Blossom Goodchild, De Federatie van Licht 21 januari 2023

De Federatie van Licht door Blossom Goodchild,

21 januari 2023

Blossom: Goedemorgen! Zo snel tikt de tijd voorbij. Ik heb de laatste tijd een toevloed van brieven gehad over Fergus de schimmel. Er lijken zoveel mogelijke versies te zijn van wat het “zou kunnen” zijn. Is er iets meer over te zeggen vanuit uw positie?

Federatie van Licht: Goedemorgen, Blossom, en inderdaad, aan elke Ziel van Licht die resoneert met datgene wat wij verkiezen door te geven. De updates die je zijn gegeven betreffende jouw onderzoek kunnen worden vergeleken met alles waar iemands aandacht is “gevestigd” op bepaalde/specifieke zaken.

Er … is/zijn/zullen altijd … schimmels zijn! Toch zal datgene waarover wij hebben gesproken op de voorgrond treden wanneer het de juiste tijd wordt geacht voor deze specifieke schriktactiek om op grote schaal te worden gepresenteerd, zodat het noodzakelijk lijkt dat iedereen binnen blijft. Vergeet niet dat we ook zeiden dat deze wereldwijde lockdown fase twee zal brengen en dat Fergus Fungus slechts een andere vermomming is.

Blossom: Zo grappig eigenlijk, toen je voor het eerst zei dat er vijf fasen zouden zijn, denk ik dat we allemaal dachten dat we nu minstens halverwege fase vier zouden zijn … niet nog steeds in fase één!

Federatie van Licht: Maar, zoals we ook gezegd hebben, dat betekent niet dat als Fase Twee eenmaal aan de gang is, ze allemaal net zo lang zullen duren als deze eerste onderneming! We voelen ons vrij zeker in deze zaak.

Blossom: Nou, dat is goed om te weten. Dus, niets over te zeggen dan?

Federatie van Licht: Heel weinig. Het zal voor zichzelf spreken als de tijd rijp is.

Blossom: En het heeft geen zin om te vragen wanneer dat zal zijn.

Federatie van Licht: Correct Blossom. Maar toch, het komt eraan.

Blossom: Oké. Laat dat maar zitten, want dit stroomt niet zoals je zou willen. In feite, ik ga het later nog eens proberen … … …

Zo, het is nu een paar uur later … Ik heb het gevoel tijdens de pauze, dat je het over ‘The Bridge’ zou willen hebben … zullen we?

Federatie van Licht: Dat zou heel geschikt zijn.

Blossom: En … Ga!

Federatie van Licht: ‘De Brug’, waarover wij diepgaand hebben gesproken * wordt duidelijker en helderder in jullie hartruimte.

Het is een oversteek van de ene staat van Zijn naar de andere.

Hij is daar, in afwachting van allen die ervoor kiezen over te steken, en toch zullen er velen zijn die er de voorkeur aan geven… voorlopig… aan de kant te blijven waarmee zij vertrouwd zijn. Want het is zo, Blossom, dat veel zielen zich ongemakkelijk voelen bij veel dat onbekend is en liever binnen hun comfortzone blijven.

Echter, naarmate er meer onrust en transparantie aan het Licht komt… zullen er massaal grote ontwakingen plaatsvinden.

EN DIT, LIEVE ZIELEN… IS WAAR JULLIE IN HET SPEL KOMEN!

De jaren dat je veel begrip van jezelf hebt ondergaan zullen je anker zijn. Want er zal veel zijn dat zelfs de sterkste van de sterkste tot in de kern doet schudden.

Alles wat je hebt opgedaan in kennis en vertrouwen in het zelf zal het leidende baken zijn voor zovelen die geen idee hebben wat er gebeurt.

Velen, zo zeer velen zijn in hun “comfortzone” gebleven en zelfs bij het horen van mogelijkheden die de psyche verontrusten en verstoren, kozen zij ervoor zich af te sluiten.

Dit is niet iets waarover men moet oordelen of de behoefte voelt om te berispen … wij zouden zeggen het tegenovergestelde.

JULLIE ZIJN HIER OM DEZE VERLOREN ZIELEN TE HELPEN.

JULLIE ZIJN HIER OM ZE NAAR DE BRUG TE LEIDEN… EN DE WEG TE VERLICHTEN BIJ ELKE STAP.

Het licht van je hart zal deze zielen aantrekken als motten naar een vlam en zij zullen het vertrouwen kunnen voelen.

Want vertrouwen zal iets zijn waarin men alle vertrouwen heeft verloren. Want alles wat zal worden geopenbaard, zal velen in verwarring brengen, want zij hebben vertrouwen gesteld in datgene waarvan zij dachten dat het hen ‘dekte’ en toch zal blijken dat het precies het tegenovergestelde is.

Daarom zal men moeten weten tot wie men zich moet wenden, maar er zal veel geduld nodig zijn van hen die zich reeds bewust zijn van “De Brug”.

Er zal een tijd zijn van grote woede bij velen. Niemand wordt graag voorgelogen … laat staan op de schaal die zal worden gepresenteerd en nogmaals, wij zeggen: bewezen.

Wees voorzichtig… heel voorzichtig met deze zielen. Want er zal veel genezing nodig zijn binnen hun wezen.

Blossom: Zullen alle zielen deze brug oversteken?

Federatie van Licht: Op hun eigen tijd. Ja.

Blossom: Ok … niet zeker waarom de link niet volledig verbonden is vandaag. Toch, om ons wekelijks ‘iets’ aan te bieden, komt het in me op om de track van THE BRIDGE mp3, die ik vele jaren geleden maakte, op te hangen. Wat zeggen jullie ervan?

Federatie van Licht: Ook dit zou nuttig zijn. We zouden zeggen dat er vandaag een ‘storing op de lijn’ is. Niets om je zorgen over te maken, maar zoals je hebt ‘gevoeld’ Blossom, stroomt de verbinding niet zoals het hoort.

Blossom: Ok … ik zal een video maken van het traject. Veel dank voor wat we hebben gekregen! In dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.

  • De Brug is een boek geschreven toen mijn eerste contact met de Federatie van Licht begon.
  • ‘Meditaties over De Brug’ mp3 is samengesteld uit fragmenten uit het boek. ‘De Brug’ is er één van.
  • Hier is de Link naar de nieuw gemaakte video van vandaag. DE BRUG
    https://youtu.be/CffgxXmFIPI
  • Zowel het boek als de mp3 zijn verkrijgbaar in mijn winkel.
    https://www.blossomgoodchild.com/shop/

Blossom

Vertaling: wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten