Jenny Schiltz, “Het verborgene blootleggen”

Het verborgene blootleggen”

door Jenny Schiltz

20 januari 2023

Ik wil een persoonlijk verhaal delen over hoe mijn leven is getransformeerd. Er is zo’n genezing beschikbaar voor ons allemaal. Ik deel met je wat ik heb geleerd en hoe ik ervoor koos om te genezen.

Na jaren van diep aan mezelf werken, mijn schaduw onder ogen zien en mijn innerlijke kind helen, zat ik helemaal vast. Dit is een gevoel dat ik vaak hoor van mijn klanten en ik kan me helemaal inleven.

Zelfs na al dit werk had ik nog steeds de diepe behoefte om klein te spelen en me te verstoppen. Er was een doordringend gevoel van niet goed genoeg of onwaardig te zijn. Ik vond het altijd interessant en irritant dat ik Spirit door me heen kon brengen en mijn eigen weg kon gaan tijdens cliëntsessies, maar dat kon ik niet de hele tijd voor mezelf houden. Ik kon zien hoe het er in de loop der jaren voor heeft gezorgd dat ik een teveel-gever, een deurmat en een perfectionist ben geworden, het belemmerde mijn vermogen om de overvloed te ontvangen die me constant omringt.

Toen ik die patronen eenmaal zag, was ik ijverig om niet meer dat vertrouwde pad te bewandelen en bracht ik enorme veranderingen in mijn wereld aan. Toch was ik het beu om mezelf in toom te houden. Ik wilde tot de kern komen. Ik had talloze uren aan meditatie, reizen, genezingssessies en zelfs QHHT gedaan om tot de wortel te komen, maar daar was die gigantische muur.

In 2021 heb ik gezworen om het tot op de bodem uit te zoeken. Ik begon dagelijks te bidden om het mij te tonen. Ik vertelde Spirit dat ik er klaar voor was en dat ik nu de hulpmiddelen heb om alles aan te kunnen.

In juli 2021 ging ik naar Cozumel waar ik werkte met de onderwaterpiramides en ik kreeg de kans om te werken met IxChel, de Maya-godin. Ik vroeg haar om me te helpen de oorzaak te achterhalen waarom ik me totaal onwaardig voelde. Ze vertelde me dat er een kans zou komen en om dan sterk, moedig en vasthoudend te zijn. Ze vertelde me dat velen niet zullen begrijpen wat ik doe, dat ze me zullen beoordelen vanuit een misverstand. Ik had geen idee waar ze het over had, de volgende maand zocht ik overal naar die mogelijkheid en zag niets. Met de drukte van het leven ben ik het uiteindelijk vergeten.

In september 2021 nam een klant contact op nadat ze had gelezen over mijn werk met de Maya energieën en tempels. Ze zei dat ze had gewerkt met krachtige Maya-medicijnen die haar enorme genezing brachten. Ik wist meteen dat dit mijn kans was. Ik verbond me met haar en kon het krachtige medicijn van Kambo, Bufo en Tepezcohuite ervaren. Ik begon mezelf beetje bij beetje losser te voelen.

In februari 2022 besloten mijn man en ik te gaan trainen in Kambo zodat ik het aan klanten kon aanbieden, maar belangrijker nog, zodat we onze blokkades konden blijven doorbreken. De training was intens op alle niveaus en ik voelde me opengebroken.

Ongeveer een maand na die training kwamen de herinneringen naar boven. Eerst in dromen en sjamanistische reizen en daarna in mijn volle wakende momenten. Ik kreeg te zien dat mijn oom me seksueel misbruikte van ongeveer de tijd dat ik 2 was tot de leeftijd van 6. Ik ging elk jaar met Pasen minstens een week bij hem thuis doorbrengen. De herinneringen waren levendig en lieten geen twijfel bestaan over wat er was gebeurd. Het bracht zoveel stukjes voor mij samen, inclusief gezondheidsproblemen waarmee ik worstelde. Toen ik zes was, gingen we opeens niet meer. Ik zag mijn neven pas weer toen ik 16 was. We hebben nooit echt een verklaring gekregen waarom we ze niet meer zagen, maar ik geloof nu dat mijn ouders iets vermoedden.

Ik bracht tijd door met die herinneringen, trok mezelf eruit en bracht mijn kind-zijn naar huis. Ik zag hoe gemakkelijk het was om dit allemaal te laten gebeuren, aangezien de fysieke en emotionele mishandeling die ik van mijn moeder kreeg, me erg kwetsbaar maakte. Ik hunkerde ernaar om vastgehouden en bemind te worden en te horen dat ik een braaf meisje was. Er is niet veel verzorging voor nodig als een kind zo weerloos is.

Ik vond mijn innerlijke kind in een riool, smerig, alleen, en vol schaamte. Het was niet alleen vanwege wat er gebeurd was, maar ook hoe het mijn seksualiteit vormde. Ik werd bestempeld als een vroegrijp kind. In plaats van me te helpen, zeiden mijn ouders dat ik geen slet moest zijn of dat ik anders zwanger zou zijn tegen de tijd dat ik 16 was. De schaamte zat zo diep.

Ik vroeg Spirit waarom ik dit door al het werk dat ik heb gedaan, inclusief sjamanistische training, dit niet eerder heb ingezien. Ik was op een bepaald niveau boos, maar begreep het ook toen Spirit uitlegde dat ik er niet klaar voor was om dit eerder met gemak en gratie onder ogen te zien. Ik had hulpmiddelen nodig, de groei en mijn man als een volledig geactiveerde, helende partner. Anders zou het mijn leven hebben ontspoord. Ik moest mijn praktijk draaiende houden en het grondwerk voortzetten. Ze legden uit dat de timing van onze genezing geen toeval is. We genezen wat we kunnen als we er klaar voor zijn.

Sinds die tijd heb ik met deze innerlijke kindaspecten gewerkt, het is veel geweest. Ik heb veel tijd alleen moeten doorbrengen. Ik heb mijn patronen van zelfsabotage en onwaardigheid geobserveerd en hoe het seksueel misbruik elk aspect van mijn leven kleurde. Het voelde als een dans van twee stappen vooruit en één achteruit.

Ik heb de uitdagingen van emoties doorstaan. Shock, woede, tekeer gaan, berouw, verdriet, ongeloof en zelfs gevoelloosheid. Tegelijkertijd merkte ik dat ik mezelf ook aan het bevrijden was. Deze gewonde aspecten creëerden zoveel regels en beperkingen. Ik heb gemerkt dat mijn Goddelijke Vrouwelijke zich steeds meer verankert. Mijn masseur was verbaasd over hoe open mijn heupen nu zijn en hoe ik volledig diep kan ademen. Een ademhaling waarvan ik niet eens wist dat ik die deed.

Door dit alles ben ik blijven werken met planten- en diergeneeskunde. Toen de mogelijkheid zich voordeed om onze Bufo (Toad DMT) training te voltooien, sprongen we er in. Ik ken de krachtige genezing van dit medicijn en wilde het met anderen delen. Ik wist zonder twijfel dat dit de juiste beslissing was toen ik begon te dromen over een pad.(dier)

Mijn eerste twee Bufo- sessies van de training waren gewoon zalig. Ik verbond me met eenheid en mijn ware wezen zonder alle lagen en programmering. Tijdens mijn eerste sessie kreeg ik een blauwdruk van het zenuwstelsel te zien. Ik kreeg te horen dat ik het in mijn vorm moest downloaden. Terwijl ik dat deed, kreeg ik mijn ruggengraat te zien en lichtte mijn hele zenuwstelsel op. Ik zag door het hele lichaam waar zenuwen waren gerafeld, geen signaal meer hadden of volledig waren losgekoppeld. Dit was met name het geval in mijn benen, omdat zenuwen beschadigd waren door verschillende ruggenmerg operaties. Ik zag hoe dit blauwe elektrische licht de zenuwen herbouwde of genas. Het was verbazingwekkend. Die nacht heb ik nauwelijks geslapen omdat mijn lichaam pijn deed. Ik had zenuwpijn tot aan mijn beide achilleshielen. Het werd uiteindelijk minder, tot aan mijn knieën, via mijn dijen, over de billen en ten slotte naar mijn onderrug voordat het eindigde. Het was in totaal ongeveer 16 uur, en hoewel het onaangenaam was, was ik zo dankbaar.

Mijn tweede reis was geweldig. Ik verbond me met mijn spirituele team, de pad en pure eenheid. Aan het einde van de ervaring kreeg ik te horen dat het tijd was om het misbruik dat mijn lichaam had geleden tijdens de volgende reizen te genezen.

Ik wist dat het niet gemakkelijk zou zijn en ik maakte me zorgen over hoe dat eruit zou zien. Bufo is een rookbaar product DMT dat direct werkt. De ontvanger inhaleert het medicijn en valt terug op een crashpad van kussens of een ander zacht, veilig oppervlak. Gedurende de volgende 15 tot 30 minuten ervaart de persoon het medicijn. De meeste mensen vallen terug in stilte. Je kunt ze zien glimlachen, tranen van vreugde huilen, of zelfs dingen doen zoals met hun hoofd knikken terwijl ze een diepe spirituele verbinding hebben en berichten ontvangen. Dan komen ze uit het medicijn met ontzag, verbondenheid en diepe gevoelens dat alles goed is. Anderen ervaren energetische zuiveringen; ze kunnen veel bewegingen, geluiden maken en huilen. Het hangt af van wat een persoon doormaakt.

Ik wist dat mijn sessie niet kalm en gelukzalig zou zijn. Ik voelde me zo kwetsbaar en wilde dat niet allemaal meemaken waar de hele groep bij was. Spirit luisterde naar mijn zorgen, want er werd besloten dat onze trainingsgroep omwille van de tijd in tweeën zou worden gesplitst. Ik slaakte een enorme zucht van verlichting.

Door volledige goddelijke tussenkomst was mijn groep slechts drie personen. Mijn man en een van de andere trainers, een man genaamd Richard. Hoewel we Richard pas een paar dagen eerder hebben ontmoet, voelde ik meteen een band met hem. Hij was grappig en vol energie, en hij hield het goddelijke mannelijke prachtig vast.

Ik ging op reis en het voelde als een strijd. Ik had zoveel weerstand, angst, verdriet en pure verlatenheid. Ik voelde mezelf kwijlen, kreunen en huilen. Ik voelde de gebieden in mijn lichaam tot in de cellen waar ik de energetische afdruk van misbruik had. Het was alles wat ik had om daar niet aan vast te klampen, los te laten wat er altijd al was, wat ik altijd al had geweten, en me volledig over te geven aan het onbekende.

Ik zag deze smet oplossen in het licht, toen ging ik een niveau dieper. Ik had toen het gevoel alsof ik naar de geschiedenis van het vrouwelijke in onze wereld keek. De pijn, de degradatie, het misbruik en de manier waarop seksualiteit is verdraaid en gebruikt. Het was te veel. Ik had het gevoel dat ik aan het verdrinken was. Ik was doodsbang en begon energiek uit te reiken.

Toen ik dat deed, vond ik mijn man en Richard. Twee pilaren, die het goddelijke mannelijke vasthouden met zo’n onvoorwaardelijke liefde die van beide uitstraalt als een baken. Ik voelde me volledig vastgehouden en veilig.

Het was op dat moment dat ik volledig begreep dat het het goddelijke mannelijke is dat helpt om het gewonde vrouwelijke te genezen, en het is het goddelijke vrouwelijke dat helpt om het gewonde mannelijke te genezen.

We hebben het vrouwelijke en mannelijke binnenin genezen. Vaak bezig om het vrouwelijke te helen door de energieën van het vrouwelijke, maar wat nodig is, is de verbinding met het mannelijke. Terwijl we dat doen, is er een diep innerlijk weten dat het vrouwelijke nu veilig is om te genezen, vastgehouden, gezien en gekoesterd te worden. Als we in balans komen in ons innerlijk vrouwelijke en mannelijke, waarbij de een de ander geneest, worden we een steunpilaar om de genezing van een ander te ondersteunen.

Ik voelde deze mannen als Goddelijke ankers, hierdoor voelde ik me veilig en kon ik getuige zijn van de vrouwelijke reis en deze eren. Ik begon het toen in mijn licht te brengen en het op te lossen.

Ik kwam uit de reis en staarde in de ogen van deze twee mooie mannen die ruimte voor mij hadden vastgehouden. Ze straalden kracht en onvoorwaardelijke liefde uit met zo’n diepgang dat ik het heb kunnen redden. Ik zal hen beiden voor altijd dankbaar zijn voor deze ervaring.

Mijn man vertelde me dat ik eruit zag alsof ik aan het bevallen was. Mijn buik bewoog en ik duwde energie naar buiten terwijl ik tegelijkertijd kwijlde en energetisch troep uit mijn mond kwam. Die nacht schrok hij toen hij blauwe plekken op mijn lichaam zag. Een plek op mijn rug zag eruit als de uitgangswond van een schot. Fysiek bewijs dat het trauma mijn lichaam heeft verlaten.

Mijn volgende reizen waren niet zo moeilijk maar ook niet gemakkelijk. Tijdens mijn laatste reis ging ik van kamer naar kamer in het huis van mijn oom en loste het op in het licht. Ik trok mijn kracht terug en voel me nu klaar om het allemaal te vergeven.

Deze training was zo’n geschenk, net als dit medicijn. Ik was vereerd om te zien hoe elke persoon diepe dingen van binnen heelde en vervolgens zag hoe ze de beoefenaar werden en anderen hielpen hetzelfde te doen. Ik ben gevuld met zoveel hoop voor onze toekomst.

Er kunnen zoveel misverstanden en oordelen bestaan over het gebruik van psychedelica. Maar wanneer het met intentie, ceremonie en eerbied wordt gebruikt, is het een buitengewoon krachtig hulpmiddel voor genezing. Zo velen van ons hebben trauma’s ingebed uit dit leven en andere en deze medicijnen zijn een manier om efficiënter, gemakkelijker en gracieus door deze lagen te gaan.

We moeten het verhaal rond deze krachtige medicijnen veranderen, aangezien de regeringen de laatste hebben gecreëerd. Kunnen deze plantaardige medicijnen worden misbruikt of een vorm van spirituele bypassing zijn? Absoluut, maar dat kan meditatie ook als het wordt gebruikt als een ontsnapping in plaats van als een hulpmiddel om in je lagen te graven en te genezen.

Deze medicijnen hebben, wanneer ze met diepe intentie en vervolgens met bewuste integratie worden gebruikt, de kracht om ons radicaal te veranderen. De eerste ervaring van mijn man met Bufo zorgde ervoor dat hij wakker werd en op zijn persoonlijke pad van genezing/genezer stapte. Nooit in een miljoen jaar had ik gedacht dat we zouden uitgroeien tot helende partners en beoefenaars. Mijn dankbaarheid hiervoor is eindeloos. We kijken er echt naar uit om deze medicijnen, sjamanistische genezing en diepe integratie aan klanten aan te bieden.

Als je het gevoel hebt vast te zitten en als je alle middelen hebt uitgeput om tot de kern van het probleem te komen, vraag Spirit dan om je de volgende stappen van genezing te laten zien en sta dan open om te ontvangen. Denk buiten de kaders, want Spirit heeft geen kaders.

Bedankt allemaal voor het vasthouden van ruimte voor mijn genezing en mijn reis.

Veel liefde,

Jenny Schiltz

Bron

Terug naar pagina Diverse Berichten