Mike Quinsey, Channeling van zijn Hogere Zelf

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf

7 oktober 2022

Je kijkt om je heen en de wereld lijkt gek te zijn geworden en je denkt dat het niet erger kan worden maar het doet het wel, en hoezeer je het ook probeert, er lijkt geen manier om het te beheersen. Zaken die goed beproefd en getest waren, blijken nu niet opgewassen te zijn tegen de taak, onder omstandigheden die nog niet eerder zijn ervaren. Je hebt te maken met een probleem en een ander neemt zijn plaats in en je lijkt niet genoeg tijd te hebben om ermee om te gaan. Jullie vragen wat er aan de hand is, omdat jullie weten dat de duisteren achter veel van de problemen zitten waarmee jullie worden geconfronteerd. Je begrijpt dat de pandemie door de mens is gemaakt en is opgezet om een zeer groot deel van de bevolking te doden om die beter beheersbaar te maken. Gelukkig worden de gebeurtenissen op Aarde bewaakt door de Lichtkrachten, jullie vragen je af wat er nog meer kan gebeuren dat zal bijdragen aan de problemen die zich opstapelen. De toekomst ziet er onzeker uit omdat veranderingen zich in een snel tempo voordoen, maar alles is niet zo slecht als het schijnt.

We houden toezicht op gebeurtenissen op jullie Aarde en staan degenen toe die deel uitmaken van het plan zodat het Nieuwe Tijdperk echt kan beginnen. Hoe eerder het gaat, hoe beter en je zult de voordelen ervan zien voor de Ascentie van de Mensheid die eonen van tijd geleden gepland was om aan het einde van de laatste cyclus te beginnen. Je dient je nu te realiseren dat het geen toeval is dat de gebeurtenissen op Aarde een koers hebben gevolgd die grote veranderingen vereist, zodat de Mens kan stijgen met de toename van trillingen. Er is zoveel van het oude dat moet worden opgeruimd voordat jullie kunnen profiteren van de geplande wijzigingen. Het gaat om zowel spirituele als fysieke veranderingen die jullie naar het Licht zullen stuwen dat geen plaats heeft voor de lagere trillingen.

Ondertussen creëren gebeurtenissen kansen voor de zielen van het Licht, om anderen te helpen begrijpen wat er op dit moment gebeurt en hoe belangrijk het is voor hun toekomst. De duisteren kunnen de strijd om de controle over de Aarde niet winnen en zullen verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. Het is duidelijk dat ze net zo verantwoordelijk zijn voor hun daden als alle andere zielen, en hun dag des oordeels doemt in de verte op. Wees ervan verzekerd dat niemand wegkomt met hun negatieve acties en dat ze lessen zullen trekken uit hun ervaringen en getest worden in hun toekomstige leven. Het is duidelijk dat alle zielen verantwoording moeten afleggen voor hun acties, maar eerst komt het begrip van wat hen motiveerde. Dat wordt gevolgd door verdere levens wanneer situaties worden gecreëerd, zodat ze de uitdaging aangaan om niet weer dezelfde fouten maken. God straft fouten niet en er is geestelijke groei door een liefdevol persoon te worden die alle andere zielen beschouwt als Eén en als Kinderen van God.

Elke ziel is de belichaming van al diens ervaringen, dus natuurlijk zijn sommige veel lager of hoger, daarom ben je vermengd met andere zielen. De aarde is een moeilijke plek om mee om te gaan, maar een les die door dergelijke ervaringen wordt geleerd, zal nooit worden vergeten, en je Gidsen zijn er altijd om je verder te helpen. Tenzij een ziel volledig tegen het Licht ingaat, is er alle kans dat ze uiteindelijk oprijst en de lagere trillingen voor altijd achter zich laat. Het is zo’n begrip dat de duisteren er de voorkeur aan geven om zich stil te houden en hun best doen om het voor je te verzwijgen. We vragen je echter steeds om de juiste paden te nemen die leiden tot bevrijding uit hun greep.

Wanneer je terugkeert naar de spirituele niveaus tussen incarnaties zul je beter begrijpen waar je levensplan over ging en hoe je ermee omging. Het wordt gedaan zonder enige beschuldiging en met de bedoeling om jullie door jullie volgende levens te helpen. Begrijp dat je helpers al door de niveaus zijn gegaan waarop je je bevindt en goed toegerust zijn om je, vanuit hun eigen ervaringen, door de jouwe te helpen. Het leven kan soms erg eenzaam lijken, maar je bent nooit alleen met je problemen en hulp is altijd bij de hand. Wanneer je de aanwezigheid van je Gidsen op alle mogelijke manieren kunt erkennen, communiceer dan met hen, omdat ze zullen “luisteren” en reageren door gedachten in je geest te plaatsen.

De onzichtbare wereld wacht op jullie aanwezigheid en het is er een die jullie zo vaak, gedurende vele levens, hebben bezocht. Het is normaal gesproken een vreugdevolle gelegenheid wanneer je terugkeert en je oude vrienden en familie ontmoet. Het verlies van een familielid is zo’n trieste gebeurtenis en er worden veel tranen vergoten, maar de ziel die is teruggekeerd naar de geestenwereld is duidelijk verheugd om oude vrienden weer te ontmoeten. Ze voelen je verdriet over hun overlijden en wensen dat ze je kunnen laten weten dat ze veilig en gezond zijn, wachtend op de dag dat ook jij terugkeert. Voor hen lijkt het misschien alsof er helemaal weinig tijd is verstreken wanneer zielen terugkeren naar hun niveau, omdat die veel sneller voorbijgaat.

Hoeveel tranen zouden er weggeveegd kunnen worden als de waarheid bekend zou zijn, soms zal een ziel contact met je opnemen via je dromen, dus wees ervan verzekerd dat het een echt contact is. Je geliefden zijn erg geïnteresseerd in hoe je verder gaat nadat ze zijn vertrokken en mensen kunnen ze echt voelen wanneer ze hen bezoeken. Net als jullie hebben ze het eeuwige leven en velen zijn wat jullie terecht oude vrienden zouden noemen. In het leven kun je een totale vreemdeling ontmoeten en onmiddellijk met hen omgaan alsof je oude vrienden bent, zoals vaak het geval is. Sommige families blijven vaak bij elkaar door vele incarnaties, maar kunnen een andere gezinsrol aannemen dan voorheen.

Het leven in werkelijkheid is heel anders dan wat de meeste mensen zich voorstellen, normaal gesproken veel aangenamer en lonender en natuurlijk spannender omdat je zoveel meer hebt om je voor te interesseren en te onderzoeken. De aarde kan een strenge leraar zijn, maar als een les eenmaal is geleerd, blijft die je bij. Dat is heel acceptabel als je het soort levenservaringen kunt selecteren dat je wilt. Er wordt echter veel aandacht besteed aan elke incarnatie om ervoor te zorgen dat je je kostbare tijd in je voordeel gebruikt.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-Zelf en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob

Terug naar pagina Diverse Berichten