Ancient Awakenings, “De Grote Omschakeling komt in een stroomversnelling”

“De Grote Omschakeling komt in een stroomversnelling”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 23 oktober 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik ben nu bij jullie in deze tijden, in deze grootse gedenkwaardige tijden van verandering waar jullie nu middenin zitten. Alles evolueert en draait in en om jullie. Dus sta het veranderingsproces toe door je heen laten gaan. Schroom er niet voor, want het heeft allemaal een doel. Want de veranderingen en de bewegingen van de driedimensionale uitdrukking naar de vierde en hogere dimensionale uitdrukking zullen doorgaan.

Zoals jullie eerder in je discussie hebben aangekaart, het momentum van die veranderingen neemt nu snel toe. Alles is op dit moment zeker in beweging terwijl het licht de planeet binnenstroomt en de trillingsfrequentie toeneemt op de planeet en een hoger bewustzijn voortbrengt, brengt het een weten en een herinnering naar steeds meer mensen terwijl steeds meer mensen ontwaken uit hun slaap.

Ja, het lijkt voor velen van jullie soms alsof er weinig verandert, het is ‘steeds hetzelfde’. Maar ik kan jullie nu met volledige zekerheid vertellen dat het niet ‘steeds hetzelfde’ is. Waar jullie getuige van zijn is hetzelfde draaiboek van de duistere krachten. Daarom lijkt het hetzelfde want ze laten hetzelfde zien. Dat draaiboek dat ze blijven gebruiken is bekend bij de Krachten van Licht, inclusief bij degenen die deel uitmaken van de Krachten van Licht.

Jullie maken deel uit van de Alliantie. Misschien ben je je daar niet eens van bewust. Want jullie zijn de Ontwaakten. Jullie zijn degenen die uit verschillende systemen, van verschillende planeten zijn gekomen om deel uit te maken van dit omschakelingsproces. En alles leidt nu tot de Grote Omschakeling.

Het lijkt er op dit moment op dat deze Grote Omschakeling in kleine stapjes vooruit zal gaan en dan meer en meer momentum zal krijgen zoals het nu is. Want jullie zijn door de kleine stapjes gegaan en de grotere veranderingen staan jullie op dit moment te wachten.

Alles wat je hoeft te doen is je bewust te blijven van wat er gebeurt, maar geen deel uit te maken van wat er gebeurt en niet weer gehecht raken aan de driedimensionale expressie. Maar bekijk het liever van een afstandje, net zoals wij dat doen vanaf onze schepen.

Zo bekijken wij alles. We kijken hoe het zich afspeelt en we helpen waar we kunnen. Die hulp groeit nu steeds meer. Want we zijn in staat, en worden aangemoedigd en toegestaan om steeds meer tussenbeide te komen, inclusief het tonen van onze verschillende schepen aan steeds meer mensen die klaar zijn om wakker te worden voor onze aanwezigheid.

De tijd is nu aangebroken, ieder van jullie, mijn broeders, mijn zusters, mijn vrienden, om de veranderingen te blijven omarmen zoals ze komen. En ook om te blijven vertrouwen in het proces. Het proces van jouw ascensie. Want alles is nu opgenomen in dit proces van ascensie. Alles wat er gebeurt, alles wat er nu gaande is, gaat nu richting jullie eigen persoonlijke en collectieve ascensie. Je hoeft alleen maar te blijven vertrouwen en toe te staan dat alles zich blijft afspelen.

Net zoals ik eerder heb gebruikt, het idee van de finishlijn. Weet dat die eindstreep nadert, of beter gezegd, jij nadert de eindstreep. Jullie allemaal, net zoals je een marathon loopt, het is mijl na mijl, op weg naar de finish, waar je vele mijlen hebt afgelegd om bij de finish te komen.

Net zoals degene die een marathon uitlopen en tegen het einde komen, sommigen zullen naar de finish sprinten. De extra energie die ze krijgen op het laatste moment om over de finishlijn te sprinten. Anderen hebben deels hun energie verloren, maar ze zullen het nog steeds redden en de eindstreep halen. Anderen vallen terug in gewoon lopen om er te komen. Ze komen er wel, maar het zal langzamer gaan zou je kunnen zeggen.

En dan zijn er nog anderen die hun volledige energie kwijt zijn om verder te gaan. Dat is waar jullie die in die sprintbeweging zijn en over de finish sprinten, een stap terug moeten doen. Ga weer terug over de finishlijn en help degenen die hulp nodig hebben. Ze hebben het licht nodig. Ze hebben de energie nodig. Ze hebben de waarheid nodig om hen te helpen die grens te overschrijden. Dat is waar jullie allemaal binnenkomen, als je dat proces in jezelf toestaat.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie je vrij naar deze finishlijn kunnen blijven bewegen. Sta het momentum toe in jullie allemaal. En laat het proces in jou doorgaan zoals je lang geleden voor jezelf hebt voorbestemd.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen