Ancient Awakenings, “We zijn nu bij de gedeeltelijk openbaarmaking welke leidt tot volledige openbaarmaking”

 “We zijn nu bij de gedeeltelijk openbaarmaking welke leidt tot volledige openbaarmaking”

Ashtar gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 27 november 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Ashtar

Ik ben Ashtar. Ik kom in deze tijd, terwijl gebeurtenissen zich meer en meer over de planeet beginnen te vertonen.

Meer en meer van onze schepen verschijnen aan veel meer mensen over de hele planeet. Het gebeurt nu op de momenten waarin je je nu bevindt. En het zal doorgaan, het zal nog een tijdje doorgaan waarbij steeds meer mensen zich van ons bewust zullen worden, tot het punt waarop het niet langer meer kan worden tegengehouden. Ze zullen de dekens er niet meer overheen kunnen houden. Niet langer de sluier overheen kunnen houden die het bestaan van wezens buiten deze aarde bedekt, jullie broeders en zusters keren weer terug.

Nu hebben we het afgelopen jaar veel raadsvergaderingen gehad. Velen beslissen op de een of andere manier in welke richting we het moeten verplaatsen. Moeten we in één keer een totaaloptreden maken? Maar er werd besloten dat dat te veel angst zou brengen op basis van de programmering die jullie allemaal gedurende vele jaren op de planeet hebben ontvangen van de duistere krachten die blijven proberen controle over jullie allemaal te houden. Dat was een beslissing die niet kon worden genomen. En dan werden van tijd tot tijd andere delen van het plan besproken of het over een bepaalde periode zou zijn. En hoe lang zou het dan duren voordat we volledige onthulling zouden kunnen hebben.

Toen werd besloten dat er enige tijd gedeeltelijke onthulling zou zijn, wat zou leiden tot volledige onthulling. En dat is waar we nu zijn. Het is de gedeeltelijke onthulling wat leidt tot meer en meer volledige onthulling die plaatsvindt. Dat is besloten tijdens een recente raadsvergadering waar velen van ons bij elkaar kwamen om de mogelijkheden binnen het plan te bespreken. Er werd besloten dat de mensheid als collectief nog niet helemaal klaar was om de volledige implicaties van ons bestaan te ontvangen.

Maar langzaamaan, beetje bij beetje, is dat aan het veranderen. Want steeds meer mensen worden zich bewust van ons bestaan door simpelweg omhoog te kijken naar de nachtelijke hemel en zien onze schepen. Die door de sluier heen kijken die daar geplaatst is, maar er niet meer is omdat zij hun derde oog aan het ontwaken zijn, ook al zijn ze zich er niet van bewust dat ze een derde oog hebben, of beginnen zich er voor te openen. Wat betreft de verschillende producten, de verschillende manieren waarop jullie cabal heeft geprobeerd het begrip en de realisatie van jullie derde oog proces tegen te houden, dat wordt nu allemaal steeds meer vrijgegeven aan steeds meer mensen.

Nu hebben steeds meer mensen de ogen om te zien en ook de oren om te horen. Om verder te kijken dan de programmering en te beseffen dat het inderdaad programmering is, de geest programmeren om te accepteren dat je niet vrij bent, dat je gecontroleerd moet worden.

En velen van jullie zeggen: ” nee !” Jullie allemaal, zeker degene bij deze bijeenkomst, jullie die allemaal resoneren met deze woorden, maar velen, veel meer zijn nu ook, nogmaals, op een onbewust niveau, beseffen ze dat er zoveel meer is in het leven. En hoe meer je in het moment leeft zal het jullie allemaal helpen om door dit proces te gaan, dit ascensieproces waar je in zit, om het plan te accepteren zoals het zich nu  voor je uitspreidt.

Ja, we begrijpen de ontmoediging. We begrijpen de woede soms. We begrijpen het als je zegt: “genoeg is genoeg”, dat zeggen wij ook. Want we zouden dit zeker veel sneller willen voortzetten dan het gaat.

Maar we weten ook dat dat niet mogelijk is om dat te doen. Want we kunnen ons niet bemoeien met de levens van al degenen in het collectief. We kunnen hun zielsgroei niet in de weg staan. We moeten het proces dus toestaan. Daarbij, nogmaals, in alle raadsvergaderingen die we hebben gehad, om te helpen bepalen hoeveel we in staat zijn om de mensheid te helpen.

Maar we kunnen je vertellen, ik kan jullie nu vertellen, dat alles gereed is. Dat is het al een tijdje. We wachten gewoon op het ‘go’- signaal. Net zoals jullie van de Alliantie, op de grond, wachten op het startsignaal. En ja, er is een ‘go’- signaal. Het heeft alleen maar het tijdsbestek en de frequentie nodig om ermee verder te gaan. Jullie zullen meer begrijpen als er verschillende veranderingen blijven plaatsvinden, verschillende gebeurtenissen blijven doorgaan, verschillende aankondigingen die nog moeten komen. Maar ze komen eraan.

De veranderingen vinden zelfs nu plaats terwijl ik tot jullie spreek. Bekijk ze. In de komende weken en maanden zullen er enorme veranderingen plaatsvinden in jullie levens zoals jullie die nu kennen. En de levens die je nu kent, zullen de weken en maanden hierna niet meer hetzelfde zijn. Alles, en veel , verandert en blijft veranderen.

Sta het proces toe om door te gaan. Of nogmaals, het is een proces, en jullie en wij kunnen ons niet met dat proces bemoeien. We kunnen alleen maar helpen om het te verschuiven waar het mogelijk is.

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie naar de lucht blijven kijken zodat je kunt zien, jullie allemaal die bij deze bijeenkomst zijn, dat jullie allemaal kunnen zien dat we inderdaad hier zijn en klaar om naar beneden te komen en te helpen wanneer het signaal wordt gegeven.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen