Ancient Awakenings, “Niemand kan jou controleren, tenzij je ze de controle geeft” 

 “Niemand kan jou controleren, tenzij je ze de controle geeft” 

Aartsengel Michaël  en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 20 november 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Tijdens de voorafgaande meditatie spreekt Aartsengel Michaël over 5D hoger bewustzijn.

 “… Stel je een moment het meest gelukzalige gevoel voor dat je zou hebben als er letterlijk geen angst meer was. Dat er niets meer te vrezen was in je leven. Helemaal niets. Want waar alleen liefde is, kan geen angst zijn. Daarom geen enkele vorm van pijn. Geen ziektes. Geen blessure. En welke blessures er ook zouden optreden genezen meteen. De geest is de bouwer. Alles wat de geest kan bedenken, kan hij bereiken. …”

Aartsengel Michaël 

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik kom terug op dit moment om het proces voort te zetten dat enige tijd geleden met deze groep en met al diegenen die met deze woorden resoneren is begonnen.

Allen die Lichtwerkers zijn die Lichtstrijders geworden zijn: mijn Krijgers van Licht. Waar jullie doorgaan met het verspreiden van dat licht waar je maar de kans krijgt, de waarheid kent en voelt in jezelf en die waarheid vanuit jezelf laat resoneren, dat licht laat resoneren naar alle anderen om je heen waar je maar kunt. Zelfs als je tussen andere bent draagt je het licht en verspreidt je het licht. Of je je er nu bewust van bent of niet, je verspreidt het licht gewoon door in nabijheid te zijn van anderen.

Jullie hebben allemaal een speciale missie waarvoor jullie je zo lang geleden vrijwillig hebben ingezet. Je hebt gehoord dat je je dit hebt herinnert. Dit zijn nu de tijden waarop je je hebt voorbereid. Duizenden jaren lang hebben jullie je hierop voorbereid. En nogmaals, jullie bevinden je nu in de opgaande tijd net voor een steile afgrond. Velen van jullie zijn bijna klaar om van die afgrond af te springen, om volledig door het ascensieproces te gaan, om je eigen persoonlijke ascensie te realiseren.

Maar wat houdt je tegen? Het enige dat je op dit moment nog tegenhoudt is de oude programmering. De programmering die jullie soms blijft vasthouden aan deze driedimensionale expressie en de illusie die door jullie allemaal was gecreëerd. Jullie hadden allemaal een rol in deze creatie. Maar het zijn de duistere krachten die het bij elkaar blijven houden, de illusie blijven vasthouden. Ze willen vasthouden aan het oude. Waar jij het oude wilt los laten en verder wilt gaan naar het nieuwe, de Nieuwe Gouden Eeuw.

Maar ik zeg nogmaals, het enige dat je tegenhoudt is de programmering. Maar als je de programmering steeds meer loslaat, als je je steeds meer volledig herinnert wie je bent, waarvoor je hier bent, als je op die manier denkt, als je de wereld ziet zoals je hem wilt zien – niet hoe hij verschijnt aan degenen die nog slapen, maar hoe jij hem wilt zien, hoe jij wilt dat de schepping is. Want precies zoals je deze driedimensionale illusionaire wereld hebt gecreëerd, creëer je nu ook de vierde- en vijfdimensionale wereld. Alles komt voort uit de schepping. Alles komt voort uit de geest en het hart die samenwerken. Nogmaals, wat de geest kan bedenken, kan hij bereiken.

Dus blijf vertrouwen. Vertrouwen, ja, op het plan. Maar meer dan dat, vertrouw op jezelf. Vertrouw op jezelf om het plan te volgen en laat je niet langer tegenhouden, laat jezelf niet terugvallen in de oude gewoontes, het oude paradigma, de oude illusie. Want des te meer je het herkent dat het gewoon dat is, een illusie, des te meer je eraan voorbij kunt gaan. Dan houdt de programmering je niet langer tegen.

En ja, je kunt mijn Blauwe Zwaard van Waarheid pakken en jezelf losmaken van al die oude programmering. Of je kunt de Violette Vlam gebruiken om de oude programmering te zuiveren. Je kunt verschillende gereedschappen gebruiken, inclusief kristallen. Er zijn verschillende gereedschappen die je hebt gekregen. Velen van jullie hebben zich die gereedschappen herinnert die je kunt gebruiken, daarom resoneer je met een bepaald gereedschap, met een bepaalde manier om voorbij de programmering te komen. Blijf jezelf in het hogere licht en de hogere vibratie van de vierde en vijfde dimensie houden. Dat is wat jullie allemaal kwamen doen. Om jezelf te verheffen, en dan iedereen om je heen te helpen en te verheffen.

Niets houdt jou tegen, behalve jijzelf. Denk daar eens over na. Laat dat je mantra worden terwijl je verder gaat door dit ascensieproces. Het enige dat je tegenhoudt, ben jijzelf. Niemand anders. Niemand anders heeft controle over jou, tenzij je het hen geeft. Onthoud dat.

Ik ben Aartsengel Michaël en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie mijn Strijders van Licht blijven en de waarheid blijven verspreiden, waar en  wanneer en aan wie dan ook dat je de kans krijgt om dat te doen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen