Diverse Berichten

Diverse Berichten

Op deze pagina worden artikelen geplaatst met een diversiteit aan inhoud.

Keuze menu gesorteerd op naam:

Blossom Goodchild berichten

Jenny Schiltz berichten

Christy Wallace berichten over Lichttaal

James Gillland berichten (Eceti)

Ria Aurora Athena Asch berichten

David Wilcock berichten

Neal Donald Walsch berichten

Cobra berichten

Overige berichten

Blossom Goodchild berichten

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 19-6-2021 Federatie van het Licht: Een goede morgen ook aan u, Blossom, en aan alle Wezens op het Aardse vlak die hun weg hebben gevonden naar deze woorden

Blossom Goodchild 30-5-2021 Hallo, Jongens. Ik dacht dat ik jullie wel even kon bellen … kijken of jullie thuis zijn?

Blossom Goodchild, 7.2.21. Blossom: Goedemorgen Jongens. Wel, zoals u wellicht al weet, heb ik vorige keer een beetje ‘mijn hart gelucht’. Elke wolk heeft een zilveren randje. Meer dan 800 e-mails … allemaal vol van Liefde, maar ook met hoe zij zich voelen.

Blossom Goodchild 17/1 ’21 Welkom in een tijd die een keerpunt zal zijn in deze hele operatie van het ontmantelen van het duister, en het zien opkomen van de zon op uw Planeet wanneer die in het Licht komt.

Blossom Goodchild 10/1 ’21 Federatie van het Licht: Welkom, Blossom en ALLE Lichtdragers die hun Waarheid laten dóórstralen in deze bijzonder roerige, Op Zijn Kop tijden!

Blossom Goodchild- De Federatie van het Licht -22 april 2020 Een gechannelde boodschap van Blossom over de gebeurtenissen die aan de hand zijn en die nog gaan komen.

Blossom Goodchild- De Federatie van het Licht -21 maart 2020 Een gechannelde boodschap van Blossom over de gebeurtenissen die aan de hand zijn en die nog gaan komen.

Blossom Goodchild; De Federatie van het Licht, 11 augustus 2019 Een gechannelde boodschap van Blossom over het domino effect van de gebeurtenissen die komen.

Blossom Goodchild en de Federatie van het Licht, over de arrestatie leider kinderhandel. Een gechannelde boodschap van Blossom over de “gevolgen van” de arrestatie van de kinderhandel leider. 

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht, het domino effect. Een gechannelde boodschap van Blossom over het domino effect van de gebeurtenissen die komen.

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 5 augustus 2019 Een gechannelde boodschap van Blossom over het domino effect van de gebeurtenissen die komen.

Jenny Schiltz berichten

Jenny Schiltz, De verborgen piramides activeren Mijn reis naar Mexico, met name het eiland Cozumel, was gewoonweg geweldig. Zodra we aankwamen voelde ik een verschuiving, een opening, het was alsof ik een adem uitademde waarvan ik niet eens wist dat ik hem vasthield.

Jenny Schiltz, Bericht van het Paardencollectief Onlangs was ik bezig met het opruimen en helen van de aura’s van huisdieren die aangemeld waren voor een Aurazuivering toen een groep paarden naar voren stapte, dat waren geen paarden voor de Aurazuivering.

Jenny Schiltz, Samenvoegen met Alles wat je bent. Onlangs was ik op reis toen ik werd meegenomen naar een leeg landschap. Er was niets anders dan een groot helder kristal in de verte. Ik liep er naartoe en het begon licht in mijn hartchakra te pulseren.

Jenny Schiltz, Verborgen piramides ontwaken Ik kreeg piramides over de hele Aarde te zien. Ze waren verbonden met belangrijke hemelse aspecten in het universum. Tijdens bepaalde periodes van het jaar zouden de hemelen op één lijn liggen en de piramides activeren.

Jenny Schiltz, Boodschap van de Rivier We gingen een lang weekend kamperen bij een mooie rivier. Toen we aankwamen stroomde de rivier met een behoorlijke snelheid. Het was prachtig warm en zonnig.

Jenny Schiltz, Raad van Licht: Heel worden Ik was onlangs bij een vergadering met de Raad van Licht. Het was de grootste bijeenkomst die ik ooit heb bijgewoond. Het was alsof alle kleinere Raden bijeen waren gekomen en er waren heel veel toeschouwers.

Jenny Schiltz, een kort bericht over de energieën die de planeet binnenstromen. Terwijl deze energieën van buitenaf naar ons toe komen activeren ze wat reeds in ons is. Zoals een lichtschakelaar helpen deze frequenties ons om de codering in ons aan te zetten die onze goddelijkheid bevat en het pad naar ons hoogste weten, ons hoogste zijn en ons hoogste begrijpen.

Jenny Schiltz, Velen van ons zijn nu in een genezingscrisis. Ik werkte onlangs met mijn spiritteam en zij deelden mij mede dat velen van ons momenteel in een genezingscrisis verkeren. Een genezingscrisis is een term die wordt gebruikt wanneer iemand zijn pijn en trauma begint aan te pakken en deze aandacht veroorzaakt een trigger voor meer genezing

Jenny Schiltz, Boodschap van Jezus over de huidige Wereldse aangelegenheden Onlangs had ik een droom en interactie met Jezus die ik wil delen. In de droom liep ik buiten en in de zijstraat bij mijn huis was een gigantische gat in de straat. Het gat bevatte kokend borrelend teer.

Jenny Schiltz, Het valse zelfgevoel verbrijzelen Onlangs had ik een ontmoeting met de Raad en ze wilden dat ik informatie zou delen over de energie die nu naar de Aarde stroomt.

Jenny Schiltz, De grote Verschuiving is er Een paar weken geleden deelde Spirit mee dat we naar een nieuwe locatie gaan verhuizen. Een nieuw gebied van het hologram, van de simulatie.

Jenny Schiltz, Een bericht van Moeder Maria Ik doorzocht oude dagboeken en vond deze ongelooflijke ervaring die ik had opgeschreven en wil dat met je delen. Het was precies wat ik toen nodig had en ik weet dat sommigen van jullie het nu nodig hebben.

Jenny Schiltz, De Puls vanuit de Bron komt onze kant op Deze explosie of puls van de Bron vindt plaats wanneer de planeet met de laagste dichtheid in het universum (de Aarde) een nieuw niveau van aanhoudende hogere frequentie heeft bereikt bij de meerderheid van de bevolking.

Christy Wallace berichten over Lichttaal

Christy Wallace, Portaal openen om ondersteuning te geven aan de energieën van specifieke elementen. Ik ontving een weten dat ik enkele Aardelementen moest downloaden om mijn wezen te helpen in balans te komen terwijl ik al deze prachtige energie-upgrades, activeringen, enz. ontving.

Christy Wallace, Gouden bewustzijn door verzoening Het is een interessant proces waarin Het Goddelijke via mij werkt! Ik hou van de eenvoud ervan aangezien het gewoon tot uiting komt in het weten wat te doen.

Christy Wallace, Het is tijd om te vliegen De metafoor die zo vaak word gebruikt over de rups, hij verpopt zich en veranderend dan in een prachtige vlinder kwam vanmorgen plotseling binnen om me te laten zien dat we onszelf in dit proces moeten zien als een MOOIE TRANSFORMATIE.

Christy Wallace, Vrijheid via vergeving levert Bevrijding op. Ik ben de Godin van vrijheid! Ik spreek via deze persoon met jullie over vrijheid en vergeving. Deze twee woorden gaan hand in hand. Je kunt geen vrijheid hebben als je niet vergeeft.

Christy Wallace, Lichtcodes – Nieuw Begin Nieuwe lichtcodes voor een nieuw begin, nieuwe frequenties die voortkomen uit de Zon.

Ontvangen bericht over Adem en Zuurstof Als je diep ademt, laat je energie door alle cellen, organen en elementaire aspecten van je lichamelijkheid stromen, dit vergroot je elektromagnetische veld.

Ontvangen bericht; DNA-herstructurering met lichttaal Lichttaal kan de mensheid zeker helpen bij het proces van upgraden of, laten we zeggen, het DNA herstellen tot zijn natuurlijke schepping binnen de menselijke lichamelijkheid en de elementaire Aarde, die één zijn.

Ontvangen bericht over ‘Ontsteking’ (covid-19) Dit virus, samen met vele hedendaagse aandoeningen, creëert een ontstekingsreactie via je immuunsysteem.

Een kennismaking met Lichttaal Lichttaal is een taal die niet alleen wordt uitgevoerd met woorden, maar ook met ritmische geluiden. Het is bedoeld om niet te proberen de woorden te begrijpen met het verstand maar te luisteren met het Hart.

James Gilliland berichten

James Gilliland, Voor de ontmoedigde en gedesillusioneerde Het is nog lang niet voorbij. Terwijl we in meditatie waren kwam Jezus binnen en liet een paar dingen vallen om te overdenken

Hulpmiddelen voor genezing van onzichtbare negatieve invloeden Een door James Gilliland aangereikte methode om negatieve entiteiten te verwijderen.

Ria Aurora Athena Ash berichten

Hallo prachtige familie, dit is een boodschap van Ash’Tar’Ka’ree Dit is een mooie gechannelde boodschap via onze broeder Zayn in onze groep van commandant Ash’Tar’Ka’ree.

Nieuwe Galactische update, 9 juni 2019 Een gechannelde boodschap over de naderende Astroide 2006QV89 van Ash’Tar’Ka’ree door Ria Aurora Athena Ash.

Snelle Galactische update van de Galactische Super Federatie, Commandant Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando. Een telepatisch bericht van Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando, gechanneld door Ria Aurora Athena Ash .

Eerste contact en The Event Een telepatisch bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad en Lady Anneya van het Jupiter Commando Eerste contact en The Event, gechanneld door Ria Aurora Athena Ash .

Het begin van het Jupiter Commando, het Ashtar Commando en De Grote Event Een telepathisch bericht van Commandant  Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando  over het ontstaan van de Galactische Federaties en wat de Bermuda Driehoek werkelijk is door Ria Aurora Athena Ash .

De grootse hereniging van de hele schepping en de langverwachte massale landingen. Een ontvangen telepathisch bericht van een AncientAwakenings lid over de Grootse Gebeurtenis.

Een oproep tot actie !! Terugkeer naar het Licht Massa Meditatie op 21 januari tijdens de Maan Eclipse. Een oproep tot actie !! Terugkeer naar het Licht Massa Meditatie op 21 januari tijdens de Maan Eclipse door Ria Aurora Athena Ash .

Sai Baba, Svaagat hai privy (Welkom in privé ruimte) Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid.

De integratie en energetische samenvoeging met alle grote Centrale Zonnen binnen de Universele Centrale Zon van de Moeder-Vader Godkracht. Een ontvangen telepathisch bericht van een AncientAwakenings lid over de Grootse Gebeurtenis

Boodschap van Sananda Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid.

Telepathische communicatie met Kapitein Bassir en Lady Anneya van het Merkaba Sterren Schip Aurora. Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid met uitleg waarvoor de Pleiadische en Galactische wezens naar de Aarde komen in zovele aantallen.

Geliefd hart, Ik kom om bij je te zijn in dit NU-moment als je Hogere Emanatie
Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid.

David Wilcock berichten

De Video Waarvan Internet Niet Wil Dat Je Hem Ziet!” David Wilcock and Corey Goode (2018-2019) Een documentaire over wat er in de film ABOVE MAJESTIC (nu te koop) te zien en te horen is over de diepere achtergronden wat er op de wereld en daarbuiten afspeelt waar je niets over te horen krijgt in de nieuwsberichten

Exclusief interview met David Wilcock over wie er achter de vrije energie vrijgave zit en veel meer, deel 3 van 3 Een interview met David Wilcock over de diverse onderwerpen inclusief de vrijgave van vrije energie.  David is zeer openhartig en verteld veel informatie die hij al jaren weet maar nog niet heeft vrijgegeven.

Exclusief interview met David Wilcock over de waarheid achter 9/11 en meer, deel 2 van 3 Een interview met David Wilcock over de diverse onderwerpen inclusief over  9/11.  David is zeer openhartig en verteld veel informatie die hij al jaren weet maar nog niet heeft vrijgegeven.

Exclusief interview met David Wilcock over de branden in Californië deel 1 van 3 Een interview met David Wilcock over de branden in de plaats Paradise in Amerika en wat volgens David de oorzaak is en hoe de branden zijn ontstaan.
David is zeer openhartig en verteld veel informatie die hij al jaren weet maar nog niet heeft vrijgegeven.

Neal Donald Walsch berichten

Op deze dag van je leven, geloof ik dat God wil dat je weet… Een bericht van Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch, Gods bedoeling was niet van Hem afhankelijk te zijn Wat wil God? Niets. Helemaal niets. Denk er eens over na. Wat is het dat God wilt? Niets. Helemaal niets. Welk gevoel geeft je het? Hoe voelt deze gedachte aan als je hem omarmt?

Verander je gedachten over verandering. Is het mogelijk dat de realiteit die ik ervaar onwerkelijk is, door Neale Donald Walsch.

Een Aanwijzing Door Neal Donald Walsch

Heb alles lief, want dat is wat Ik ben Door Neal Donald Walsch

Leer Je Kinderen door Neale Donald Walsch

Cobra berichten

Cobra update, Plannen van de Lichtkrachten Een update over de situatie op de wereld en wat te verwachten.

Cobra: Situatie Update 26 september 2018 Er is toegenomen activiteit in het Galactische Centrum hetgeen leidt tot de uiteindelijke zuivering van al het duister en tot de voltooiing van het Galactische Netwerk van Licht, waar het Centrale Ras galactische hoge cultuur zelfs naar zulke achtergebleven plekken brengt als planeet Aarde.

Cobra: Samenvatting situatie op Aarde Een bericht van Cobra over de situatie op de Aarde en de daarbij betrokken groepen voor de bevrijding van de planeet.

Cobra: Zielsfamilies Een bericht van Cobra doorgegeven door de Pleiadians om ons voor te bereiden op de na-Event.

Overige berichten

Mira van de Pleiadische Hoge Raad over ‘Slippunten’ Als jullie om je heen kijken is het duidelijk dat delen van jullie wereld aan stukken zijn. Zaken waarvan jullie dachten dat die voor altijd van jullie zouden zijn, verdwijnen uit jullie leven.

Ivo van Vega: Het Gedrag van het Ego Begrijpen Wees altijd op je hoede voor ego. Ego is het deel van de ziel dat probeert onvrede te creëren.

Jennifer Farley, Een schrijven van de Schepper, “Sta in alle Eerlijkheid” Als je jezelf laat buigen of anderen toestaat je naar hun hand te zetten
door gesproken of onuitgesproken verwachtingen, is dat een recept voor rampspoed en zelfhaat.

De Hiërarchie, De Energieën van Licht en Donker en Harmonie Vinden in Jezelf Het is met name jullie veranderende concept van dualiteit waar we het deze keer over willen hebben.

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers, met als Thema: “NATUUR-GEWELD” Lieve mensen, het is verdrietig hoe het er momenteel aan toe gaat. Zóveel Dierenleed, zóveel Mensenleed, wáár gaat dit naartoe?.. Overstromingen, Aardbevingen, Doden en Gewonden: wat wil dit zeggen?

Ans Hoornweg, De tijd is rijp. Herplaatst, is nu zeer actueel. In dit blog wil ik een aantal feiten onder de aandacht brengen die heel binnenkort naar buiten zullen komen ….. omdat de tijd rijp is!

Meester El Morya: Vrijheid door Corona Inenting? Ga geen contract aan met het systeem – en de Corona vaccinatie is een contract. Door dat te doen, stem je ermee in dat het systeem over jouw lichaam en over jouw psyche mag beschikken.

Channeling met De Arcturiërs: Voorbereidend op een nieuwe realiteit Of we ons er nu bewust van zijn of niet, we bereiden ons ALLEMAAL voor op een nieuwe realiteit. Nu is deze nieuwe realiteit waar we ons onbewust, of bewust, op voorbereiden er eigenlijk ALTIJD geweest.

Final Wakeup Community, Alles is een illusie 5 Covid Pandemie is Nep – Ontvolking is het Doel

Ivo van Vega: Macht over Anderen Versus Macht over Zichzelf Systemen Twee systemen: Macht over Anderen (Draconisch) systeem, en Macht over Jezelf (Natuurlijk menselijk) systeem.

Ivo van Vega: Jezelf Aan Anderen Opdringen Jullie luisteren niet. Het is alleen wat je wilt dat belangrijk is. Je werkt niet samen met anderen – je dringt je wil aan hen op. Dit is dominantie van anderen en een totale minachting voor hun vrije wil.

Ivo van Vega: Waarom Dingen Fout Gaan Waarom creëren we verkeerde dingen? Omdat we ons scheppend vermogen interpreteren via de Matrix. Terwijl in feite de universele wet altijd voor ons beschikbaar is geweest, het kan niet anders. We hebben echter geleerd er misbruik van te maken.

Pam Jackson, Visioen over de Zonneflits / De Event Ik bevind me op een pad wat er voor mij uitziet en aanvoelt als een paradijselijke tropische omgeving en het lijkt alsof ik loop / zweeft en mij prikkelt om de tijd te nemen om het een en ander te onderzoeken.

De 9D Arcturiaanse Raad, ‘De Krachtigste Portalen Die Jullie Ooit Zullen Betreden’. Wij hebben zovelen van jullie wakker gemaakt voor de energetische portalen die jullie om je heen hebben en die wij voortdurend aan jullie dimensie toevoegen om ons energie leveringssysteem te verbeteren.

Ella Ster, PCR-teststaafjes onder de loep: Darpa Hydrogel vermindert functie pijnappelklier Een onderzoek uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel de PCR-teststaafjes onder de loep nam, toont zeer verontrustende onderzoeksresultaten.

Benjamin Fulford, Einde Imperium Davos Club nu de Totalitaire Machtsgreep Implodeert Als ik nu een lid was van de groep van pseudo God-Koningen van de Aarde in Davos zou ik bang zijn, heel erg bang. Dat komt doordat hun lange en minutieus geplande gebruik van een gefabriceerde of verzonnen pandemie om een totalitaire wereldregering te kunnen beginnen aan het imploderen is.

Ivo van Vega: Omgaan met hen die niet wakker willen worden Hier gaan we dan, mensen. Ik heb de bons gekregen van mijn zus. Ik had haar al een tijdje niet gesproken, omdat er eigenlijk niets te bespreken valt. Ik ben helemaal over de Ascensie en de Storm, en zij weigert absoluut om er iets over te horen. Ze wil het niet horen.

Suzanne Lie, De Arcturianen, Ik bevrijd Vandaag, binnen dit uur,   Binnen deze minuut, Binnen het NU, Bevrijd ik de 3D Matrix;   Uit mijn Geest, Uit mijn Brein, Uit mijn Gedachten

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 4/4 In dit laatste niveau van ontkrachting zullen we het hebben over de manier waarop de mens in wisselwerking staat met grotendeels ongeziene negatieve entiteiten.

De Voorspelling van Peter Deunov uit 1944 Enkele decennia zullen verstrijken voordat dit Vuur komt, dat de wereld zal transformeren door het een nieuwe moraal te brengen. Deze immense golf komt uit de kosmische ruimte en zal de gehele aarde overspoelen.

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 3/4 De energie vampier is een wezen dat voorkomt in laagfrequente werelden met demonische aantastingen. Dit ongelukkige wezen staat op het punt los te komen van de goddelijke bron. Ja, inderdaad.

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 2/4 Hier is Ivo aan het woord over iets dat maar door weinigen wordt besproken – de creatie en consumptie van Energie. Godzijdank hebben galactische en universele krachten ingegrepen om hun bestaan en hun invloed op de planeet Terra te verminderen.

Water, het goedkoopste medicijn, volgens dr. Batmanghelidj Het uitgebreid klinisch en wetenschappelijk onderzoek van Dr. Batmanghelidj heeft echter aangetoond dat water een voedingsstof is en bovendien alle lichaamsfuncties regelt, inclusief die van vaste materie.

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 1/4 In de lagere dimensies heeft al het fysieke leven energie nodig om zichzelf in stand te houden. Jullie fysieke lichamen hebben een te lage trillingsfrequentie om zonder voedsel te kunnen leven. Ondanks het feit dat zij door de ziel zijn geschapen, hebben zij het levensonderhoud nodig van de planeet waarop jullie leven.

Ans Hoornweg, Vrede op Aarde Terwijl ik naar een mooie film zat te kijken hoorde ik een wezen die zich Bardo noemde. Hij liet zich niet zien, maar gaf mij onderstaande boodschap telepatisch door.

De Pleiadiërs – De Grote reis naar de Aarde! DE GEGEVENS IN DEZE TRANSMISSIE ZIJN AFKOMSTIG VAN DIRECTE PLEIADISCHE CHANNELLING, VAN NDE’S, VAN PROFESSIONELE KWANTUMHYPNOSE-SESSIES EN BEPAALDE PRE-HISTORISCHE GEGEVENS KOMEN UIT DE LEMURISCHE ROLLEN DIE ZIJN DOORGEGEVEN DOOR DE GROTE WITTE BROEDERSCHAP.

Ans Hoornweg, De Tijd is rijp Een bericht van Ans Hoornweg over de “leiders” van de Wereld.

Matthew Ward over het Coronavirus Nu dan, onze laatste boodschap over deze “pandemie” is net zo goed op vandaag van toepassing, maar we zullen explicieter zijn over waarom de reguliere media het coronavirus zogezegd “voor jullie neus” houden.

De Galactische Raad over Rechtvaardige Woede Rechtvaardige woede is momenteel een belangrijke functie op Aarde. De mensheid, in het bijzonder de spirituele en religieuze gemeenschappen is geleerd dat woede verkeerd en schadelijk is.

Dit is de Belofte Doorgegeven door Ron Head van De Raad

Een boodschap van God: Het Zeer Energetische Jaar van Genade Een boodschap over het jaar 2020

Code van Neurenberg en Rechten van de Mens De Code van Neurenberg betreft onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg  na afloop van de Tweede Wereldoorlog naar aanleiding van de onderzoeken die onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.

Koninging An- Ra, Boodschap over nieuwe technologieën in de Nieuwe Gouden Eeuw Ongeveer 5.000 jaar geleden bezocht ik en de Machtige God Ra jullie planeet Aarde om de vooruitgang van jullie beschaving te ondersteunen. Velen van onze soort kwamen met ons mee en we plantten ons neer in het oude land van Egypte.

2020 wordt het begin van grote veranderingen Onlangs sprak ik met astrologe Ellen over de horoscoop van de komende jaren. Er breekt een bijzondere periode aan van grote omwentelingen. Toch zullen we de gewenste veranderingen zelf, met onze eigen initiatieven moeten gaan doorvoeren.

De Raad: – Het Al als bewustzijn Een channeling van Ron Head van De Raad, HET Al bekeken vanuit het begrip van bewustzijn, wat slechts een aspect er van is, maar wel een belangrijk. Het is belangrijk omdat het zo velen zal helpen om zo veel meer te begrijpen.

Ronna Herman, “Jullie Vaardigheden als een Medeschepper Perfectioneren” Jullie zitten middenin een monumentaal proces – een complexe procedure van het kiezen en manifesteren van jullie bestemming voor het Nieuwe Tijdperk, welke geleidelijk aan jullie meer verfijnde, uitgebreide werkelijkheid van morgen zal worden.

Getallen van de Engelen Als je meerdere keren dezelfde getallen ziet dan is dit zeker een interessant overzicht om je getal nader te bezien wat het jou wilt vertellen.

ONZE HERKOMST VAN DE STERREN Een verhaal met meerdere inzichten en uitleg over onze oorsprong.

Is er een grote terroristische aanslag in Rotterdam gepland? Ole Dammegard heeft een spoedoproep uitgebracht dat er in Europa op meerdere locaties gelijktijdig terroristische aanslagen gepleegd zijn.

Nieuwe Sneeuw op Aarde Steve Rother Mensen zijn op zoek naar dingen om naar terug te keren, om naar wat je een ‘normale’ energie zou noemen terug te gaan. Nu gaan we je vertellen dat ‘normaal’ in deze dagen heel anders is dan een paar jaar geleden.

WIENS PLAN IS HET EIGENLIJK, door Barbara J.Marciniak Sommige bezitters van jullie Aarde hebben het bestaan van de Aarde verborgen, waardoor het voor een lange tijd vergeten zou worden en niet meer op de kaarten was te vinden. Dat is interessant, nietwaar? Waarom zouden ze dat hebben gedaan?

Bond Overheidszaken viert ‘Coronabevrijdingsdag’ Aansprakelijkheidsactie tegen Rutte om coronabeleid De Nationale Bond tegen Overheidszaken is een actie gestart om de Nederlandse ‘lockdown’ te stoppen. De coronamaatregelen van Mark Rutte en consorten gaan ongekend ver, terwijl een feitelijke grondslag voor die maatregelen ontbreekt.

STOP 5G: STEL TELECOMPROVIDERS & POLITICI AANSPRAKELIJK Een actie tegen 5G van Bond tegen Overheidszaken.

Judith Kusel, De Sluiers van Geheugenverlies / De Illusie wordt verwijderd: De stadia van inwijdingen en zielengroei De Sluiers van Geheugenverlies werden over de mensheid geplaatst toen ze na de val van Atlantis in de 3e dimensie toestand vielen. Deze sluier heeft 7 lagen en is in deze positie geplaatst voor elke incarnerende ziel zodat zij in staat waren om de 3e dimensionale wereld te verkennen, de waarheid vergetend van wie en wat ze werkelijk zijn op zielniveau.

Verbind je nu met de wezens van de zee….en zie dat ze voor je zingen. Een korte meditatie en rustpunt creëren om in jezelf te blijven met alle drukte om je heen.

Video over Q We Are The Plan to save the World (met Nederlandse ondertiteling) Voor ondertiteling, selecteer instellingen en kies bij ondertiteling de juiste taal.

Wie ben jij werkelijk? Was dit de grootste cover-up ? Een deel uit de “Schumann resonantie cursus”, door Anton Teuben

Wat zich achter de schermen afspeelt wordt doelbewust stilgehouden Een doorgegeven bericht uit 2009.

Oefening voor het aantrekken van zuivere, Goddelijke energie van de Schepper. Dit is een oefening om u te omringen en te vullen met hoge energieën en u een gevoel te geven van rust, kalmte en bescherming. Neem er de tijd voor en zonder u even af om deze oefening te doen. Hoe meer u in uzelf kunt komen des te beter zal het resultaat zijn.

Nederlandstalige Youtube video’s over corona situatie Enkele Youtube video’s over de corona situatie met verschillende onderwerpen en sprekers.

Hoe zet je iets negatiefs om in iets positiefs. Ik bedank de regering en de farmaceutische industrie dat ze ons hebben gewezen op de anderhalve meter omgeving.

Ziektepatronen en hun mogelijke emotionele betekenis Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Er ontstaat een spannings-situatie die schreeuwt om een ventiel om te kunnen ontsnappen.

Leven vanuit je ziel   door Maria Magdalena met oefening om jezelf in stilte te brengen.