Ancient Awakenings, “Een groot Lichtportaal is zich aan het openen”

“Een groot Lichtportaal is zich aan het openen”

Melchizedek gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 25 september 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Lord Melchizedek

Ik ben Melchizedek. Ik heb gevraagd om met jullie te kunnen spreken om een boodschap naar voren te brengen, in plaats dat KaRa zou spreken. Maar ik heb de boodschap naar deze, naar dit kanaal gestuurd, op een manier dat hij zou begrijpen dat ik wil spreken.

Want mijn boodschap is aan jullie allemaal. Niet alleen degenen die aan deze oproep deelnemen, maar aan al degenen die dit zullen lezen of ernaar zullen luisteren en met deze woorden zullen resoneren en ze als de waarheid herkennen. Omdat de waarheid op zoveel manieren en in zoveel richtingen en uit zoveel verschillende bronnen naar buiten komt.

En het licht dat de planeet binnenkomt groeit en groeit en groeit. Want in het begin waren jullie gewoon de Lichtwerkers die het licht verankerden en het licht vasthielden. Nu zijn jullie de Warriors die het licht verspreiden, het licht delen. Waarheid delen waar je maar kunt.

Er is nu een groot portaal dat zich opent. Het is zich aan het openen. En terwijl het dat doet, zal er steeds meer licht door dat portaal stromen, welke andere portalen over de hele planeet opent, de waarheid naar voren brengend vanuit vele verschillende richtingen, de waarheid overal onthullend. Je begint daar nog maar net  het begin van te zien.

Maar denk eens na over hoe het door de jaren heen is veranderd en hoeveel meer waarheid naar voren is gekomen. Hoe de duistere krachten het niet langer kunnen tegenhouden. Ze kunnen de stroom van informatie, de stroom van waarheid die alle dammen doorbreekt, niet langer tegenhouden. De dammen die de waarheid overal op de planeet hebben tegengehouden. Ze breken allemaal los, brengen de waarheid naar voren en stromen naar alle uithoeken van de planeet.

Elk land over de hele planeet zal deze waarheid ontvangen, zal dit licht ontvangen. Want zoals je vaak hebt gehoord, kan het niet worden gestopt, ook al hebben ze het geprobeerd en blijven ze het proberen, om de stroom van informatie te stoppen, proberen ze de gaten in de dammen te dichten waar ze maar kunnen. Ze kunnen het niet meer. Ze breken nu los. En je zult nog veel, veel meer naar voren zien komen in de komende dagen, weken en maanden.

En weet dat jullie allemaal die hier deel van zijn gaan uitmaken en je hierop hebben voorbereid, de tijd zullen ondervinden, de dag zullen ondervinden waarop dit alles volledig wordt onthuld. En dat, mijn vrienden, zal een gedenkwaardige dag zijn.

Het zal beginnen als een straaltje, zoals het al is geweest. Maar het zal momentum winnen, net zoals een tsunami die een gebied binnenstroomt, eerst langzaam, maar dan steeds meer momentum krijgt en overal vrijer stroomt, waarbij alle obstakels op zijn weg worden overwonnen. Dat is waar je nu naar uitkijken. Wat de datum betreft, die kan niet worden gegeven. Want wanneer dit allemaal precies zal zijn, is nog niet bekend. Maar weet dat het nu komt.

En jullie zijn allemaal voorbereid door ons die met jullie hebben samengewerkt om jullie voor te bereiden op deze grote lawine van waarheid die naar voren zal worden gebracht. Jullie komen op de voorgrond. Jullie zijn de Wegwijzers voor al diegenen die nog zullen ontwaken. En een groot ontwaken zal het zijn!

Zullen alle mensen op Aarde ontwaken? Nee. Dat is op dit moment niet het lot. Maar veel, veel meer dan werd gedacht een paar jaar geleden.

Degenen die in de voorhoede hebben gestaan bij het naar voren brengen van de waarheid, vanuit veel verschillende richtingen en verschillende bronnen, ze hebben hun werk gedaan. Zij zijn de Lichtstrijders geweest, die deze waarheden naar voren brachten aan degenen die er klaar voor waren om ze te accepteren. En nu zijn jullie de Lichtstrijders die deze informatie naar anderen brengen die nu klaar zijn om het te accepteren. En meer en meer zullen er op deze manier doorgaan totdat de waarheid zich overal verspreidt.

En de tsunami van liefde en licht zal elke hoek van de planeet bereiken en de Grote Gebeurtenis bespoedigen.

Ik ben Melchizedek. En ik waardeer deze tijd dat ik bij jullie kan zijn en dit bericht kan delen. Vooral dat van het grote portaal dat zich aan het openen is. Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen