Ancient Awakenings, “Het is nu niet de tijd om passief te zijn”

“Het is nu niet de tijd om passief te zijn”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 18 september 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain 

Ik ben Saint Germain. Ik kom om bij jullie te zijn op dit moment, aangezien jullie nu allemaal niet meer in de driedimensionale illusie werkzaam zijn.

Ja, af en toe bevind je jezelf daar nog, wanneer dit zich voordoet, als je het gevoel hebt dat je verdwaald bent. Als je het gevoel hebt dat je niet verder kunt. Deze tijden die zich voordoen. Dat is de oude programmering die weer naar binnen sijpelt. Maar ik zeg ‘terug naar binnen sijpelt’, omdat je daar al voorbij bent. Jullie zijn nu allemaal in de vierde dimensie. Dat moet je begrijpen.

In zekere zin ben je afgestudeerd. Je bent uit die driedimensionale illusie gekomen. De sluier is gevallen. Maar alleen als je het gelooft, alleen als je weet dat het zo is. En als je het gelooft en weet dat het zo is, ben je nu stevig verankerd in de vierde dimensie en ga je verder naar de vijfde.

En er zijn van die momenten dat je jezelf in de vijfde dimensie bevindt, in die vijfdimensionale hogere bewustzijnsuitdrukking. Wanneer je de gelukzaligheid voelt. Wanneer je de verbinding met de natuur voelt. Als je water aanraakt en je voelt het bewustzijn in het water. Wanneer je een boom aanraakt en het bewustzijn en de levendigheid in die boom voelt, verbaasd dat hij zelfs tegen je wil praten, tegen je wil spreken, zijn wijsheid met je wil delen! Het is er allemaal voor je als je je er maar voor openstelt.

Open je ogen. Open je derde oog, wat dan je fysieke ogen opent voor het hiernamaals. Het is nu allemaal open voor je, als je het toestaat.

Maar het is aan ieder van jullie om je te herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Dit zijn de tijden, mijn vrienden, waarvoor jullie naar hier toe kwamen. Je kwam om hier te zijn, om iets op te volgen, om de missie van je Vader uit te voeren, de missie van je Hogere God-Zelf. Je vader/moeder. Het is er allemaal voor jou. Het is allemaal voor het oprapen, als je het toelaat. Laat jezelf gaan en wees jezelf, waar je ook bent, in welke situatie dan ook. Laat jezelf zijn wie je bent als de situatie daarom vraagt.

En schaam je niet. Word niet passief. Je bent hier niet gekomen om passief te zijn. Je bent hier niet gekomen om een van de vele volgers te zijn. Je bent hier gekomen om een leider te zijn. Een leider van mannen, een leider van vrouwen. Je kwam hier om het licht te verspreiden, het licht te delen, om het licht te zijn. Om het stralende licht te zijn waar anderen naar kunnen opkijken voor hulp.

En als ze naar je opkijken voor hulp, zul je ze helpen naar hun Hogere God-Zelf te leiden, zelfs als je het niet bewust doet, of als ze niet willens en wetens doen. Maar het zal de weg van expressie openen die hen hun Hogere God-Zelf aangeeft en zich met hen begint te verbinden. En ze beginnen vragen te stellen die jullie allemaal al eerder hebben gesteld. “Wat doe ik hier? Waar gaat dit allemaal over? Wie ben ik?” En wanneer ze die vragen beginnen te stellen, net zoals jullie een tijdje geleden allemaal hebben gedaan, dan begint het volledige ontwaken binnenin.

En als dat volledige ontwaken eenmaal begint, zoals je weet, is er geen weg meer terug! Zou je zelf teruggaan?! Zou je terug willen naar die onwetende staat? Naar die staat waarin je de waarheid niet kent. Wanneer je niet zeker weet wie je bent. Zou je teruggaan als je kon? Nee! Dat zou je niet doen. Er is niemand van jullie die daar naar  terug zou willen. Omdat jullie allemaal het licht hebben gezien. Jullie hebben allemaal het licht gevoeld. Jullie hebben allemaal beseft dat jullie het licht zijn .

Dus laat je gaan. Laat jezelf zijn, en blijf genieten van de reis. Omdat het een lange reis is. Het was een lange reis om tot dit punt te komen, en het zal ook nog lang duren hierna. Want er is geen einde. Net zoals er nooit een begin was. Je bent er altijd geweest en zal er altijd zijn, zeker op dit moment.

Dus waardeer dit moment. Waardeer het voor wat het is. En zie zeker de schoonheid in alles. Zie de waarheid in alles. Zie het licht. Voel het licht in alles. En als je dat doet, opent het de expressie voor anderen om je heen. En jou vibratie begint hun naar je toe te trekken. Net zoals hun hogere vibratie jou naar hen toe trekt. Soort zoekt soort. Het is allemaal een aantrekkingsproces.

Het hele ascentieproces draait helemaal om aantrekking. Het gaat allemaal om hogere bewustzijnsaantrekking. En daarom voel je je niet op je gemak in situaties met een lage trilling. Net zoals degenen met een lage trilling zich niet op hun gemak voelen in de gebieden met een hoge trilling. Dus dat is de scheiding die gaande is. De scheiding van het kaf van het koren. Dat gaat nog wel even een tijdje door.

Maar er zal een explosie van waarheid naar buiten komen. En het zal het licht openen voor velen over de hele planeet die nog steeds werden tegengehouden in de duisternis. In de duisternis van zichzelf. Het misverstand. Het wantrouwen. Dat zal allemaal verdwijnen naarmate meer en meer mensen ontwaken en beseffen wie ze zijn en waarvoor ze hier zijn, net als jullie allemaal hebben gedaan.

Het Grote Ontwaken is op dit moment aan de gang! Dus maak je klaar. Maak je gereed voor de Grote Omschakeling die zich nu sterk ontwikkelt op de achtergrond, maar steeds meer naar buiten komt in het licht.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in rust en liefde. En dat de Violette Vlam en het Grote Witte Licht in jullie zich blijft uitbreiden en groeien tot immense proporties buiten jezelf. Zodat wanneer iemand je ziet, dat zelfs voordat ze je zien, ze je licht zullen voelen. Ze zullen je hogere vibratie voelen en het zal hen naar jou toe gaan trekken, en jou naar hen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen