Ancient Awakenings, “Het 3e Dimensionale Paradigma blijft afbrokkelen”

“Het 3e Dimensionale Paradigma blijft afbrokkelen”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 4 december 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Het is altijd een genoegen om hier op deze manier bij jullie te zijn, dat ik boodschappen kan blijven brengen die niet alleen betrekking hebben op jullie die aan deze bijeenkomst deelnemen, maar allen die resoneren met deze woorden.

Ik wil nu teruggaan. Ik wil teruggaan naar een eerder moment toen ik sprak over het idee van perspectief. En hoe belangrijk dat vandaag is, omdat al deze dingen die om jullie heen gebeuren deel uit maken van dat perspectief. Iedereen heeft zijn eigen perspectief hierop. Maar ik wens dat jullie begrijpen dat als jullie aan het eind van dit jaar komen, dit 2022, veel, veel, veel dit jaar is veranderd.

Maar er zijn er zo veel die terugkijken op dit jaar en denken dat er niets is gebeurd, niets is veranderd, dat het nog steeds allemaal hetzelfde is. Maar niets is minder waar. Want zoals wij hebben gezegd, zoals jullie vele, vele malen uit verschillende bronnen hebben gehoord, gebeuren er veel dingen op de achtergrond die jullie ogen op dit moment niet kunnen zien en jullie oren niet kunnen horen. Maar ook al kunnen jullie het niet zien of horen, betekent dat niet dat het niet gebeurt.

Want wat nu gebeurt is een onderneming die duizenden jaren in planning was. Denk daar nu eens over na: duizenden jaren, niet slechts een paar jaar. Want velen kijken naar deze periode en denken dat het zo lang duurt, zo erg lang duurt allemaal. Maar er wordt al duizenden jaren aan gewerkt om de soevereiniteit terug te brengen naar deze planeet en naar de mensen van deze planeet om vrijheid terug te brengen naar de mensen.

De oude experimenten van de illusie van de derde dimensie zijn voorbij. Jullie moeten dat meer en meer gaan begrijpen. Ja, ik weet het, het lijkt er niet op dat het voorbij is. Het lijkt er op alsof het inderdaad allemaal nog hetzelfde is, dat het bij  hetzelfde oude gebleven is. Maar geloof ons, zoals jullie van veel bronnen over dit onderwerp horen, is dat niet zo. Er zijn zoveel verschillende dingen die gebeuren en zullen blijven gebeuren, zoveel veranderingen die nog moeten komen. Want dit is het oude paradigma dat wegvalt. Het oude driedimensionale paradigma vervaagt nu snel. Niet zo snel als sommigen van jullie zouden willen, zeker niet. Maar jullie moeten begrijpen, duizenden jaren planning. Het zal niet zomaar verdwijnen. Het gaat tijd kosten, maar nog belangrijker, vibratie.

Als de trillingsfrequentie toeneemt, dan valt het oude paradigma meer, en meer, en meer weg. En de trillingsfrequentie neemt toe. En daarom zien jullie nu de chaos van de derde dimensie afbrokkelen, en dat is doelbewust. Jullie moeten gaan begrijpen dat het met opzet is, dat het allemaal onderdeel van het plan is.

En ja, we horen jullie zeggen: “Oh, dat plan, ze hebben het echt over het plan.” Ja, dat doen we, want het is een universeel plan. Het is iets waar al heel lang aan gewerkt werd. En jullie moeten beseffen dat hoewel jullie allemaal deel uitmaken van dit plan, jullie het plan niet kunnen controleren. Jullie kunnen het niet volledig naar voren brengen. Jullie zijn er deel van, ja. Maar je hebt geen controle over dit plan. Doe gewoon je deel, wat dat deel ook mag zijn.

Jullie spraken eerder over zielscontracten. En ja, jullie hebben allemaal een zielscontract, jullie allemaal. En jullie werken in dat zielscontract. Dus laat het gewoon toe. Sta het proces toe. Sta toe dat het verder gaat. En weet dat terwijl de dingen doorgaan, terwijl het plan zichzelf steeds opnieuw bewerkt om het eindresultaat van het einde van de derde-dimensionale illusie te bereiken, je alles doet wat jezelf kunt om het eindresultaat van dit plan te bereiken.

Blijf vertrouwen. Maar niet alleen in het plan. Vertrouw op jezelf. Vertrouw in jezelf om jouw deel van dit alles naar voren te brengen. Blijf jezelf naar een punt brengen waar je meer en meer weet wie je bent, en je steeds weer verbindt met je Hogere-God-Zelf. Want dat is waar het allemaal om draait. Wanneer jullie spreken over het Grote Ontwaken, is dat wat het is: je volledig herinneren wie je bent binnen het ascensieproces. Dat is het Grote Ontwaken.

Zullen allen ontwaken? Zeker niet. Maar zij zullen tot hun eigen persoonlijke waarheid ontwaken als dat nodig is. Het is niet aan jullie om hun plan te veranderen. Het is niet aan jullie om hun zielencontract te veranderen, hoewel jullie dat niet kunnen doen, zelfs al zouden jullie dat willen. Het is aan jou om verder te gaan in je eigen persoonlijke leven volgens je eigen zielscontract en onderweg anderen bij te staan, wat trouwens ook deel uitmaakt van je zielscontract.

Ik ben Sananda, en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid, en dat jullie stap voor stap, centimeter voor centimeter als het moet, vooruit blijven gaan. Maar laat het proces doorgaan. Want het gebeurt. Het gebeurt nu. Er vindt verandering plaats. Verandering zal blijven gebeuren. De derde-dimensionale illusionaire uitdrukking brokkelt overal om jullie heen af, hierdoor ontstaat de chaos die jullie zien.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen