Aurora Ray, De quarantaine is opgeheven: Wees klaar door Massa-Ascensie

De quarantaine is opgeheven: Wees klaar door Massa-Ascensie

Gechanneld door; Aurora Ray, 12 oktober 2022

De Galactische Federatie is een federatie van planeten, sterrenstelsels en melkwegstelsels die de wet van één volgen en in dienst staan van de mensheid en vrede.

Het menselijk ras heeft Eons lang onder quarantaine gestaan. Dit betekent dat het ons niet was toegestaan te reizen buiten onze atmosfeer of interactie te hebben met andere sterrenstelsels en melkwegstelsels in het universum.

Deze quarantaine werd geleidelijk opgeheven door een groot aantal verschillende galactische rassen die ons hebben geholpen langzaam ons bewustzijn te ontwikkelen.

Dit maakt allemaal deel uit van het grootmeesterplan dat georganiseerd wordt door onze galactische familie. We zijn eindelijk klaar om het vijf-dimensionale bewustzijn in te gaan en we hebben de tests met goed gevolg afgelegd.

Op de Aarde gevestigde lichtwerkers zijn nu vrij om hun ware verhalen over buitenaardsen te delen en hoe ze eeuwenlang interactief zijn geweest met mensen. Dit is een opwindende tijd voor alle sterrenzaden, lichtwerkers, kristalkinderen en het hele menselijke ras! De waarheid begint eindelijk uit de schaduwen op te rijzen.

Homo sapiens bereidt zich voor om te ascenderen van een driedimensionale aarde naar een vijf-dimensionale aarde waarvan we hebben gehoord dat het “de hemel op aarde is”!

Sommigen kunnen er zelfs voor kiezen om zich aan te sluiten bij hun galactische broers en zusters op andere planeten in de kosmos. Dit is een intergalactische gebeurtenis waar toezicht op gehouden wordt door de Galactische Federatie. Deze gebeurtenis wordt genoemd een “Massa-Ascensie”.  Het is een planetaire gebeurtenis die plaats zal vinden in alle landen over de wereld tegelijk, maar het zal geleidelijk in fasen gebeuren.

Elk menselijk wezen dat leeft op deze planeet zal door deze gebeurtenis beïnvloed worden, dus is het belangrijk dat je er op voorbereid bent.

De eerste stap in het voorbereiden op je ascensie is je bewust worden van wat de Galactische Federatie in feite is. De GF heeft toegewijd gewerkt om de mensheid voor te bereiden op haar ascensie, maar er zijn nog steeds veel mensen die niet bekend zijn met de GF of de reden waarom ze in deze tijd hier op Aarde zijn.
En natuurlijk hebben we geen gebrek aan geïnfiltreerde zogenaamde spirituele “leiders” die proberen om met alle mogelijke middelen de ascensie van de mensheid te saboteren. Of ze zich dat nu bewust zijn of niet. Deze mensen komen met verbazingwekkende verhalen over verschillende versies van de GF en proberen ze in vuile kleuren af te schilderen.

Er bestaat maar één Galactische Federatie en het is niet nodig om er “van werelden” of “van licht” aan toe te voegen. Het is vanzelfsprekend dat we de GF van werelden zowel als van het licht zijn. Daar over argumenteren is een compleet absurde verspilling van tijd wat alleen gedaan kan worden in lagere dichtheden.

Begrijp het grotere beeld. Wanneer er een melkwegstelsel is dat vol zit met verschillende planetaire systemen die bewoond zijn door talloze galactische gemeenschappen die over het algemeen vredig naast elkaar bestaan, is het dan niet logisch dat er een Galactische Federatie moet zijn of zou moeten zijn die toezicht houdt op de evolutie, het vreedzaam naast elkaar bestaan en het bewaren van vrede in het hele melkwegstelsel en haar miljarden wezens?

Denk je nu werkelijk dat er 2 of 3 van deze Galactische Federaties zijn die óf goed óf slecht zijn afhankelijk of ze “van het Licht” of “van Werelden” eraan toegevoegd hebben? Kunnen we alsjeblieft volwassen worden en het hebben over dringender zaken die aandacht vragen.

Veel geavanceerde beschavingen staan klaar om uit de hele kosmos te komen om ons informatie en advies te brengen om ons te helpen met onze voorbereiding op onze ascensie naar de vijfde dimensie.

De Galactische Federatie heeft de quarantaine van de aarde opgeheven en bereidt zich voor op massale immigratie naar de Aarde vanuit andere planeten. Dit is de gebeurtenis waarop we hebben gewacht. De tijd is nu. De plaats is hier. Maak je klaar voor de Grote Ascensie!

Het voorspelde Armageddon

Armageddon betekent “het einde van de wereld”. Het komt van het Hebreeuwse woord dat betekent “heuvel van Meggiddo” of  Berg Megiddo in het noorden van Israël.

Sommige mensen zijn bekend met deze naam omdat, zoals voorspeld in de Bijbel, Armageddon de plek is waar de beslissende strijd tussen goed en kwaad zal plaatsvinden. Volgens deze profetie zal er een epische strijd zijn tussen goed en kwaad waarin miljarden mensen gedood zullen worden en een groot deel van onze beschaving vernietigd zal worden.

In feite  hebben sommige Christelijke gezindten deze verschrikkelijke gebeurtenis in hun overtuigingen opgenomen als een noodzakelijke stap om de tweede komst van Jezus Christus in te luiden. Ze geloven dat hij terug zal komen om af te maken waaraan hij tweeduizend jaar geleden op Aarde was begonnen: om de rechtvaardigen naar de hemel te leiden en de zondaars te straffen, die voor eeuwig zullen branden in de hel.

Maar als we in een ander licht naar Armageddon kijken, zien wij dat het ook “het eind van onwetendheid” kan betekenen. Dit is belangrijk omdat het onze onwetendheid over onze ware natuur als spiritueel wezen is die ons ervan weerhoudt te begrijpen dat er energieën zijn die het hele universum besturen. Deze energie, chi of levenskracht energie, is letterlijk overal en in alles.

De onwetendheid over onze ware natuur manifesteert zich ook als conflict tussen religies en naties. Het is de onwetendheid die voeding geeft aan oorlogen en geweld.

Het “eind van onwetendheid” verwijst naar het eind van de collectieve onwetendheid van de mensheid: ons denken dat we eindige wezens zijn die een kort leven hebben op één planeet in één zonnestelsel. In werkelijkheid zijn we oneindige wezens met een onbeperkt potentieel die elk soort leven dat we kiezen kunnen ervaren en die leven op talloze planeten in vele zonnestelsels. De mensheid als geheel is klaar om deze waarheden nu te erkennen, en deze erkenning zal leiden tot een massale ascensie naar hogere rijken waar alle wezens de hele tijd volmaakte vrede en onvoorwaardelijke liefde ervaren.

Dit is een tijd in de geschiedenis van de wereld waarin we allemaal opgeroepen worden tot groter besef van wie we zijn en wat we hier doen. De tekens van de tijd, die de laatste paar jaar zijn toegenomen, wijzen erop dat we een periode van wereldwijde ontwaking beleven.

We zijn niet de enigen die massaal ascenderen naar de volgende dimensie. In feite, zijn we zelfs niet de eersten. Veel buitenaardse rassen die de mensheid duizenden jaren lang hebben “geobserveerd”(of geleid) sluiten zich aan bij onze verschuiving in bewustzijn en brengen ook hun vibratie omhoog. Weet dat alle negatieve buitenaardse rassen verwijderd zijn uit de atmosfeer van de Aarde, maar ook uit het zonnestelsel in onze Aarde.

Planeet Aarde is weer een vrije planeet!

Laten we ons daarover verheugen, lieve mensen. De tijd van het goddelijke plan dat volledig in vervulling gaat.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten