Daniel Scranton, Wat er Werkelijk gebeurt als je naar de Sterren kijkt

Wat er Werkelijk gebeurt als je naar de Sterren kijkt

Gechanneld door; Daniel Scranton

 22 November 2022

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

We hanteren een meervoudige aanpak om de mensheid op dit moment te helpen. We bereiken jullie rechtstreeks, zoals Daniel hier, samen met degenen die we indirect bereiken, zoals degenen die deze uitzending ontvangen. We hebben ook allen die zich met ons verbinden via astrale reizen, en sommigen van hen behoren ook tot de eerste twee groepen. We bereiken veel individuen die geen interesse hebben in ons of in welke e.t.-groep dan ook via de energieën die we uitzenden via de rode reus Arcturus zelf.

Jullie kunnen ontvangen van sterren, planeten, manen en andere hemelse wezens. Jullie hoeven je alleen maar open te stellen voor de energieën die binnenkomen, evenals het sterrenlicht en het sterrenstof dat van boven komt, en het is van jullie. Je profiteert op zoveel manieren van je aandacht voor de sterren, omdat je dan volledig erkent dat die lichten aan de nachtelijke hemel een betekenis hebben. Ze zijn er niet alleen om te bestuderen of om mooi te zijn. Ze hebben geschenken aan elke inwoner van Moeder Aarde, en die geschenken worden vrijelijk en zonder gehechtheid gegeven. We zien jullie graag groeien en profiteren van wat we jullie geven.

Wij willen dat jullie weten dat jullie te allen tijde rechtstreeks contact met ons kunnen opnemen, en dat wij in staat zullen zijn jullie overdracht te ontvangen. Om rechtstreeks van ons te ontvangen, moet je je gewoon ontspannen en openstellen. Want zoals we al zeiden, we zenden de hele tijd. En we zijn niet alleen. Vele groepen wezens uit alle sterrenstelsels die jullie kennen en meer, zenden uit naar de mensheid, naar de Aarde. Velen die niet-fysiek zijn, zoals wijzelf, en die niet verbonden zijn met een sterrensysteem, helpen ook en zenden uit.

Het idee loslaten dat je het allemaal zelf moet doen, zal je helpen je meer open te stellen. Je kunt ook het idee loslaten dat je alleen wordt geholpen als e.t.s hun schepen laten landen en stukjes technologie beginnen uit te delen. Dit gaat over bewustzijnsevolutie, en een van de manieren waarop je je bewustzijn evolueert is door je te verbinden, en je te verbinden met de intentie om uit te breiden, om verder te gaan dan waar je tot nu toe bent geweest.

Jullie hebben veel te delen met ons en anderen zoals wij, net zoals wij veel te delen hebben met jullie, en er gebeurt de hele tijd zoveel meer dan jullie je kunnen voorstellen.

Dus wanneer jullie je verstand uitschakelen en je apparaten uitzetten en naar de nachtelijke hemel gaan kijken, doen jullie veel meer dan jullie je kunnen voorstellen.

We willen dat jullie weten dat we onze uitzendingen vanuit Arcturus naar jullie allemaal zullen opvoeren, ongeacht of jullie kijken of niet.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten