Ancient Awakenings, “Alles wat er nu gebeurt haalt het oude paradigma naar beneden”

Alles wat er nu gebeurt haalt het oude paradigma naar beneden”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 11 december 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment om het proces voort te zetten dat lang, lang geleden is begonnen. Ik spreek nu niet alleen over dit leven, maar over vele levens dat je in dit proces heeft gezeten. Jullie hebben eraan gewerkt om het Licht naar voren te brengen, de waarheid naar voren te brengen in alle duisternis, de schaduwen overal weer naar het licht te brengen. En dat is precies wat er nu in deze tijd gebeurt.

Ja, zeker als je deze oefeningen doet, deze meditaties, verspreiden jullie het licht. Maar dat doe je ook elk moment van je leven, of je er nu over nadenkt of niet. Het helpt zeker als je je er bewust van bent.

Maar het gebeurt ook als je droomt, als je wakker bent, nogmaals, of je nu bewust het Licht verspreidt of niet, gewoon door te zijn wie je bent als een Sterrenwezen, een Sterrenzaad, weer samenkomend met al je broeders en zusters. Velen die van de sterren zijn gekomen. Velen zelfs waarmee je naar hier bent gekomen van dezelfde sterren. Hier zijn jullie dan, allemaal tezamen: Als Licht: Licht er naartoe trekken.

Weet dat alles wat er nu op deze momenten gebeurt, draait om het einde van het oude en het begin van het nieuwe. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon blijven wie je bent op elk moment. En weten wie je bent. Vertrouwen op wie je bent. Omdat het dat vertrouwen is, dat geloof, dat inderdaad de nieuwe realiteit overal om je heen creëert. Zonder jou, jij de collectieve jij die deze nieuwe realiteit creëert, dan zou je begraven blijven en in de ellende blijven zitten, in het moeras. Maar niet langer meer.

Laat jezelf gaan. Laat jezelf weer zijn wie je bent. En schuw niet wie je bent. Vertrouw erop dat de woorden tot je zullen komen als je de kracht in je laat opbouwen. Het gaat allemaal om de kracht in je terug te brengen, de kracht weer terug te nemen, de kracht van liefde, weer terug in jezelf en dan naar buiten uit spreiden.

Deze tijden waarin jullie je nu in bevinden gaan allemaal over de waarheid die naar buiten komt. Vrijheid die weer wordt teruggegeven aan de bevolking. Vrijheid. Vrijheid die je al een hele tijd niet meer had. Maar velen geloven dat ze vrij zijn, zelfs al zijn ze dat niet. Ze weten niet wat er in de schaduwen gebeurt, wat er achter de schermen gebeurt. Maar jullie weten dat wel, of zijn zich grotendeels bewust van wat er nu gebeurt. Dat komt allemaal terug als een begrip en een herinnering.

Vertrouw op het plan, zoals je al vele, vele malen hebt gehoord. Want het plan werkt inderdaad. En weet dat alles, alles wat er op dit moment gebeurt, gaat over het neerhalen van het oude paradigma. Inderdaad, het afbrokkelen van het oude paradigma.

Want het is tijd voor de mensen, de mensen overal, om hun soevereiniteit te realiseren, om hun vrijheid te realiseren. Vrijheid van keuze. Iedereen heeft keuzevrijheid en dat kan niemand je afnemen, tenzij je het toestaat.

Dus geloof, mijn broeders en zusters, geloof dat je bent wie je bent en dat je naar hier bent gekomen met een groot doel. Het doel dat steeds meer bekend wordt bij iedereen die bereid is het te horen en te zien.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je blijft weten dat de Violette Vlam er altijd is. Denk er gewoon aan, visualiseer het en het is er om je te beschermen. Het is een schild.

Er zijn andere hulpmiddelen die je kunt gebruiken, maar de Violette Vlam doet meer dan je alleen beschermen. Het verbrandt de oude programmering steeds meer en meer naarmate je het gebruikt. Dan, als de oude programmering eenmaal weg is, zal het schild van de Violette Vlam dat overal om je heen is, al het andere van die oude programmering die terugkomt eruit hebben getrokken.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen