DL Zeta, De Equinox Toegangspoort versnelt onze Verschijning in Nieuwe Dimensies

De Equinox Toegangspoort versnelt onze Verschijning in Nieuwe Dimensies, inclusief persoonlijke tips

20 Maart 2014

Door; DL Zeta

De Equinox toegangspoort van deze week opent de sluizen voor nieuwe lichtgolven die onze entree in/naar verdere dimensies van de nieuwe tijd mogelijk zullen maken. Lichtwerkers en andere Wegwijzers worden opgeroepen om deze nieuwe frequenties te intensiveren en te verankeren, hen meer toegankelijk makend voor het collectieve bewustzijn. Deze frequenties en anderen die zullen volgen in de komende weken en maanden zullen onze verschijning in/naar nieuwe niveaus van vrede/vreedzaamheid, harmonie en begrip welke de wegwijzers van de nieuwe tijd zijn verhaasten.

De Wegwijzers zullen tijdens deze tijd een ruimte vasthouden die een veilige passage aanbiedt door de soms levenslustige en soms turbulente wateren die deze periode zullen vergezellen.
Als wij ons openstellen voor nieuwe dimensies van licht, ervaren wij individueel en collectief nieuwe niveaus van genezing en loslating/bevrijding en leren wij om met deze frequenties te harmoniseren. Terwijl wij deze passage dieper binnengaan, storten oude structuren rondom ons heen in en de wereld die wij gekend hebben begint minder solide te lijken. Bij tijden hebben wij het gevoel van het verschuiven naar nieuwe tijdlijnen waar wij een grotere communicatie en telepathie met onze Hogere Zelf ervaren. Begeleiding en inzichten mogen op lichtsnelheid door ons besef heen flitsen. Datgene wat wij zoeken mag net zo snel arriveren als dat wij een intentie formuleren. We mogen nieuwe zielen tegenkomen met wie we diepe en permanente verbindingen smeden.

Onze communicatie met ons Hogere Zelf brengt kristalheldere overzichtelijkheid naar onze aardse missie en verstrekt de energieën die we nodig zijn om onszelf op alle niveaus te genezen. Datgene wat niet heel is in onze ervaring valt weg en we lozen misverstanden en emotionele triggers en trekken de laatste sluiers terzijde die de waarheid van wie we zijn verduisteren.
Dit is geen tijd om dan hier en dan daar te rennen en je te verbinden met drukke gedachten. Deze fase beveelt een duidelijke en aanwezige focus hetgeen ons toestaat om nieuwe niveaus van stilte te incorporeren. Sluit je bij anderen in meditatie aan in het uur van de Equinox en ga door deel te nemen aan de vele doorgaande meditaties op de innerlijke vlakten gedurende de volgende paar maanden.

Wij bieden deze stappen aan om te helpen de nieuwe lichtfrequenties te assimileren terwijl jullie door deze tijd heengaan:

1) Breng alle aspecten van je bewustzijn in harmonie. Ben bereid te luisteren naar jongere aspecten die in behoefte van genezing zijn en om te dienen als het hogere zelf aan jouw repertoire van jongere zelven van dit leven.

2) Wordt aandachtig aangaande emotionele triggers door overzichtelijkheid naar kwesties vanuit het verleden te brengen waar je nog steeds energie rondom heen vasthoudt. Welbewust zijn en een bereidheid om jezelf vanuit een perspectief van geen-oordeel te zien helpt emotionele vrijheid te brengen. 

3) Maak intenties om nieuwe frequenties van licht te harmoniseren en te assimileren. Creëer affirmaties waardoor jij jezelf uitlijnt met de eenheid/eensgezindheid van bron energieën.

4) Blijf aandachtig aangaande de invloed van jouw woorden, gedachten en acties. Besta in een plaats van liefde en mededogen en jouw gedachten zullen dit naar allen die je ontmoet stil uitzenden.

5) Wanneer je geconfronteerd wordt met bewuste keuzes, kies dat wat jou dient om in/naar het hogere bewustzijn te verhuizen. Reiken naar de hoogste plaats die je kunt betreden binnenin het moment staat jou toe om een helderder licht voor anderen te worden.

6) Accepteer, dat wat voor ervaringen anderen ook mogen hebben de ervaringen zijn die zij in dat moment nodig zijn. Houd in het besef dat de nieuwe frequenties aangaande ieder individu handelen zoals nodig is om hen op hun pad voort te helpen.

7) Blijf kalm en gefocust tijdens deze tijd zelfs als jouw ego de veranderingen tegenwerkt. Vraag en stel je open om infusies van genezend licht van jouw Hogere Zelf zoals nodig te ontvangen.

8) Affirmeer dat je op iedere manier overvloedig bent en dat begeleiding, hulpmiddelen, hulp en liefde naar jou gedownload zijn zoals nodig is om door deze passage heen te gaan. Affirmeer dat je het hoogste en beste dat het universum te bieden heeft verdient.

9) Alkaliseer en ontgift jouw lichaam door groene/groente sap “feesten” te houden/hebben tijdens deze tijd aldus je grotere hoeveelheden van licht vast kunt houden en kunt verankeren.

10) Breng zoveel tijd als mogelijk is door in de natuur, harmoniseer daar met de energieën. Als het mogelijk is, mediteer nabij lichamen van water. Dit helpt je uit te lijnen met de natuurlijke stroming van het Universum.

11) Mediteer zo vaak als je kunt zelfs voor slechts korte perioden aan tijd terwijl je door je dag heengaat. Dit helpt je te harmoniseren met jouw Hogere Zelf en de nieuwe frequenties.

12) Sta jezelf toe om comfortabel met stilte te worden. Neem een pauze van het Internet, de TV en de mobiele telefoon.

13) Verblijf in dankbaarheid voor de zegeningen in jouw leven, specifiek voor de meest uitdagende situaties die je ervaren hebt en voor diegenen die jouw meest moeilijke leraren geweest zijn. Breng dankbaarheid tot uitdrukking voor alle zegeningen die momenteel jouw leven binnenstromen.

14) Luister naar je lichaam en verzeker je ervan het van het genezende voedsel, alkaline water, frisse lucht en zonneschijn te voorzien dat het nodig heeft terwijl het de nieuwe frequenties transmuteert.

15) Denk eraan om alles dat onder jouw aandacht komt door de ogen van jouw Hogere Zelf te zien.

16) Beoefen zelf-liefde en zelf-acceptatie en breid deze onvoorwaardelijke liefde naar alle anderen uit.

17) Cultiveer vreugde in je leven door je op dingen te focussen die jou vreugde brengen. Blijf open om nieuwe ideeën en nieuwe vormen van vreugde toe te staan om dagelijks jouw leven binnen te stromen.

18) Wordt je bewust waaraan jij je energie geeft. Wat het ook is dat jouw energie afvoert/uitput is geassocieerd met een gedachtevirus; wat het ook is dat jou verheft is geassocieerd met jouw spirituele doel.

Terug naar pagina Diverse Berichten