Ellaster, Sterfgevallen onder Europese kinderen van 0-14 jaar zijn met 552% gestegen sinds de goedkeuring van het coronavaccin

Sterfgevallen onder Europese kinderen van 0-14 jaar zijn met 552% gestegen sinds de goedkeuring van het coronavaccin

By Ella Ster

24 november 2022

Op 28 mei 2021 breidde het Europees Geneesmiddelenbureau de toelating voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19 mRNA-injectie uit tot kinderen van 12 tot 15 jaar. Zes maanden later breidden ze de toelating voor noodgebruik uit tot 5 tot 11-jarigen. Sindsdien is het aantal sterfgevallen onder kinderen van 0-14 schrikbarend gestegen.

Voor deze goedkeuring en de daarop volgende vaccinatiecampagne, lag de sterfte onder kinderen ver onder het verwachte niveau. Maar sindsdien is deze aanzienlijk toegenomen.

Zo erg zelfs dat op 6 november 2022 het aantal sterfgevallen onder kinderen in heel Europa met maar liefst 552% was gestegen. Met een stijging van 848% tot eind 2021 en een stijging van 444% tot nu toe in 2022.

EuroMOMO is een Europees project voor sterftemonitoring met officiële toestemming om statistieken te verzamelen en te publiceren die aan hen zijn verstrekt door de regeringen van landen in heel Europa.

De laatste publicatie van de organisatie bevat sterftestatistieken voor 27 deelnemende landen in heel Europa (ze omvatten Oekraïne niet) tot week 44 van 2022.

De onderstaande grafiek is rechtstreeks overgenomen uit de EuroMOMO-publicatie en toont het aantal extra sterfgevallen (niet het totale aantal sterfgevallen) onder kinderen van 0 tot 14 jaar in heel Europa.

Volg de rest van dit verhaal inclusief diverse grafieken met uitleg op de website van Ellaster

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster | Bron: EuroMOMO.eu | Eerder gepubliceerd op LNN Media

Dit artikel mag  met een duidelijke bronvermelding elders gepubliceerd worden.

Steun Ella Ster met Petje Af

Terug naar pagina Diverse Berichten