. Er is niets dat liefde kan tegenhouden. Geen angst, geen haat. Niets dat liefde kan tegenhouden. Net zoals er niets is dat het licht kan tegenhouden. Het licht van liefde.

Dit is jullie uitdrukking, mijn vrienden. Dit is jullie leven. Dit is jullie tijd. En samen, wij allemaal samen, kunnen vooruit gaan naar de hogere expressie die voorbestemd was voor deze planeet terwijl jullie je volledig door je ascentieproces heen bewegen. En als collectief bewustzijn bewegen jullie samen in deze ascentie. Samen opstijgen als mens in het licht van liefde.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie verder gaan en het licht van liefde binnenin je deelt en verspreid naar alle uithoeken van de planeet, voor zover je hiertoe in staat bent.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen