Ancient Awakenings, “Jullie naderen de volgende grote ontwakingsfase”

“Jullie naderen de volgende grote ontwakingsfase”

KaRa ( Pleiadische Afgezant) gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 2 oktober 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

 KaRa

Ik ben KaRa. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, deze speciale tijden waarin jullie zich bevinden terwijl je voorbij gaat aan het oude paradigma, de oude manieren van denken, de oude hersenspoeling en programmering waar jullie allemaal aan gewend waren, niet alleen in dit leven, maar gedurende vele levens daarvoor.

Maar nu ben je bij de vooravond gekomen. Je bent in een tijd aangekomen dat je je meer en meer begint te realiseren dat het gewoon programmering was. Je geest programmeren in een gevoel van massahypnose over de hele planeet, in het totale collectieve bewustzijn. Maar jullie beseffen steeds meer dat je gewoon onder hypnose was.

Jullie hebben je er nu allemaal van teruggetrokken, ieder van jullie. omdat je de dingen vanuit een totaal ander perspectief bekijkt. Als je naar de buitenwereld kijkt zie je die niet meer zoals veel mensen die zien. Ze zien de wereld instorten. Overal zien ze hun leven instorten. Maar jullie, jullie maken je leven daadwerkelijk beter en kijken uit naar de komende tijd.

Het gaat allemaal om een perspectief, een verandering van perspectief voor jezelf en je herinnering, een diepe herinnering in ieder van jullie van wie je bent, wat je hier kwam doen. Jullie zijn het stralende licht dat hier is om deze grote veranderingen tot stand te brengen, om deze Grote Omschakeling te brengen, om de Grote Zonneflits naar voren te brengen. Hoewel dat allemaal afhankelijk is van het collectieve bewustzijn.

En samen, degenen die het bewustzijn hebben, het hogere bewustzijn en het hogere licht in je hebben, zijn in staat om met dit licht de universele geest te zien, met deze hogere bewustzijnen, roep je met deze hogere wezens in ieder van jullie dan beginnen degenen die zijn nog steeds in slaap te ontwaken, omdat ze beginnen te putten uit die universele geest en het collectieve bewustzijn. En ze nemen deze gedachten van overvloed, van kracht in ieder, van liefde, van eenheid en nemen het in zich op. En zij beginnen te geloven zoals jij nu gelooft. Het ontwakingsproces blijft maar doorgaan.

En degenen die je van je ascentieproces proberen af te houden, zullen proberen je in angst te houden en je in de modder en het moeras willen houden dat ze hebben gecreëerd, het houdt jou niet langer vast. Net zoals het niet langer degenen zal vasthouden die ook ontwaken.

Vertrouw er alstublieft op dat er veel, veel meer ontwaken op de planeet. Het is niet hoe de duistere krachten willen dat je denkt. Het is helemaal niet zo. De pogingen om de sluier over je heen te houden, om de massahypnose over je heen te houden. Maar steeds meer beseffen dat het dat precies is: het gaat om het programmeren. Ze zijn er klaar mee met deze programmering. Jullie zijn er klaar mee met deze programmering.

Het is nu tijd om jezelf te programmeren. Om jezelf te herprogrammeren. Herprogrammeer jezelf in het hogere licht in ieder van jullie.

Om verder te gaan dan alleen dat licht in je vasthouden, begin het te verspreiden en deel het waar en zoveel als je kunt in een bepaalde situatie.

Roep ons allemaal aan, jullie Opgestegen Meesters, wij, de Galactische mensen, de Agarthanen. Allen zijn hier om je te helpen. Roep de Goddelijke Bron aan om je te helpen. Roep het Universum aan om je te helpen. Want we zijn er allemaal om jullie te helpen. En meer en meer, Wij die over dit hele proces hebben gewaakt en hebben deelgenomen waar we ook mochten deelnemen, we mogen het nu veel, veel meer doen, veel, veel meer ingrijpen dan we voorheen konden doen, vanwege het Grote Ontwaken dat hier op deze planeet plaatsvindt.

Het Grote Ontwaken dat nu naar de volgende fase gaat, de volgende fase die nadert. Het is niet ver weg, mijn broeders en zusters. Het ligt nu recht voor je neus, net als die finishlijn waar je nu al zo vaak over hebt gehoord. Het is vlak voor je.

Ja, het is waar, dat als iemand van jullie of jullie allemaal plotseling zouden besluiten: “Ik ga nu ascenderen, ik ga verder dan dit”, er is niets dat dat zou kunnen stoppen als je inderdaad gelooft dat je het nu zou kunnen acsenderen. Er is geen wachten. Er is geen reden om te wachten. Er is alleen in het nu zijn. Op dit nu moment verspreidt het licht zich overal en zal dat blijven doen, totdat het licht alle duisternis over de hele planeet heeft verteerd. En dat is nu volop aan de gang.

Ik ben KaRa . En ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie verder zullen gaan en het licht naar voren brengen. Laat het licht van waarheid en liefde stralen naar iedereen met wie je in contact komt. Zelfs als je het niet bewust weet, verspreid je nog steeds dat licht door gewoon in de buurt te zijn van anderen die op zoek zijn naar dat licht.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen