Blossom Goodchild en de Federatie van Licht – 3 december 2022

Blossom Goodchild en de Federatie van Licht

3 december 2022.

Hallo, Goede Mensen van Planeet Aarde!

Eindelijk is er een nieuwe channeling. Ik voel me zoveel beter nu!

Als een kanttekening … Het is zomer hier in Australië. Ik draag een lange broek en een trui, mijn slippers en een sjaal om mijn nek! WAT IS ER AAN DE HAND?

Het maakt me gewoon aan het lachen!

Blijf het leven van de zonnige kant bekijken!

Giften zijn altijd een mooie zegen. Veel dank!
http://PayPal.Me/RainbowLight444

NAVIGEREN OP MIJN SITE.

Onder het menu DE FEDERATIE VAN LICHT kunt u interessante onderwerpen vinden.

DOCUMENTEN vol informatie over DE MANTRA, VISUALISEREN, en TIPS OM JE VIBRATIE TE VERHOGEN, worden je aangeboden door dezelfde meneer die de TOPICS LIST heeft gemaakt.

Xavier heeft onlangs drie verbluffend inspirerende werken gemaakt die hij u gratis wil aanbieden. DIE ALLEMAAL VEEL WIJSHEID BEVATTEN, AANGEBODEN DOOR DE FOL.

  1. Defining Love & Love Of Self.2. Xavier’s Lexicon Of Woo Woo Terminology, en 3. Spirituele Verlichting.
    Contact; eggszavieyah@gmail.com

IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. IK BEN.

In dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.


De Federatie van Licht gechanneld door Blossom Goodchild, 3 december 2022.

Blossom: Nou, hier ben ik, in de hoop dat mijn energieën nu bevorderlijk zijn voor een gesprek met u? Kunnen we gaan?

Federatie van Licht: Inderdaad, Blossom. Het is het plezier van deze communicatie die ons naar deze plaats brengt, waar we in staat zijn om te verbinden en energieën te mengen om te helpen en Licht te brengen op een dieper niveau in iemands Wezen.

Blossom: Cool. Waarom zeg je soms ‘Wezen’ en soms ‘Zijn’?

Federatie van Licht: Het Zijn is het ‘Zelf Zielige Licht’ het Zijn-zijn is het ‘ervan’.

Blossom: Goed genoeg. Nu dan, ter zake! Velen vragen of u ons kunt vertellen wat er aan de hand is met de dieren en insecten enz. die dagenlang in cirkels rondlopen. Kunt u ons hierbij helpen, alstublieft?

Federatie van Licht: Deze ‘Wezens’ volgen hun ‘kudde’ (?) instincten. Niet vanuit ‘Henzelf’ per se, maar vanuit een Bewustzijn dat hen ‘vraagt om dit te doen’ … of, zouden we zeggen, zich met hen verbindt om een dergelijke beweging op dit moment voor te stellen.

Blossom: Maar waarom? Waarom?

Federatie van Licht: Het is een troost voor hen terwijl zij integreren met de Hogere Energieën die binnenkomen. Wij zouden zeggen dat het hen gegrond houdt. Deze Hogere Energieën zijn inderdaad zo krachtig en licht dat … zoals wij je laten zien, Blossom, … rondlopen voorkomt dat zij zich verheffen in een soort draaikolk-energie.

Blossom: Inderdaad, deze Energieën zijn nu zoveel sterker dan ooit tevoren.

Federatie van Licht: Deze dieren, insecten en vogels zijn volkomen veilig. Dit is niet schadelijk voor hen.

Blossom: Dat is goed. Ik denk dat sommigen suggereren dat het met 5G te maken heeft?

Federatie van Licht: Nee. Maar we zijn het eens met de suggestie dat het om elektromagnetische energie gaat. Alles versnelt om jullie Planeet in een positie te brengen waarin ze klaar is voor wat komen gaat.

De dieren voelen de veranderingen “elektromagnetisch” aan. Zij spelen hun rol. Zij laten jullie ook weten dat de veranderingen eraan komen…

Blossom: Je wilde zeggen ‘op handen zijnde’ in plaats van ‘komende’. Klopt dat?

Federatie van Licht: Ja, Blossom… je twijfels kwamen tussenbeide.

Blossom: Ik kan er niets aan doen. Binnenkort’… ‘Dreigend’… en de jaren vliegen voorbij. Toch weet ik dat er een enorm tijdsverschil is tussen ons! Ik pik iets op dat met water te maken heeft.

Federatie van Licht: Correct, Blossom. er zal water zijn onder deze plaatsen waar de dierlijke zielen aan het “werken” zijn.

Blossom: Hoe zit het met rondvliegende vogels?

Federatie van Licht: Nog is Water betrokken bij de atmosfeer.

Het Water gaat een grote rol spelen in deze transformatie. Het is geen toeval dat jullie Planeet en jullie lichamen er zoveel van dragen.

De kracht ervan is veel meer dan jullie beseffen en het is in hoge mate betrokken bij datgene waar wij het over hadden met betrekking tot monolieten, rasters, kristallen enz.

Blossom: Op welke manier?

Federatie van Licht: Het Water … wanneer de tijd rijp is, zal het “stijgen”. Nog niet zozeer in volume, maar in temperatuur.

Blossom: Ik denk dat je wilt zeggen “tot het kookpunt?

Federatie van Licht: Nee. Maar wel tot het borrelende punt. De energie die zich diep in deze wereld van Water zal roeren, zal opstijgen en ‘onthullen’… als de tijd voor ‘Het Grote Hallo’ aanbreekt.

Blossom: Het Grote Hallo! Dat is een nieuwe. Ik hou ervan… en het voelt zo juist! Goede filmtitel ook! Laat je me zien dat de zee rood wordt? Toch niet? “Vreemder en vreemder,” zei Alice.

Federatie van Licht: Niet allemaal. Toch zullen er hier en daar tekenen zijn die daarop wijzen. Alles heeft te maken met Energie en alles met ‘voorbereidende tekenen’.

Blossom: Maar hoe verbindt dit waterding zich met de ‘Grote Hallo’ als alle Monolieten, Kristallen enz. zich met elkaar verbinden, zoals u zei? Ik wou dat ik een meer wetenschappelijke groef had!

Federatie van Licht: Die heb je niet nodig, Blossom.

ALLES IS MET ELKAAR VERBONDEN.

WATER IS DE BASIS … De solide, maar toch, vloeibare fundering van ‘het op zijn plaats houden van jullie Planeet.’ Haar intelligentie is van de hoogte van de meest geavanceerde computer. Dat valt niet te ontkennen.

Blossom: Kan het voelen?

Federatie van Licht: Ja. Maar op een zintuiglijke manier van ‘andere’ gevoelens, die het dan kan interpreteren… in tegenstelling tot het ‘gevoel’ van het Water zelf.

Als de Energie klaar is voor de Grote Vertoning… zal het Water het signaal krijgen van…

Blossom: Van wat?

Federatie van Licht: We kiezen onze formulering zorgvuldig. Dit is waarom we aarzelden… De Zonnegod.

Blossom: Wat betekent dat?

Federatie van Licht: De Zon is het portaal waar de Energie doorheen komt. De Zon is ook ‘de enige toegang’ direct tot de Bron.

Blossom: Vreemd. Dat is voluit. ‘De enige toegang direct tot de Bron’. Hebben wij als mensen die toegang niet in ons?

Federatie van Licht: Ja.

Blossom: En dan?

Federatie van Licht: Dat bedoelen we goed. Toch moeilijk uit te leggen.

Blossom: Probeer het eens.

Federatie van Licht: De Zon is een portaal. Door er doorheen te gaan … zou men intensiteiten ervaren op niveaus buiten het bekende begrip. Het bezoeken van hogere rijken/dimensies/ervaringen die buiten je begrip liggen.

Blossom: Kan dit gebeuren? Gebeurt dit?

Federatie van Licht: Oh ja, Blossom. Maar niet op een frequentieniveau dat jullie normaal gesproken begrijpen.

De schepen die erin kunnen reizen zijn ook van de Hoogste Trillingsfrequentie van Licht. Het is deze Lichtfrequentie die ‘van’ de schepen is, die het mogelijk maakt door de vele niveaus te manoeuvreren.

Blossom: Wie zitten er in de schepen? Waar gaan ze heen? Is er een busroute? Komt het door mijn straat?

Federatie van Licht: Je maakt Licht, Blossom, maar toch zijn er in zekere zin routes en ’tussenstops’. We zouden ze geen Planeten noemen… eerder ‘Frequentieruimtes’. Ze zijn van zoveel Liefde en Licht en je moet van een bepaald kaliber zijn om ze te bezoeken.

Blossom: Wie bezoeken?

Federatie van Licht: Jullie zouden ze ‘Lichtwezens’ noemen.

Blossom: Hoe zou jij ze noemen?

Federatie van Licht: Licht.

Blossom: Laat me dit even samenvatten. Dus … Licht (Wezens) reizen in schepen die van/naar onze Zon gaan en hebben ’tussenstops’ onderweg, die naar de Bron leiden?

Federatie van Licht: Ja.

Blossom: Wat deden deze Lichtwezens in de eerste plaats rond onze Zon?

Federatie van Licht: Dat zeiden we niet, Blossom. We zeiden alleen dat de Zon hun ingangs- en uitgangspunt is. Ze zoeken manieren om te Verlichten zonder inmenging. Zij spelen vele rollen van hulp… want jullie Planeet is zo belangrijk. Zij verzamelen gegevens die helpen bij dit grootste experiment, zodat het zo soepel mogelijk verloopt… als de tijd daar is.

Blossom: Komen alle schepen via de Zon binnen?

Federatie van Licht: Nee. In geen geval. Alleen die van een bepaalde Frequentie kunnen dat. Andere bevinden zich in een trillingsfrequentie die samengevoegd is met die van jullie planeet, maar op een niveau dat ‘ongezien’ is.

Veel schepen bevinden zich ook in bergen en oceanen. Zo veel, Dierbaren… zo veel te onthullen. Werelden binnen werelden.

Blossom: Ik denk dat we terug moeten gaan naar de dieren, als dat mag?

Federatie van Licht: Zij verankeren energie door dit te doen. Als we zeggen dat alles verbonden is, zal het steeds duidelijker worden. In zekere zin… praat alles nu met elkaar via hun eigen communicatiemiddelen.

HET ZOU VOOR JULLIE IN JULLIE MENSELIJKE VORM HEEL NUTTIG ZIJN OM HETZELFDE TE DOEN.

ONDERSCHAT JE KRACHTEN NIET.

ONTHOUD…

JULLIE ZIJN HIER …

JULLIE KWAMEN HIER OM TE HELPEN BIJ DE GROOTSTE TRANSFORMATIE.

JULLIE ZIJN NIET MET LEGE HANDEN GEKOMEN.

JULLIE KWAMEN MET DE GROOTSTE GESCHENKEN VAN LICHT DIE IN JULLIE LIGGEN.

het is aan een ieder om hun gaven te laten ontvouwen door…

DE WAARHEID VAN HET ZELF TE KENNEN

DE INNERLIJKE KRACHT TE BEGRIJPEN EN WAAR DIE VANDAAN KOMT.

AF TE STEMMEN OP DE BRON VAN ALLE LICHT EN LIEFDE EN DANKBAARHEID TE TONEN VOOR HET FEIT DAT JULLIE GEKOZEN ZIJN OM DEEL UIT TE MAKEN VAN HET GRONDPERSONEEL.

ZO’N EER.

EEN GESCHENK.

VOEL DEZE KRACHT ELK MOMENT EEN BEETJE MEER ONTWAKEN.

KEN DIT ALS JOUW WAARHEID.

Als je je waarheid kent, kun je het van binnen voelen.

Je stelt geen vragen… want het gevoel… het gevoel dat je voelt… heeft geen vragen.

JE WEET GEWOON DE KRACHT VAN DIT ALLES.

En zo… in geduld en liefde bouw je voort op deze kennis.

JE BLIJFT STRALEN … OM EEN VOORBEELD TE ZIJN … OM JE FREQUENTIES TE VERSNELLEN ALS JE DE REDENERING VAN HET NIET-WETEN BEGRIJPT … DAT WAT JE WEET.

Dierbare zielen … Neem acht op het ‘Vreemde fenomeen’ dat zich aandient. Zeker, dit helpt je om te begrijpen … om diep van binnen te weten … dat dit inderdaad tekenen zijn die je leiden naar … en je zullen leiden door … naar je nieuwe thuis … HIER OP AARDE.

VISUALISEER HET … WEET HET … VOEL HET … EN DAAR … OP EEN DAG … ZUL JE ZIJN.

DAT IS ONZE BELOFTE AAN JULLIE.

Blossom: Bedankt, jongens. Leuk om weer in de stroom te zitten met jullie. Ik denk dat jullie willen dat ik een link plaats naar een video over water die ik toegestuurd kreeg. Het sluit aan bij het aanbod van vandaag?

Federatie van Licht: Dat zou zeer geschikt zijn om Zielen te helpen meer van zijn intelligentie te begrijpen. Ja. Bedankt.

WIJ… DE LIEFDE DIE WIJ ZIJN… STUREN JOU… DE LIEFDE DIE JIJ BENT… DAT ALLES SAMEN… IK BEN.

Blossom: Dat is niet echt logisch, maar toch wel. In dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.

Link naar de Watervideo: https://www.youtube.com/watch?v=Ikj1DgZW7UI&t=30s

Vertaling: wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten