Ancient Awakenings, “Jullie staan aan de vooravond van de Grote Overgang naar het Nieuwe Millennium van Licht”

Jullie staan aan de vooravond van de Grote Overgang naar het Nieuwe Millennium van Licht

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 4 september 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom om met jullie te zijn in deze tijd, in deze gunstige tijden die nu voor jullie liggen, terwijl de Grote Omschakeling voortgaat.

De Grote Omschakeling is op dit moment zeker niet meer te stoppen. Het heeft zoveel momentum gekregen dat degenen die de machten waren, niet langer meer de machten zijn, zij, zelfs zij beseffen dat ze de controle hebben verloren.

Blijven ze volhouden? Blijven ze zich gedragen als dieren die in het nauw zijn gedreven? Ja dat doen ze. En dat zullen ze waarschijnlijk ook blijven doen.

Maar terwijl de trillingsfrequenties blijven toenemen, jullie, als de Lichtwerker Gemeenschap, zijn de katalysator voor deze verhoging van de trillingsfrequenties, het verhogen van je bewustzijn en het terugbrengen van het Licht en de liefde naar deze planeet. Als je dat blijft doen, dan blijven degenen die de krachten waren en niet langer de krachten zijn zich terugtrekken in de schaduwen waar ze vandaan kwamen.

Maar voordat ze dat doen, zoals je ziet, zijn ze in de hogere frequenties gekomen en ze kunnen zichzelf daar niet handhaven. Daarom zien jullie de grote verwarring en de grote ervaringen die nu plaatsvinden en die een ontwaken, een groot ontwaken naar de bevolking brengen. Waardoor ze gezien worden en dingen doen die als belachelijk kunnen worden beschouwd. Sommigen zullen zelfs domme acties doen die de aandacht op hunzelf vestigen, terwijl ze daarvoor zich verborgen hielden.

Maar nu hebben ze al schreeuwend de aandacht op zichzelf gericht. En die hogere trillingsfrequenties zorgen ervoor dat ze eruitzien alsof ze niet eens meer weten wat ze aan het doen zijn. Het wantrouwen, de leugens, worden getoond voor wat ze zijn. En steeds meer mensen ontwaken voor die leugens, ontwaken voor dat wantrouwen. Ze beginnen nu steeds meer naar de waarheid te zoeken, doen onderzoek, zoals jullie dat allemaal hebben gedaan om jezelf te helpen bij je ontwakingsproces. Dat beginnen zij nu ook te doen. Steeds meer doen dit en zullen dit blijven doen. En terwijl de trillingsfrequenties blijven toenemen en het resulterende bewustzijn toeneemt, dan zullen degenen die schijnbaar aan de macht zijn dat niet langer meer zijn.

Het is aan ieder van jullie om je Licht te blijven delen, je waarheid te blijven delen wanneer je maar de kans krijgt. En alleen al door te zijn wie je bent en de uitstraling te dragen die je uitstraalt als je naar de menigte gaat, breng je dat licht naar voren en deel je het, zelfs met degenen die geen idee hebben dat je dat doet. Maar jij doet het. En elke keer dat je glimlacht, elke keer dat je naar een ander zwaait ter begroeting of wat je ook doet, help je de trillingsfrequentie en het bewustzijn voor het collectief over de hele planeet te verhogen.

Als je met iemand iets deelt, deelt diegene het weer met een ander en zo verder. Als men met drie andere deelt, en die drie delen weer met drie andere, enzovoort in een geometrische flow. Dat is hoe het Grote Ontwaken steeds meer vaart krijgt.

En ja, inderdaad, er zijn er, die hele speciale, die een leidende rol in het Licht hebben genomen. Ze helpen om er nog veel meer wakker te maken. En blijven dat doen. Tot er een moment komt dat het niet meer nodig is.

Die tijd, mijn vrienden, nadert steeds meer. Jullie staan, zoals ze zeggen, aan de vooravond van De Grote Omschakeling om jullie voorwaarts te brengen naar het nieuwe Millennium van Licht dat voor jullie allemaal in het verschiet ligt.

Zoals jullie ook hebben gehoord, zullen jullie de keuze hebben om hier te blijven, om deel uit te maken van de nieuwe uitdrukking hier op Aarde, om deel uit te maken van de nieuwe hogere uitdrukking van Gaia, om deze evolutie te blijven voortbewegen.

Of je kunt op elk moment besluiten om terug naar huis te gaan, waar dat thuis ook mag zijn. Dat thuis dat velen van jullie roept om terug te keren, terug te keren naar je familie die je lang geleden hebt verlaten.

Ja, je hebt hier familie gemaakt. Ook zielsfamilies. Jullie hebben zielenfamilies doorheen de Melkweg en daarbuiten die wachten op je om je weer te erkennen. En wanneer je ze erken vanuit jouw positie in deze evolutie, zullen ze in staat zijn je te erkennen en zichzelf aan jou bekend maken.

Velen hebben geprobeerd om jullie te bereiken. Als je het toestaat, kunnen ze dat doen. Het vereist vertrouwen. Er is geloof voor nodig. Zelfs meer dan dat, er is weten voor nodig. Ze zijn er voor jou.

Ik ben Saint Germain. Ik verlaat jullie nu, in vrede, liefde en eenheid. En dat de Violette Vlam samen met het witte Licht van liefde je blijft helpen bij je voortgang door dit ascentieproces naar je volledige ascentie.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen