Aurora Ray, Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkelijkheid

Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkelijkheid

Door Aurora Ray, 29 januari 2023

Mensen hebben lange tijd in angst geleefd. Angst voor de dood, angst voor verlies, angst om niet goed genoeg te zijn, angst om alleen te zijn en angst om anderen te vertrouwen.

Deze angsten weerhouden ons van het realiseren van ons ware potentieel als menselijk wezen. Ze weerhouden ons van het zien dat we niet alleen zijn, dat er daarginds iemand weet wat we voelen en ons zal helpen wanneer we dat het hardst nodig hebben.

We zijn daarginds niet slechts één ras; we zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is alsof ons energieveld of aura niet slechts één wezen is, maar meer dat eenieder van ons ook zijn eigen unieke energieveld heeft. Dit geeft ons een nieuwe manier van kijken naar het leven en onszelf als een heel ras.

Wij maken allemaal deel uit van één grote spirit, één universeel bewustzijn! We zijn allemaal verbonden via onze kern. Wij zijn allemaal één!

Het belangrijkste om te beseffen is dat je niet je gedachten of gevoelens bent; je bent je spirit. Jouw spirit is net zo echt als al het andere dat bestaat in dit universum!

Als je kunt leren je ware zelf te herkennen en te luisteren naar wat je spirit je nu vertelt, zal al het andere automatisch op zijn plaats vallen.

De mensheid bevindt zich nu op een tweesprong. We zitten middenin een onvoorstelbare transformatie, maar we moeten voorzichtig zijn om niet het zicht te verliezen op wie we zijn en waarvoor we hier naartoe gekomen zijn.

We staan nu voor veel uitdagingen, maar het is belangrijk dat we ons focussen op het positieve. We hebben veel talenten gekregen van onze schepper en het is aan ons om deze talenten wijs te gebruiken.

De boodschap is eenvoudig: Jij bent de schepper van je eigen werkelijkheid. Jij kunt besluiten om dingen te zien zoals ze zijn, of zoals ze zouden moeten zijn.

Door je creativiteit en voorstellingsvermogen te gebruiken, kun je iets nieuws creëren uit het niets. Je kunt je leven veranderen door je visies en begrip te veranderen.

Ik heb het niet over een enorme verandering. Ik heb het over de eerste stap naar een nieuwe manier van leven. De eerste stap is het moeilijkst, maar ook de belangrijkste. Het vraagt moed om die eerste stap te zetten omdat het betekent achterlaten wat in het verleden voor je heeft gewerkt en comfortabel voor je was.

Maar als we ons leven willen veranderen, moeten we bereid zijn om iets anders te proberen dan wat we altijd hebben gedaan, en dat betekent uit je comfortzone en in onbekend gebied stappen.

Er is geen betere manier om actie te gaan nemen naar een doel dan door iemand anders te vinden die het al met succes heeft gedaan.

Of dat nu iemand is die al is gegaan door waar jij nu doorheen gaat of iemand die gewoon zijn/haar wijsheid met je wilt delen wanneer je het gevoel hebt om het maar helemaal op te geven! Dit kan of een bestaande mentor zijn of een online bron.

Er zijn een paar eenvoudige dingen waarmee je vandaag kunt beginnen om verandering in je leven te brengen, of dat nu is om te proberen gezond te worden of om je meer te focussen op je spirituele werk:

  1. Mediteer elke dag 10 minuten of langer, óf met mindfulness óf een andere vorm van meditatie (zoals yoga of tai chi). Je kunt geleide meditaties online vinden of zelfs kopen met muziek als je dat wilt. Probeer er een die gemakkelijk is voor beginners.
  2. Breng elke dag tijd door in de natuur, door buiten te wandelen of ’s avonds buiten te zitten wanneer het koeler is (neem een plaid mee als dat nodig is). De frisse lucht helpt je bij het helder maken van je geest en geeft je een meer ontspannen gevoel!
  3. Beweeg regelmatig. Wandelen is een gemakkelijke manier om je lichaam in harmonie te brengen zonder te ver te gaan, speciaal als je ergens woont waar het niet altijd warm en zonnig is. Bijvoorbeeld: wanneer het buiten vriest, is een blokje rond wandelen, eventueel met je hond, een prima manier om actief te blijven zonder verveeld te raken.
  4. Eet gezond voedsel. Dit betekent veel groenten, vruchten en weinig vet bevattende eiwitten in plaats van bewerkt voedsel dat vol suikers en verkeerde vetten zit.
  5. Schrijft tien dingen op die je blij maken en hou ze bij de hand voor een moment waarop je onverwachts inspiratie nodig hebt!

Ik hoop dat deze eenvoudige tips bruikbaar voor je zijn, niet alleen bij je spirituele activiteit maar ook op elk ander gebied van je leven waar je verandering in zou willen brengen.

Het universum is een gevende en ondersteunende plaats. Je hoeft je leven niet te leiden in angst en ellende. Vind de moed om verandering te brengen in je leven en besluit om blij te zijn!

De magische kracht om je eigen werkelijkheid te creëren ligt in je! Je hoeft niet ver te reizen, fantastische dingen te doen of een specifiek iemand te zijn. Het is er gewoon, het is er nu!

Hoe zal je het gebruiken?

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella -voor wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten