Ancient Awakenings, “Het Plan om de bevolking wakker te schudden werkt”

 “Het Plan om de bevolking wakker te schudden werkt”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 16 oktober 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, in deze gewichtige tijden van verandering. En ja, je bevindt je midden in deze veranderingen, en ze nemen snel toe, zoals je nu begint te zien.

Wat eens jaren geleden was toen je had gedacht dat deze dingen in deze tijd zouden gebeuren, had je nooit gedacht dat het mogelijk was. Dat zijn jullie! Degenen die ontwaakt zijn! Bedenk hoe het is voor degenen die nog slapen! Het enige wat ze willen is hun leven leiden, hun dagelijkse leven doormaken, geen zorg in de wereld hebben als ze er zo doorheen kunnen komen. Volledig onbewust van de realiteit van de waarheid. De waarheid over wie ze zijn, waarvoor ze hier zijn. Al deze dingen waarvan je je al bewust bent, waar je al voor bent ontwaakt.

Maar ik moet je zeggen dat het licht nu steeds meer naar de Aarde komt. En als het licht binnenkomt, als de waarheid binnenkomt, moet de duisternis verdwijnen. Maar voordat het vervaagt, komt het kruipend en schreeuwend naar buiten en wil het vasthouden aan het oude. En degenen die bij de duistere aangesloten zijn willen zich er aan vasthouden. Ze doen er alles aan om het licht te weerstaan. Om weerstand te bieden aan de waarheid die wordt verteld. Dit is de reden waarom er zoveel leugens en desinformatie zijn, overal is misinformatie.

En voor jullie die de waarheid kennen, jullie weten het omdat het diep van binnen in jullie zit dat weten. Het weten zit in je DNA-proces omdat je nu weet wie je bent.

Maar de duistere krachten zullen blijven vechten. En daar dat te doen halen ze zichzelf naar beneden. Er is je vaak verteld dat je dit moet zien als een show of een film waar je aan meedoet, zowel als de acteurs, de regisseurs, de producenten, dit alles, en ook als kijkende publiek. Je doet het allebei.

Het is aan jullie, ieder van jullie, om vooruit te blijven gaan en jezelf niet terug laat vallen in het gevoel dat je in de status quo blijft. Jullie zijn ontwaakt. En ontwaakt zul je blijven, want dat is je lot. Het is wat jullie hier kwamen doen, eerst jezelf wakker maken en dan om het collectieve bewustzijn van de mens te laten ontwaken.

Ook al heb je soms het gevoel dat je niets kunt doen, je doet altijd iets. Je brengt altijd het Licht voort door gewoon te zijn wie je bent. Het Licht van Waarheid zijn dat je bent. Overal waar je gaat verspreidt je licht zich, zelfs zonder dat je er bewust mee werkt. Het gebeurt hoe dan ook.

En wanneer iemand van jullie naar buiten stapt en de waarheid begint te delen met een ander die zich in het ontwakingsproces bevindt help je niet alleen die ene persoon wakker te maken, maar die ene persoon die nu ontwaakt zal verder gaan en een ander helpen om te ontwaken maar ook om overal het Licht van Waarheid overal te laten schijnen.

Er zijn er op dit moment meer dan je weet die ontwaakt zijn, of die zich op dit moment in het ontwakingsproces bevinden. Dus het plan om de bevolking van deze planeet wakker te maken werkt. Het is echt aan de gang en het is niet te stoppen. Het momentum is op dit moment zo sterk dat het inderdaad het kaartenhuis van de duisteren krachten naar beneden haalt.

Ook al zie je het misschien niet altijd, ook al voel je je soms teruggetrokken door het gevoel dat alles in je leven uit elkaar valt, dat doet het niet. Het is precies het tegenovergestelde. Jullie levens komen nu samen, ze vallen niet uit elkaar.

Dus blijf vertrouwen. Vertrouw op alles wat je hebt gehoord en gelezen, want je kent de waarheid. Nogmaals, diep van binnen weet je wat misinformatie en desinformatie is en je weet hoe je dat van de waarheid kunt onderscheiden.

En als je het op een gegeven moment niet weet, vraag het dan gewoon. Vraag je Hogere God-Zelf: “Is dit de waarheid?” en de waarheid zal dan tot je komen in een resonantie. Je zult het voelen in je. En nogmaals, een weten zal over je komen.

Ik ben Saint -Germain. Ik verlaat jullie nu op dit moment om jullie allemaal te vragen om verder te gaan. Stap niet terug. Ga vooruit, stap, na stap, na stap.

Omdat jullie dat nu allemaal doen en de veranderingen steeds groter worden, komt er een tijd, ik kan natuurlijk niet zeggen wanneer, maar er komt een tijd, een Event zo je wilt, misschien niet The Great Event, maar gebeurtenissen die naar buiten komen die alles over de hele planeet zullen veranderen. Het komt. Het is dichtbij. Wees er klaar voor. Wees voorbereid.

Blijf het licht overal en altijd verspreiden iedere keer als je je daartoe aangemoedigd voelt .

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen