Ancient Awakenings, “Blijf de veranderingen omarmen”

“Blijf de veranderingen omarmen”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 9 oktober 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, in deze tijd van grote verandering die gaande is en zal blijven plaatsvinden.

Soms zal het momentum geweldig zijn en zal alles snel voorbij gaan, alsof de veranderingen elk moment plaatsvinden. Op andere momenten zullen ze langzamer gaan, of schijnbaar langzamer gaan en niet zo krachtig zijn.

Maar dit alles gaat nu over het omarmen van deze veranderingen terwijl ze door blijven gaan. En door blijven gaan zullen ze. Want zoals je nu al zo vaak hebt gehoord, kan niets stoppen wat er gaat komen. En wat komen gaat, gaat je stoutste verbeelding te boven. Ja, ik weet het, jullie hebben allemaal nogal wilde fantasieën over dit punt. Maar het gevoel dat zal komen met het proces dat nu plaatsvindt en steeds meer momentum begint te krijgen, het gevoel dat hiermee gepaard gaat zal verder gaan dan alles wat je mogelijk in je geest had kunnen creëren.

Ja, dat zegt nogal wat. En sommigen van jullie zullen misschien bij jezelf zeggen, “maar waar is het bewijs? Hoe weten we dat dit echt is?” Wel, je weet dat het echt is, want je hebt iets soortgelijks meegemaakt in vroeger tijden, lang, lang geleden, ver, ver weg. Dit is gewoon een andere keer dat het gebeurt.

Het is nu echter anders omdat het niet alleen jou als individu overkomt, het overkomt de hele planeet. De hele bevolking van de planeet. En ja, sommigen beslissen om de planeet te verlaten en hier niet langer mee door te gaan.

Maar jullie allemaal, de Lichtwerkers en Lichtstrijders, degenen die het licht dragen, het licht verspreiden – dit is voor jullie: jullie doen dit.

Dus terwijl je je blijft voorbereiden en de veranderingen blijft omarmen die snel sterker en sterker worden, hoef je alleen maar achterover te leunen en te genieten van de rit.

En ja, je hebt gehoord dat de rit behoorlijk hobbelig kan worden, dat doet het al en zal waarschijnlijk zo blijven. Maar laat in geen enkel opzicht toe dat angst je systeem, in je weten binnendringt. Want zoals je weet, angst is niet echt. Het is alleen wat de geest creëert. De geest is de bouwer. Het hart en het innerlijke weten in jou weet wel beter.

Dus nogmaals, omarm de veranderingen. Kijk naar de veranderingen. Maar weet altijd dat hoewel dingen overal buiten jezelf lijken te veranderen, het de veranderingen in jou zijn die er toe doen.

Hele werelden kunnen om je heen draaien, maar jij kunt in het oog van de storm staan terwijl de storm om je heen raast. Blijf in dat oog. Blijf in die rust, in dat gevoel van eenheid in jou. Voordat je het weet zal de storm gaan liggen.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je niet alleen het licht in jezelf blijft verankeren, maar het verspreiden waar je maar kunt. Verspreid de waarheid. Verspreid de liefde waar je maar kunt en waar je de kans hebt.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen